Helgen, Söndags utflykt bl.a

I fredags var Krisitan på brännboll med jobbet, som väntat vart det rätt blött!! Så han kom in raglandes någon gång på morgonen efter att Harrys hade stängt. Så Gissar någon gång vid fyra. Han var märkbart onykter, eftersom han vingla rätt bra, hade svårt att stå på benen. Han var med andra ord väldigt fuller, men handricker sig inte full så ofta eller dricker i allmänhet rätt sällan så det kan man väl unna honom.

Jag sover på soffan när han är så kalas, säkrast så... Gör det inte av elakhet, snare av mina egosistiska skäll för att få lite sömn. För annars är jag för nervös för att somna, eftersom spyrisken är rätt stor, och det är inte frächt om man skulle få det på sig när man sover!! Som tur är vet ju Kristian om det så han bryr sig inte och gör ingen affär av det utan låter mig glatt få sova på soffan om jag vill de få gångerna de blir så där. Lördagen mådde han inget vidare, och skulle aldrig dricka alkohol på vädligt länge. Han övervägde att inte ens gå på "jobb festerna" något mer. Haha, vi får se.. jag tyckte hna kunde gå på dem men försöka dricka mindre.

I helgen är det Karnebåtfestival i Viken, något jag har tröttnat på för flera år sen att kolla på eller ens åka ner för. Det är som att alla viken bor som har flyttat från stan kommer ner för att festa till det rejällt. Vuxna medlålders personer blir apfull, mycket fulla människor på vädlgit liten yta. Inget skarmigt alls, i en annars ganska fin liten Skärgårds ort. Så jag sa nej jag är hemma, eller tur jag jobbar så jag slipper föklja med. Men nu har vi prata om att ev bara åka ner över dagen på fredag när K har vaknat. Jag är ju ledig, så det passar mig bra. Plus att han inte behöver känna sig frestad av att dricka då han får köra hem.. Plus att på dagen dricker man ju itne alkohol, vart fall inte vi.

Jag gick till Lagos i lördags hittade faktiskt en kjol, som jag ska ha på bröllopet. Det fanns en fin blus till, men den passa inte, annars hade det varit fint ihop hade sätt ut som en kläning. Så nu åter står det att hitta, top/över del till kjolen, och skor. Skorna tar jag sist, nu vet jag vilken färg det blir på kläderna så då är det enkalare att hitta skor. Annars var det en lugn lördag, K hade fylleångest och var rätt utslagen. Jag var mest trött, som att man inte hade sovit på två dagar..
Med andra ord lördagen geld bar förbi oss, skönt var väl det för vissa.

Söndag, vi gick till K's jobb för att hämta bilen. Eftersom att efter fredagens bravader var det inte ens värt att förska tänka på bilen på lördagen, så den fick glatt stå där uppe, Men det ser ju ut som den står inhängnad så det är rätt smidigt. Så en 45 min promenad ditt, träffa en kollega från jobbet på vägen, samt att vi möte Steffe. Eller man kanske ska säga att Steffe ville möta oss?

Väl upp vid bilen förskte K's jobbar kompisar testa honom för att se hur full han trodde hna hade varit, så de lurades och sa att han hade lånat 500kr av en. Men det gick som tur var inte K på :) Så de garva lite och vi åkte sen iväg till City Gross för att handla. (Vi hade hela tiden med oss Steffe) Att handla på City Gross är i min mening inte det lättaste, eftersom vi inte gör det så ofta. Anledingen till att vi åkte nu var för att vi föredrar deras kött ( butikstyckat, känns mycket frechare) men de har ingen bra struktur på saker och ting. Vi gick o leta efter en burkskinga vet inte hur länge, till slut gav vi upp.

Kändes som att vi hade handlat amssor av saker vi inte skulel ha, men att det som stod på min lapp fortfarnde fattades en del saker.. Men på det stora hela så vart det inte samma eko vart fall... Shoppade ju rätt bra med saker.  Kom på en till orsak  till varför jag inte  gillar City Gross, jag är lite bekväm så jag trivs med självscanning, packat och klart när man checkar ut. Nu skaman ju stå och förska nå alla varor i vagnen för att ta upp dem och sen packa igen. Onödigt!!! Så hädan efter Maxi here we come, in you we trust! City Gross, får dock oss som köpare av deras kött ett tag till.

Söndagen var en fin dag med massor av sol, så vi hade bestämt oss för glass. Ta en liten tur till Kolmården, för vid Strandvägen finns det ett jätte fint glasscafé med utsikt mot Bråviken. Plus mycket glass för pengarna. Det är värt den turen, kuligt att kolla på alla fina hus länges med Strandvägen med, mycket fina hus i mångmiljonklassen. Steffe hade valt musik, inte min musik.. så rätt skönt när K sa, nu tar vi radion. På vägen till glassen, så började de prata om att åka till Tropicariumet, sagt och gjort efter glassen var vi där.

Inte jätte mycket folk, ändå.. högsägongen är bar runt hörnet! Vi bestämde att vi "någon dag" skulle åka till Kolmårdens Djurpark, ( steffe skulle följa med då) för att ta en titt på djuren och delfinerna mm.  Det är dock inte billigt att gå på KLolmårdens Djurpark, så vi får se när det blir. Sist passa vi på att gå när pappas jobb hade hyrt parken, då var inträde bara 100kr. Vi gick en runda på Tropicariumet, jag hade med mig kameran för jag hade tänkt ta bidler vid glassen blev dock itne så. Men jag passa på att ta en del på Tropicarimet i stället. 

Fick ju min Rosa kamera av K' när jag fyllde år, något jag är vädlgit glad över. Den börjar verkligen komma till anväddning, Så det har blivit en hel del kort, men eftersom jag är fotograf i alla sammanhang så blir det inte många på mig själv :) Gör inte mig så mycket.. Man vill ju mest fånga känslan, av vad man gör..

