Update av V-rum

Nu börjar vardagsrummet ta fart!

Idag kom våran soffa BARA 1,5 veckor försenad, men den som väntar på något väntar sällan för länge? Vi hade valt hemkörning på den så någon gång vid två tiden dök det upp två killar från Mio möbler med våran soffa. När vi var på Mio och beställde soffan fanns det ingen projektor med i planen, så då tänkte vi att det var bättre att ha divanen på andra sidan.

Nu när vi helt plötsligt har en projektor med en 90"s duk, hade det varit bättre med den stora divanen på andra sidan. Men men, det går inte att lösa så vi får få till det ändå. Vi har ingen lampa ännu, så får ta bilder igen när det är ljust ute.

Men så här ser det ut just nu, kan man ju börja var här inne faktiskt, inredning ska köpas med omsorg. Blanda nytt med gammalt, och sedan en foto väg ovanför soffan för att göra det mer personligt.

Sedan är det "lite" små fix till som jag vill göra : Slippa golven och vitlacka/betsa, Byta lister, sätta in pärlspont i takt och vitlasera. Bytta fönster, men så länge svart måla dörr post, fönsterfoder, och dörrarna. Samt sätta in en braskamin i framtiden.


Svalarmband

Hittat ett armband som jag vill ha...
såg att någon tjej hade lagt upp det på sin blogg via blogg.se
Tyckte det var super fint, 300kr och det kan bli mitt.
Fanns på Plezuro

Tips annars till Kristian eller någon... :)

Jul var det inte här?

Det har varit mycket jobben lång tid, så bloggen har fått vila upp sig lite. Tiden bara flygger förbi, snart är det ju julafton. Här hemma syns det inte att det är på väg att bli jul direkt, mer än i fönsterna. Med diverse adventsljusstakarna och sen några stjärnor på fot. Vi har inte haft så mycket jul- grejer tidigare. Men när vi flytta så rensa jag bland "skiten" och slängde/gav bort diverse saker som var udda.
Julgrann har vi inte haft sen vi blev med katt(er) vill säga att det är kanske 3 år sedan eller något, då hade vi en plastgrann som vi gav bort till Kristians mamma, som använder den ordentligt. Men jag är ju lite snål (ekonomisk?) på vissa saker. Så jag har tänkt att shoppa en hel del när de rear ut julgrejer, kulor, glitter, prydnads saker mm. Allt som man känner sig vilja ha, fast i minimalistisk här ska vi inte över driva med sånt. Lagom är alltid bäst!!
Sen får man väl fylla på vart efter, jag ska köpa lite mera Glasbubblor/ (snöglober) som jag samlar på, finns ju massor sär vid jul. Men än så länge har jag inte köpt någon faktiskt. Jag vill ha två fina ljus fat som man kan ha block ljus på, det tycker jag är fint. ( Hmm.. i år har inte adventsljusstaken på bordet ens kommit upp. Men jag har inte så mycket intresse för att fixa o dona med det heller, så det får helt enkelt vara denna jul.)
Vi måste köpa några juligare gardiner att ha i köket med, har fortfarande sommargardiner upp, men jag är väldigt kräsen när det kommer till gardiner inte vad som helst man vill ha där liksom. Sen är det ju lite smidigare med gardiner som inte skriker jul, för då kan man bara ha dem över jul och inte in i februari.
Så är det med det hela, får satsa på mer julkänsla nästa år.

RSS 2.0