Efter Tropicariumet åkte vid med nosen hemmåt.. På vägen började killarna bli hungriga, så vi stanna till i Sandviken för en mat bit, på en resturang med sådan priser. ( Det var så roligt det var Steffes ideé, men det var han som var mest bekymrad över priserna. Haha.. ) Vi bjöd ju inte Steffe på något denna gång, kanske var därför han tyckte det var dyrt? haha. Efter en liten promenad till Trollberget, för att beskådda utsikten över Sandviken, och Bråviken. Åkte vi sen hem, för att ta det lugnt, utan Steffe. Han skulle se fotboll, det är inte vårat intresse alls, så vi såg film. Eller jag såg film, K spelade Age of Connan ( som är nya spelet) sen såg han med en film med mig, eller om vi såg någon serie. Dont 'rember.

Sen var söndagen slut, och även helgen! Men vad för väl det för mig, jag är ju ledig till på torsdag :)

Bio ->Sex and the City, Gustavs Uurna och 60-årsklas

Denna vecka som var tyckte jag gick väldigt fort.. jag jobbade förvisso bara 4 dagar med.. Men både torsdag och igrå( fre) var jag het utslagen, ingen höjdare. Bara trött..

Förrutom att jobba så har jag och Angelica ( Jejje) varit på bio, mycket trevligt och mysigt. På onsdagen var vi och såg Sex and The City, så himla bra enligt mig!! Skulle helt kalrt kunna se om den. Var lit skeptisk till om de skulle lyckas få till det bra när  det var en långfilm, men det var inga problem. Det var många många skratt, så man nästa fick tårar för man inte kunde hejda sig. En av de roligste scenerna var nog när Charlott gjorde i byxan när de var i Mexiko. Det var kul.. haha.. Sen är det alltid en massa bra repliker. Den var till och med lite rörande, så det höll på att komma lite tårar. En typisk tjej film, väldigt bra. Tror att jag kommer köpa den när den kommer på DVD ( Jag är inte såndan person som brukar köpa filmer, finns andra sätt att tillväga gå för att se en film billigt) Vi gick på en tidig visning så filmen var klar vid kvart i nio, såg trailers för kommande filmer som verkar jätte roliga med ex Patrick 1,5 år. Sen kommer ju Narina - Prins Caspian nu med den är ju ett måste! Älskade första Narina filmen, sen har jag även sätt det när jag var lite, när det gick på jullovsmorgon. Film är något jag uppskattar och gärna ser både sjävl eller i gått sällskap. Fast i onsdags var det en av få gånger när jag var på bio och det var nästan fullsatt, bruakr passa på att gå när det blivit lite mindre folk annars. Men det gick bra, ingen ångest eller panik...http://www.sexandthecitymovie.com/

På den officela hemsidan kunde man testa vilken Sex ande city kilel som passa en själv bäst, jag fick Harry?! Charllotts man, inte jätte vacker men ställer upp i alla väder.."My thoughts go out to you today immortal beloved. I can live a wholly white you or not at all. Be clam my life,my all. Only be clam consideration of our existence can we achieve our purpose to live togther. Oh continue to love me, never misjudge the most faithfull heart of your beloved.
Ever thine -- ever mine -- ever ours"

Ludwig Beethoven
"And just like that Vivienne Westwood kicked my sweet little suit´s ass"

Älskade citatet från Beethoven, det var väldigt vackert. När det var översatt på svenska förstod man innerbärde lite mer, även om man förstår den även om det står på engelska.

Hmm.. Ja vad mer?? Igår var det ju 60 års klas för Kristians mamma, hon hade klätt uppsig så hon var väldigt fin. Men en liten tiara. Våra mammor är inte som alla andras ( den största mängdens "normala" friska)  Hon fick lite paket, det var vi "familjen" Jag, Kristian, Madde, Kricka, Li och Veronika. Veronika hadeajg bara hörtals om innan inte sätt på riktigt ett gamalt foster barn till Li, mycket speciell kvinna. Vi åt smörgåstårta, men det var rätt tidigt att äta det vid halv elava så jag åt inte så mycket, vart något illa mående efteråt med dessvärre. Vi stanande inte så länge, för det var inte en sådan dag då det gick, sen så skulle Madde iväg och jobba med. Plus att min syster skulle komma till mig.

Så gulligt man såg att madde hade lite mage nu, bebis magen är på G. Så fint, så!! Efter att vi hade lämnat Madde och Kricka så åkte vi och hämtade Gustav, vi hade ju valt att få honom krimerad för sig själv så vi hämtade urnan. Så han kom i en liten låda. Kristian fällde en rolig komentar... - Jaha det där är alla som är kvar av lille Gustav.. ( För er som inte har sätt Gustav live, så var han en väldigt överviktig katt.. Så lilla, eller liten är kanske inte alltid rätt ord. Så vi började skratta lite. Vi har inte begravt honom ännu, det ska K's mamma göra. Tror det blir imorgon eller i veckan. Tror hon gör det i sin ensamhet.

Han trodde nog han var en tiger vissa dagar

Jag gick på stan igår med för att leta efter en kläning eller liaknde att ha på mig på bröllopet, såg en jätte fin på MQ av märket Stockh LM men själv klart fanns den inte i min strl. Idag funderar jag på att gå till Lagos och kolla, börjar få lite panik över detta. I värsta fall får man åka till Linköping och kolla där.. att det ska var så svårt. Har en nödlösning det äratt ta min rosa  tunika/kläning och köpe mig ett vitt linne eller t-shirt för att ha under.. Men det är verkligen nödlösning.. Det är för vardags känsla över det  tycker jag. Li ska förmodligenha min gamal kläning som jag betvivlar att jag kommer i, ska testa den för att var på säkra sidan.. annars får hon mer än gärna låna den. Behövs bara sys in lite..

Nej nu ska jag ner till tvätten igen. Skriver ett annat inlägg senare eller imorgon!!!

Städat kylskåpet :(

Idag hade jag ställt klockan på 08:30, så det inte ska kännas helt hemsk att gå upp 05:50 imorgon. Har två förmidagar sen är jag ledig, känns som att tiden rullar på väldigt fort. Inte länge sen man var ledig. På morogonen gick ajg och Emmelie ien promenad, mycket trevligt. Var länge sen vi sågs. Men blir något oftare nu när hon jobbar och har mer tid, hur sjukt inte det låter men.. jaja.

Sen när jag kom hem så tog jag tag i mitt kylskåp, det behövdes städas ur ordentligt och kolla igenom gamal burkar. Prefekt när det itne finns så mycket i kylskåpet. Fick ihop en soppåse med diversesaker som hade gjort sitt. Något var från 2005. Men min mormor tar priset i gamla saker när vi hjälpte dem att flytta så tog jag tag i hennes kyl och rensa. Hon hade saker från 90-talet!!!!!!!!!! Det kändes välidigt äkligt, en kvaiar burk som hade bytt färg från svart till vitt.. urk. Så illa var det inte hos mig vart fall. Även om det behövdes städas ur, men det är inte så ofta jg gör det. Det gör jag oftare på jobbet. Där städar vi ur kylskåpet minst en gång i månaden, oftast varje vecka.

Det tog sitt lilla tag, runt 1,5h, men nu är det fin fint där inne. Prefekt! Nu skajg åka iväg o jobba lite!! Baj baj

Bilder från MidsommaraftonMaten...Väldigt gott, tyvärr fick ajg ingen bra bild på desserbordet. Men tog bilder på tårtorna..


Denna tårta hade Kina gjort, mankan ju gissa att hon gilalr det där med tårter. Upplägget av jordgubbarna är ju lite annorlunda.

Tårtan nedan var från Ica Buffé, som Cia hade gjort, mycket god


Kristna hade klätt upp sig ,så jag tyckte han såg mycket bra ut!! Många komplimanger från mig. ( han går ju jämt i mjukisar nästan annars, vi är som joggig familjen numer 1)


Johan, han och Krisitan prata mycket teknik


Dexter hund nr 1 Mattias och Kinas hund


Frisören Linda somvar gift med Johan, de hade även med sig hunden MioMattias, värden. Kusins manKusin katarina, värdinnan. Har nog tyvärr inget kort fram ifrån, hur jag nu kunde missa det?!


Cia, som är syster med Kina (hon ovan) hon var kvällen trubbadur och sjöng mycket vispop
Sofia, Cia, Hanna och Ola ( som är Cia's man de hade typ 200m hem)

Hanna & Sofia, H är kompis med värdinnan och hade med sig S som sällskap. Jag kännde igen dem sen haga skoltiden.


Min kommentar, innan jag fota var tugga ur så jag kan ta kort. Haha.. Vi ju var snäll mot mina objekt.. Har lyckats fånga vissa med mat i munnen ändå..


Gustav och Sofi, deras kompling till värden och värdinnan var nog att G var bekant med värdinnan, samt hade med sig sin flickvän. G var även kusin el syssling med Anna-Karin

Erik, Anna -Karins man. Cia's bästa kompis man, och värdinans väns man.


Anna- Karin, känner värdinnan och hennes syster. Nygift med sin Erik.


Ibaz alias Nasse, hund nr 2 Mattias och Kinas hundDet är egntligen inte så mörkt, bara det att jag har glömt blixt på många bilder. Det hade blivit kväll och lite kyligt tyckte en del...

Cia har lyckats komma med på många bilder..


Ola, Kristian och My ( Kristian hade fått tagit över Ola's blomster krans, så vi satt och prata om det, mycket fin i krans!)Även jag fick äran att ha på mig kransen, ganska sent på kvällen eller natten...


Hund nr 3 Mio, Johan och Lindas hund

Efter bilden på Mio så la jag ner fotandet, har många fler bilder men de delar ajg inte med mig för vissa ser för fulla ut eller jätte roliga, men dessa bilder är helheten av en lyckad midsommar!!!

Midsommar aftonMidsommar afton firade vi ute i Kvarsebo, hos min kusin och hennes man. Det var väldigt annorlunda för vi har varit med samma personer jämt annars på midsommar afton i flera år! Så väldigt kul att göra något annat träffa annat folk. Många kände man igen, sen tidigare.

Jag började dagen med att vakna upp på jobbet eftersom jag hade sovit jour, ( vi har alltid två personer i huset antingen två vakennatt eller en sovande jour när vi har fler än en bruakre i huset) Dagen löpte på vi var och kollade på midsommar firande vid Folkparken, väldigt trevligt. Hade inte sätt en midsommarstång sen gud vet när. Typ när man var jätte liten och allt var frid och fröjd skulle gissa på lågstadieålder. Så det blev helt klart lite nostalgiskt att se alla dansa runt... Vi kollade på!

Sen åt vi midsommarlunch på jobbet med sill och potatis, ett måste tycker jag som äter det. Det hör till midsommar... Sommar mat på högnivå. Sen på eftermiddagen kalas vi även på tårta, mycket gott. Det började dock regna när vi satt ute och åt så vi fick flytta in oss. Jag sluta vid fyra, så då stod jag ute och testa mina solglasöon i väntan på Kristian.

Sen åkte vi ner till Kvarsebo, vi var par nr två som kom. Jag hälsade på Linda och johan samt min kusin plus man, sen hoppa jag in i duschen för att frächa till mig. De har fått en jäkligt fin dusch kändes väldigt lyxigt... ( De har inte haft dusch på mycket många månader innan den blev klar) Festfixad och fin så gick jag ut och hjälpte till emd det som var kvar att fixas. annars njöt jag mest av att var ledig!


Folket strömmade på och vi var tillslut runt 12 personer ca. Väldigt lagom. En på festen hade gjort eget knäckebröd, som var hur gott som helst även hennes matbröd var urgott. Vi åt Sill och potatis, som "förrätt". Sen åt vi olika sallder, potatissallad och grillat till.  Jag testade kycklingen, den var super god. Dagen efter testade jag gillad qourn, det ska jag köpa hem för det var jätte gott. I stället för kött, mumsigt.

Sen bjöds vi på ficka, två olika tårtor en som min kusin Katarina hade gjort och en som hennes syster hade gjort som var laktosfri. (lägger in recpetet på en an tårtorna lägnstner) Det förekom en hel del alkhol underkvällen med, jag är ju dock inte jätte förtjsut i det. Men jag drack två tre cider, testade nya sommar Xidern Raspberry Blossom den var mycket god, så den ska jag nog köpa hem några av. Kan ju vara bra att ha hemma :) Gillar även Xider bright pomegranate rhubarb den är mycket god. Hade köpt någon anna nmed men den tyckte jag inte var lika god.Det funak lite som så att alla som hade köpte alkohol sällde det på ett ställe där även värd paret hade ställt det de bjöd på, så var det bara att ta. Väldigt bra kombination. Kvällen vart lång, vi kom inte i säng förrän vid tre tiden som först. Så en mycket trevlig och lyckad midsommar. Vi sov över hos kusin efter som Krisitan hade druckit öl, det hade vi haft med i beräkningen att han skulle göra. Så han var lite rund om fötterna fram på kvällen, vilket kommer synas på bilderna. Men han vart inte as klas som tur var. Sen sov vi gott och åkte hem först på eftermiddagen dagen efter!!!


Varit på ett års kalas

Onsdagen den 18 juni fyllede Cornelia 1 år,  http://vickiz.blogg.se/ där finns det många bilder på det lilla livet, och hela berättelsen om hennes liv.  Så min lille bror kom och hämta mig med sin nya bil så åkte vi mot Klockartorpet där de bor. Vi var bland de första så det var rätt skönt... Vi fick smörgåstårta och kakor och bullar. En mycket trevlig onsdg..Vi vart bjudna på smörgåstårta! Mums.. :)

Kakafatet var ordentligt, jag testade alla sorter!! Kakmonster som jag ärPresent öppningen börjar, Cornelia tyckte mest om att sitta på sina paket
Hon tyckte även om att leka med balongerna med Farfar Mats ( min pappa, cornelia har 2 st farfar samt farmor)
Cornelia och Mamma Viktoria öppnar paket, undrar vem som tyckte det var roligst?!

Hon fick två olika badpooler, så jag gissaratt de lär testa dem under somamren, den ena gick även att göar till ett bollhav, två funktioner med andra ord!Mjuka paket, kläder var ett teama som åter kom. Av presenterna hon fått innan så var det mycket fina kläder
Tror de hade 3st kalas för att få plats med alla släkt och vänner.
Kan hålla mina kläder självCornelias Pappa, Daniel min "store Bror"Cornelia med Mormor, tycker de är rätt lika. Syns vilken sida av släkten hon brås på än så länge.. :)Jag köpte " Mina bubblande djur"  som Giraff, från BR. Vart en favorit leksak, den blåser mycket såpbubblor.. Fröken undra dock vart bubblorna försvan... http://www11.br-leksaker.se/Store?SuccTPL=BRG2_st06bTPL&ProductId=617046&VariantId=156772&area=BRFT&menu=
Så glad blir man av att pappa blåser såpbubblor med nya leksaken!!

Att fånga dem var dock lite svårt...


Lite tänkande min, om vart de försvinner..

Tack för en mycket lyckad födelsedag!! Det var super trevligt...

Andra bloggar, internet shopping

Jag gillar att läsa bloggar... för då får man en annan inblick. Eller vissa haramssor med fina bilder. Som min brors fästmö är jätte duktig på att fota så hon brukar lägga upp massa fina bilder.Av de så kallade "kändis bloggarna" som finns så kollar/läser jag nog mest Natacha Pyré's http://peyre.blogspot.com/
Gillar den sidan föratt hon har mycket bra tips på bra länkar, för nätet shopparn är det mycket bra tips!

ex. http://kyssjohanna.jetshop.se// Den sidan sålde massa fina smycken med bl.a Disney, jag är ju hel tokig i disney. funderar ju till och med att tattuera Tingeling på vaden..  Där hitta jag vart fall saker jag ska beställa!!


Disney Couture by Kidada Jones

Det svarta armbandet kommer jag att beställa, det gillade jag med den texten från Peter Pan

Lite av varje

Helgen har gått förbi, jag jobbade (som vanligt, känns som en bra fras) Riktigt trött på att jobba helg. Men nu har jag ledigt två helger i rad, så lovley. Ja har inte gjort speciellt mycket, jobbade sen hade vi film kväll med massa godis och popcorne en dag. Trevligt..

Igår åkte vi ut till Sandviken ( kolmården) för att ta oss en liten glass innan jag börajde jobba. Mycket god glass, utsikten är fin, det ligger länges med Bråviken så man sitter och kollar på vattnet.  Personligen skulle jag nog inte ha något emot att flytta ditt igen. Tycker ändå det är rätt mysigt där ute, det finns kanske inte jäte mycket att göra.. men å andra sidan tar det bara 15- 20 min till stan med bil. Men även bussen går rätt tätt, så det är ju lixom ingen panik. Plus att idags lägget så gör vi väl inte så där jätte mycket?? Även om jag bor bara ett stenkast i från stan så är jag ju knappast där jämt och ständigt kan gå flera veckor och jag inte ens varit där.  Så för min del, så kan man mer än gärna ha ögonen öppna för nytt lägge även ute i Kolmården, när det är dax att leta efter nytt läge.

Det är ju ndå något vi båda längtar rätt mycket efter ,att få flytta till något "eget". Där där man ska bo i flera år för att börja utöka den lilla familjen till någon/några till. När man trffar Cornelia (brors dottern) så blir man ju bara mer sugen..  Men det kommer inte ske jätte snart men inte heller om jätte många år heller. Allt måste falla lite mer på plats först bara, ex jag vill ha körkort, gärna fast tjänst, flyttat till det nya lägget.. samt ha slutat med medicinen.

Ditt sista håller jag ju på med, det funkar bra. Mår nästa bättre nu än innan, inte lika mycket illa mående och "kall" i magen som innan. Så det känns välidgt bra, i augusti ska jag göra nästa sänkning nu äter jag 2x1 i augsti ska jag äta 1x1. Sen får vi se hur det blir efter det...

Tiden har gått så fort nu har jag varit ett år på jobbet. Vilket känns helt otroligt, tycker det har gått fort. Man har lärt sig mycket under det året. Utvecklas massor yrkesmässigt. Har väl även hittat mig själv lite mer privat med, och det är ju aldrig fel.  Förhoppningsviss så kommer man ju bli kvar på jobbet några år till :) Trivs verkligen, Väldigt jag och min grej...
Dock lite oror över att börja i en annan grupp, testa en annan brukare. Det är väldigt mot mina principer, tyvärr ser jag lixom inte fram emot det. Vill inte gå in mer på det ,eftersom det är lite privat ( för privat att lämnas ut i bloggen) Men vi får se, det kanske blir jätte kul det med.

Midsommar snart med, vi har inte många planer. Jag jobbar till 16:30, ev ska vi kanske till kusin. Men jag vet inte, vi har inte bestämt oss. Vad vi där emot inte ska göra r att åka till Leckersbo där vi "brukar" fria midsommar annars. Vi har gjort det några år, men jag tycker inte det är toppen roligt längre, gris fylla. Alltid samma folk, samma saker som man pratar om, alltid samma person/personer som blir för fulla. Nej tack, jag har verkligen tröttnat på griseriet. Så på så sätt ser jag det som en bra ursäkt att jag jobbar så jag ens slipper fundera på om jag ska med eller inte. K ska till sin mamma, gissar att de åker vid lunch tid för de ska äta sill och potatis o sånt. Ev ska jag baka något till dem.

Så vi får se vad det blir, jag är ju ledig resten av helgen som känns riktigt skönt!! Nej tror jag ska läsa lite i väntan på att Malin kommer in till stan, samt att min chef ska ringa upp mig. Baj baj!!

Fönsterfilm till mormor

Denna vecka har varit rätt lugn vad det gäller jobb. Börjar nästan bli långtråkigt.. Fast ändå rätt skönt, för en drar det igång, då blir det desto mer hektiskt. Är ju oftast så vissa veckor är intensiva, andra lite mer lugna. Jobbar i helgen, sen mån. ledig tisdag, för att jobba resten av veckan.

Känns som jag varit på stan nästan varje dag denna vecka, igår var jag inte där vart fall. Men idag, en liten stund med mamma. Hon var rätt okey att gå på stan med idag, men man var ju tvugen att gå in på Lippet frona Bonus, det är inte helt min grej. Inte pinsamt direkt men jag skulle typ inte handla saker där. Så bekalgar hon sig över att trosseran inte var så bllig som hon hade tänkt sig så då b lev det inget. Så skulle hon ha en sån där "halk" matta som man lägger i badkaret. Så fult och äkligt, Men men, inte mina problem. Men de var slut o de visst inte när de skulle få in dem igen...

Så skulle hon ha parfym från H&M den var med slut, när den kom in skulle de höja priset på den, den kostar ju 20kr, Det tyckte mamma inte var bra. Själv föredrar jag kvalitets parfymer även till vardags. Har man väl vant sig vid kvalitet vill man inte gärna bytta ner sig. Just nu har jag L'eau Par från Kenzo som doftar friskt och blommig annars är nog mina favoriter

Glow som J.Lopez har gjort och sen inte att  för glömma Dloce & Gabbana Light Blue, den sista är dock en sådan dofta som många gillar så den känns inte så orginell precis. För ett tag sedan hade jag Ralph Lauren som jag hade fått av Krisitan, brukar få et i julklapp. En favo julklapp i mitt tycke. Parfym slår aldirg fel nästna, om den doftar gott.
Hm har beställt fönster film till mormor från http://www.inreda.com/ med jätte fin, som hon ska ha på toan för minskad insyn. Tror den kommer bli riktigt fin så den kommer nog nästa vecka. Gör inget för ajg har inte tid att åka ut och sätta upp den nu ändå innan midsommar. Min kusin Katarina skulle ta några ark med, tror man fick ca 10 ark eller något var rätt många vart fall. Får väl komma ihåg att ta en bild så man får se hur det ser ut på riktigt.Annars har det inte hänt så mycket allt flytter lixom bara på... Så att säga. Imorgon ska jag hämta solisarna, ska bli riktigt kul. Se hur det känns att anväda, kommer nog kännas ovanligt men sen rätt bekvämt skulle jag tro. 5 veckor kvar sen är det semseter för första gången!! Trevlig trevligt.

Det var allt för nu.

Varit på stan med Malin

Idag har jag träffat Malin hon var lite sen.. *mumel mumel* Vi gick till Kapphal, jag ska nog inte under skatta den butiken. Såg en hel del söta topar, testa ingen men möjligt att jag gör det en annan dag. Sen gick vi upp till Wear it, jag testa ett par jeans shorts. Satt lite flumigt så nej tack. Jag vill ha ett par jeans shorts som är lite bagy aktig, men än så länge har de som ska var lite bagy blivit tajta. Det är ju lixom inte poängen. Skönt att ha slashasar byxor med.. tycker jag.

Vi fortsatte våran vandring, till Dressman, där Malin hitta skjorta, slips och cardigan till sin man i 30 års present. Mycket fint... Sen började klockan rina iväg. Gick till Lindex jag testa en kläning, den var stor som ett hus. Den satt inte så fördel aktigt.. Såg ut so man var typ 3ggr större än vad man egntligen var eller som Malin sa, det ser ut som du är gravid i den! Titta in en snabbis på Duka, sen sparng vi vidare..

Till Buketten, där Malin köpte två vitta roser till sina bröder. Fina.. även om jag själv föredrar andra färger på roser, vitta roser är fint, men jag förknippar de med begravningar när de är så i sin enkelthet. Nu började det verkligen bli dax för lunch, efer som Malin skulle iväg o göra fotvård vid 15 tiden. In på Glitter, hitta ingen diadem till hennes mamma. Så vi sprang vidare...

Jag tog en sallade på Paus, och Malin tog fika hon skulle äta smörgåstårta om några timmar. Tycker Paus har väldigt fräch lunch sallad, men när jag har tagit med hem har den inte alls varit lika bra. Så bättre att äta den på plats. Efter att ha snabbat mig med att äta ( jag är rätt seg annars, tar gärna god tid på mig när jag äter. Gillar inte att hetsa o stressa) så gick vi för Malin skulle ta ut pengar, jag tog ut en hundring till jordisar. Så hade vi sällskap en bit innan vi skilldes åt. Ska ses igen nästa vecka ska bli roligt!!

Sen drog jag vidare till Ica Supermarket, så roligt jag hade messat Krisitan om jag skulle köpa med mig snus. Jag hade på känn att jag skulle göra det för han svarde inte så jag köpte snus ändå, precis när jag har betalt för varorna så fick ajg svar... Ja tack, puss puss! Lite roligt tyckte jag.
Var tvugen att köpa på mig lite Red Bull, ska jobba natt i dag.. Så segt tycker jag, men det är sitta natten på många veckor sen 12 veckor fram över blir det dag och kväll. Mycket bättre tycker jag!!!

Innan jag hade gått till Ica hade jag varit inne på Carlings, de har massa fina munktröjer, el dragkedjströjor kanske heter något fint på mode språket men ajg vet ej vad. Skulle nog kalla det för cardigan el något likade. Köpte ingen tröja men jag skanär jag vet hur mycket pengar jag har till övers när det blir lite närmer lön. Men de jag kollade på fanns bar upp till M, jag behöver nog L för att det inte ska se för till plattat ut.

Testa två olika kläningar, den ena var verkligen skit snygg, synd att den inte passa bara... :( Den andra passade men kändes inte så där toppen ändå. Kan ju inte köpa den bar för att lixom. Så vart ingen shopping för mig, men det gör ju inget egntligen. Men jag är väldigt shoppingsugen vill ha nya kläder!!!

På fredag ska ag hämta mina solisar vart fall, ska bli kul! Så i helgen får det gärna bli soligt väder så man kan testa dem. Jobbar denna helg med sen är jag ledig två helger ska bli as skönt, när man har jobbat snart tre helger i rad börjar man tröttna faktistk. Så roligt är det inte!! Men vad gör man, jag får bita ihop och hoppas på det bästa.. Skulle ju va skönt o få fast tjänst "snart" så man kan börja leta annat boende och börja planera för en lite till person.

Akta så ni inte blåser bort i blåsten! Jag ska kolla efter lite recept på kakor, som man kan baka i natt...

Over and out..

Grillkväll 080606

Bluetooth aka Blåtand, Robban o Jojjo försöker skicka något till varndra

Vi hade grillkväll hos min pappa i Lagerlunda. De som var där var Jag, Krisitan, Madde ( k's syster) och hennes kille Kricka, Robban, Henka och Johanna samt Steffe. Sen kom även Sade och Jonas.. En mycket trevlig kväll, våran grillmästare Krisitan gjorde kol av det första köttet så sen fick Robban och Johanna  ta vid rodret istället. Då vart det inte kolbitar!!!

Förmodligen en försmak av vad som kommer åter komma igen under sommarkvällarna!!! MYcket trevligt v ar det, och gott!! God stämning..

Försöker se coola ut?

De flesta som var där hade festat ordentligt dagen innan då det var student så vissa var lite små sega.... Vi var nog bara tre som inte hade tagit alkhol dagen innan.. Vissa hade ju so vanligt druckit mer än andra... Så om vissa ser lite små degiga ut beror det nog mycket på gårdagens bravader..

Öl i högsta hugg..

Det fanns gott om öl den kvällen, mycket folkisar... Vissa verkar gilla det lite mer än stark öl.. Jag höll mig till Fanta.


En bild på mig, tyckte inte ajg vart så bra på bild denna kvällen så förskte fota alla andra i sället.. Mycket roligare!!!Alla tre på bildRobban, Henka Sade aka Trubaduren, och Johanna

Att Sade tar med sig gittaren är ett rätt vanligt fenomen på våra tillsällningar... Han är duktig på gittar, men kanske inte lika bra på att sjunga, men som han övar kommer han nog bli klockren på det med. Funderar starkt på att ge honom en sångbok med rock insperatino så när hna kör sina "requset" Verkligen funkar för nu går det inget vidare!! Haha, jag vill höra honom spela Jonny Cash - The ring of fire

http://www.youtube.com/watch?v=jcHpEvOsWFY på den länken spelas den av Team Brolle från Körslaget, men den är mer klockren med Jonny Cash..

Kristians syster Madde med kille

Madde och Kricka, som ska få en bebis slutet av året :) Han kom mer till sin rätt efter en o annan öl, jätte rar kille, hjälpsam, Han sköte brödet.. mums.Jonas och Steffe, diskuterar gamla minnen från skoltiden. Om Jonas blir känd ska han få Royal för sina bilder på sig själv som jag tog!! Haha
Efter att Sade har spelat lite på gittaren blir Stefe sugenatt testa, han har svårt att inte skratta då..På bilden syns det ju inte att det inte lätt så bra, klockren kommentar från Steffe. Sade vad är de där prickarna för på gittaren... ?? Haha.. De är så man ska kunna ta ackorden.. Vet man inte får man ju fråga!

Min älskadePlaner för dagen

Ännu en vecka har gått förbi och det är Måndag igen. För min egen del känns det rätt skönt, då jag är ledig idag. Efter att ha jobbat massor förra veckan. Så är det skönt med en lugn dag... Kristian gick upp tidigt, av någon anleding så ringde inte vecka klockan på hans mobil, men han vaknade 06:50 så jätte sen blev han nog inte... Även om han börja 7... så får sätta i den andra väckarklockan igen hoppas på att katten inte gnagar så mycket på sladdarna så han får värsta stöten.

Min planer för dagen är att gå till Therese på Salong Trönrosa, jag går alltid till henne.. För hon är någgran. Ska göra så jag får sommar ben när jag ändå är där. Visst jag har inte mycket hår på benen det är nästan obefintligt, men vaxar man bort det är det mer skonsamt, och tar ännu längre tid att komma tillbaka som om man hade rakat det.

Funderar även på att gå till gymmet och köra lite, senare el gå på något pass. Måste komma tillbaka till träningen nu igen när man äntligen blivit frisk. Räcker inte helt med att bar cykla till jobbet, min kropp behöver mer fysisk påfrestining för att må bra. Hmm.. skulle även behöva påbörja min städning, a golv, och lite annat som ajg inte städar allt för ofta. Ringa farmor står med på min dagordning.

Jag har ju jobbat hela helgen så det är inte så mycket att prata om, varit jäkligt varmt på jobbet. Urk, så vi har inte gjort så mycket för så fort man rör sig blir man helt färdig mer el mindre, det blir ju ungdomarna med. Kristians kompis Steffe har typ varit hos oss hela helgen och snyltat... Delade meningar om vad jag tycker om det, han blir lite på fresande i längden. Det har typ varit den första persoen jag har sätt från morgon till kväll, inte jätte kul från tors- söndag lixom.

Badsugna är vi med, så det lär det blir snart... måste komma på en bra lite sjö som kan vara tillräkligt varm bara. Så man inte för fryser sig..

Imorgon ska jgträffa Malin, vi ska kolla lite på stan, sola med.. Jag måste kolla efter kläning till Bröllopet, det är väldigt viktigt. Har märkt att jag börjar tycka det är kul med kläder igen, precis som smink. Köpte smink från Make Up Store unt siste maj, de skuggorna har jag andvänt rätt ofta. Så ska boka in en sådan där sminkrådgivining så man får mer tips..

Vi var o grilla hos pappa i fredags, så ska lägga in bilder nu på det. Fast i ett annat inlägg.

Fått förlängt vik.. :)

Idag hade jag medarbetarsamtal på förmiddagen... Det gick bra, vi kom även in på min framtid... Tyckte att det löste sig riktigt bra, så jag förhandla till mig en kommande tjänst el vikariat. Eftersom att det är en som vill läsa till sjuksköterska, det tar ju några år så då så gick jag med på att testa att jobba med en annan brukare i en annan grupp ett tag. Men att jag då får den tjänsten vid vår, om hon nu kommer in vid första intagningen. Hoppas hoppas, så jag ska hjälpa henne som bara den med samhällen :)

Mmm, så det känns riktigt bra att veta att jag nu har till siste januarie 2009, ev efter det har jag ett vikariat som stärker sig några år framåt... Så ett halv år ska jag testa något nytt, försöka få det att funka för att sen komma in helt i den gruppen jag delvis redan är i. Jag hade från början sagt no why, vilket jag också sa till min chef, men efter att ha jämkat lite så känns det väl mer okey att testa åtminstone.

Så det är roligt, kan man slappna av vad de gäller jobb. Försöka tänka nuet, här o nu gör jag de jag kan för att det ska funka.

Efter mötet med cheffen tänkte jag att jag skulle handla lite jordisar, å ta som en lättare lunch. Går i på konsum börjar läggai saker i korgen, sen när jag är vid mejeri produkterna slår det mig att fan jag tog inte emd mig plånboken för jag hade ju inte tänkt handla något. Bajs bajs, så fick lägga ur varorna och gå hem. Tur jag kom på det innan jag var vid kassan, då hade det blivit pinsamt värre!!!!!

Väl hemma var det tvättning som stod på schemat. Samt lite enrgie på fyllnad... Så nu är jag trött, det där mötet tog lite på min energi, ingen sovmorgon blev det heller... :( Jaja.. nu ska katten sottis o ja gosa plus väcka K.

De frusna männen

Igår shopade jag skor, Ecco, helt okey. Måste bytta sula bara så jag kör med min egna. För nu när jag har testat utan den ajg har. så känns det väldigt skumt. Jag går för mycket inåt med fötterna. Så köpte jag skavsårs plåster idag med, kan ju vara bra att ha lixom. För det lär nog bli skavår tyvärr.

Efter jobbet harajg kännt mig jätte trött och elänig. Inget vidare kul alls, skulle ha gått o tränat. SEn så messa Jejje o sa att hon o Carin skulle gå till Trädgår'n det lätt ju emd trevligt. Men jag blir hemma, en annan gång. Tror det är äkligt mycket studenter ute med. Inget för mig, gillar inte människor i mängder. Panik och ångest blir det då.

Så det blir en skönt och svalkande dusch, för att sen se på de Frusna männen. Lite små patetiskt program men ändå lite rart. Ledig imorgon, så skönt så. Har ju jobbat sen i lördags. Sen jobbar jag vidare fre,lörd, sön. På fredag får man stor helgs tillägg. Vi är två då  så vi ska ner till stan o kolla lite, om allt funkar.

Imorgon har jag medarbetar samtal med, tänkte faktiskt ta bussen, känns inte så kul o bli jätte svettig innan man ska träffa chefén. Så får se hur det går imorgon, brukar ju vara lite posetiv kritik så man har något att förbättra sig på eller jobba mera med. Sen har vi varit pilot grupp för Prop competens det är något prgrma där man skirver i sina färigheter, erfarnheter och sånt det ska underlätta vid medarbeatar samtal. Samt för att se var enheten/verksamheten har glap, va det gäller färdigheter och likande.

Så måste kolla bussen innan jag lägger detta åt sidan. *gäsp* Jag lär nog lägga mig rätt tidigt.. Nej orakr inte skriva mer nu. Tack o hej leverpastej!

Jordgubbssallad = mums


Känns som att sommar värmen börjar komma nu med storm steg!! Hur härligt som helst, jag passar på att fånga lite sol på balkongen. Visst inte det idyliksa stället att sola på, men va fan! Jag är lite för bekväm för att gå till vasaparken eller hem till pappa för att sola bara några timmar typ 1-2h. För sen brukar jag inte orka mer.. För att ha en hel dag i solen, vill jg var nära vatten så man kan svalka sig, sen får det gärna var trevligt och roligt sällskap med. Sist men inte minst lite god picknick med..

Krisitan var hos en kollega o bada i pool, fuskigt tyckte jag. Men jag kanske får följa med en annan gång.. Om värmen håller i sig kan man ju snart bada ute :) Härligt.. havet bruark ju dock bli vamrt rätt sent, där förre drar vi ju att hålla hus vid.

Vi var och köpte ny kolsyra till våran Soda stream med, vi bytte in den vi hade. Då kostade det 89kr, tyckte det var rätt billigt. Jag hade trott att det skulle var dyrare. Så vi drack bubbelvatten till sillen. Nu har vi ätit sill och potatis två dagar i rad. Imorgon blir det inte det!!! Då ska viha Jordgubbssallad med grillad kyckling. Jätte mumsigt!! Testa...

         
         

                            Jordgubbssallad                                       

                   

                                               Buffé nr 6 2006, sid 10                   

                                                         Ingredienser
         Portioner: 4

                                                                                                                                     250 g jordgubbar
150 g babyspenat
1/2 rödlök
1 dl svarta kalamataoliver
100 g grekisk fetaost
flingsalt, nymalen svartpeppar
3 msk kallpressad raps- eller olivolja
1 msk hallonbalsamvinäger (eller vanlig balsamvinäger)
                                               

         
                
                      Jordgubbssallad                    

                                   Tillagningstid: Max 20 min
                      Svårighetsgrad: Medel
                                                                    
                             

         
                
                    Gör så här
1. Skölj och snoppa jordgubbarna och skär dem i skivor.
2. Skölj och torka spenaten.
3. Skala och strimla rödlöken fint.
4. Blanda allt i en skål med oliver och smulad fetaost. Tillsätt 1 tsk salt och 1 krm peppar.
5. Vispa ihop rapsolja med hallonbalsamvinäger. Häll över salladen och blanda noggrant. Servera genast till t ex lax, gärna med en bit bröd. Se receptet "Muscovadogrillad lax med jordgubbssallad" och "Primörer med västerbottendipp" på ica.se.När jag o Jejje var på stan i fredags såg ajg en jätte fin kläning på MQ Bondelid, jag som inte diggar märken så tyckte att den var för dyr. Men efter lite eftertänksamhet så harajg bestämt migatt testa den, föratt se. Behöver ju ändå en kläning till dopet/bröllopet.. så om de passar får den väl var lite dyr. Bättre det än ingen kläning alls.

Hmm.. jobbade idag med J det gick bra, hon är trevlig och rar. Känns som att jag kommer tänka job bhela veckan eftersom att på torsdag när jag väl är ledig så ska jag på medarbetarsamtal.
Men jag tycket nog att jag har blivit bättre på att koppla bort jobbet, när jag är hemma. Om inte så försöker jag verkligen, för det blir för jobbigt att jobba 24h/dygn i huvudet. Det går inte i längden, blir inte bra jobb. Så därför är det jätte skönt att sola, tycker jag, då kopplar jag av och lyssnar på musiken. Gillar att lyssna på texterna, så det gör att man verkligen slår av allt annat.Hm hade Malin på smn, men hon kom visst inte in igen.. kanske ska kolla lite på tv?

Har kommit på vad jag ska köpa till Kristian i present med, bl.a. Blir särkerkt något mer, han fyller år på en måndag, å då jobbar han så jag vill ha mysigt med middag på söndagen. Får se om jag får som jag vill


RSS 2.0