Just nu!

Tim Berg - Seek Bromance (Avicii's Vocal Edit)Beyonce - Single Ladies (Djs From Mars Remix)Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written In The StarsMike Posner - Cooler Than Me


Mohombi - Bumpy Ride


I like it Enrique Iglesias feat. Pitbull - Jersey

Shore varison


MARINA AND THE DIAMONDS | I AM NOT A (L.A.) ROBOT


Mysigt med brasa, värmer gott.

20101026703 (MMS)

Mysigt med brasa, värmer gott.


Tapetserar med N.Y Natur


Våran nya tapet
112012  N.Y Natur - Decor Manison

Så här ser våran tapet ut som vi håller på att sätta upp i vårat vardagsrum, endast på en väg som är ca 10 m. Kommer bli skit fint ihop med den blå/grå färgen. Vi gillar det lilla vi har satt upp hittills. Det man inte ser är att den skimrar lite, i de olika vita nyanserna.
Jag gillar skimmer, glitter och sådant som är lent!Det börjar ta form

Nu är allt färdigmålat, och det börjar ta form och se riktigt bra ut.
Idag ska vi slippa tapet och förhoppningsvis sätta upp den nya.
Det kommer bli grymt fint!
Snart kommer det roliga att inreda!!!

Power walk i mörkret

Så här ser rundan i spåret ut ungefär.
En satellitbild från Google över stället, där man såg man tydligt vissa stigar, på bilden.Den röda linjen är Elljusspåret som är på 2,7km, den gula ska föreställa det dag spår som är på 5,2km.
Jag har hittills bara gått den röda slingan eftersom det är elljus spåret så är det bra spårat man kan inte klanta till sig och gå vilse. Igår kände jag att det var dags att testa ett nytt spå, det på 5 km, när jag började följa de gula markeringarna insåg jag rätt snart att jag nog aldrig hade gått där inte ens som liten. Det andra spåret har jag och min lille bror åkte mycket skidor i så det känner man igen.
Jag gick hemifrån vid 17:23, det var fortfarande ljust ute, men jag hade med mig en litet lyste ifal att, kan ju vara bra att ha. Sedan min snygga reflex väst som är standard just nu ( man vill ju inte bli misstagen för en älg, samt att man syns bättre i mörkret)
Det nya spåret var lite spännande att gå eftersom det var helt nytt, även om det var lite läskigt. Ibland såg man ju ingen gulmarkering på väldigt länge, och då kunde man bli lite tvekande. Detta spår var mycket lerigt, och mycket häst spår i det. Så jag kom fram till att jag behöver ett par andra skor, som klara detta leriga och kuperade spåret. Jag kör ju på sommar skor, det är lite kyligt och inte så bra i allt blött, det läcker ju in! Jag tänkte att jag nog skulle hinna innan det blev mörkt. Men det var nog lite väl optimistiskt tänkt, för det var skymning och lite små mörkt i skogen där det var som tätast. Slingan gick så man gjorde några stegringar som var rätt tuffa, men kul med ett spår där det händer saker. Kommer nog bli rätt bra att träna löpning där sedan.

Så här såg det nästan ut på min powerwalk
När jag var liten sa mamma alltid att man skulle lyssna efter bilarna, då man hör motorvägen rätt ofta. Så vet man i vilken riktning man ska gå i om man blir vilsen. Den tanken kom när det vart skymning och man skynda på för att hinna innan det blev mörkt. Så hädan efter kommer jag gå 5:an när det är garanterat ljust ute! För man får inte bli mörkrädd när man går så där, eller börja fantisera om alla djur som man kanske ska möta. Då är det garanterat kört!!
Med andra ord var jag rätt lättad när jag kom på elljus spåret igen, när det hade börjat skymma ordentligt. P.g.a mina syn fel så ser jag rätt dåligt när det blir mörkt, så det är lite påfrestande. Min lilla lampa fick jag användning för så jag kunde spana efter gula och röda markeringar. När jag såg klubbstugan så kändes det riktigt skönt, då såg man även att eljus stolparna lyste vid vägen.
Jag var snäll och tände elljus spåret i fall att det var någon mer stackare där ute som famla i mörkret, hade ju mött två kvinnor med hundar. Det lysser från en timme att man tänt det, mellan kl 16-22. Väl hemma igen var klockan 18:37. Så en timme och en kvart ungefär för mina 6 km.  Det var jag nöjd med, mina fötter var inte riktigt lika nöjda då de vill ha nya inlägg och ny skor.

Hur fitness är du?


Hur fit är du?

Såg att Fitness Magazine hade lagt en länk till detta formulär på FaceBook. Normalt sätt är jag en tränings nörd och älskar sådan här tester för att det är roligt att se resultat. Nu är jag inte i någon vidare form, så då är det ju extra kul att ha lite mål att träna mot. Så jag ska försöka använda mig av detta formuläret.
Det kanske passar dig med?

Klicka här för att komma till det

SMS-inlägg

20101022688 (MMS)


Höst rusk

Vakna upp till ett regn väder känns inte alls lockande att gå ut och gå, så vi får se om det blir så. Känns väl så där att klä på sig för att vet att man ska bli kall och blött. Hade det inte varit för att jag ska sova jour på jobbet och behöver ha med mig två matlåder så hade jag tänkt att jag kunde ha åkt inte och tränat lite tidigare men jag vill gärna att maten ska vara fräch.

Halva 2010 i bilder!!!

Jag har inte haft ork och lust att sortera mina bilder som jag tagit under 2010, så jag började göra det nu 2010-06-13 tills 2010-10-17). Massor med bilder har blivit tagna, tillfällen man har glömt bort.
Här nedan kommer lite bilder jag tagit under första halvåret av 2010.
(Klick bara bilder - Klicka på bilden så blir den större)
(Om någon som är med på bild inte vill var det så hör av dig via kommentarer eller något annat sätt så tar jag bort dig)


Januari
Jag har som vanligt mest stått bakom kameran så jag hade inte kommit med på några bilder direkt, en hitta jag.
Bilder från  22:e 31:e. Johannas 25 års fest, riktigt lyckad jag är lite vinberusad på bilden. Det svarat höljet som skickades runt vart en rolig skämt grej, men jag tror det är en handbozoka till något spel eller så. Sen var det Maddes 26 års firande, men det blev mest bilder på den lilla Angelica 1,1 år


Februari
Bilder från 4:e, 6:e,14:e 28:e. Månaden bjöd på vacker solnedgång, massor med sön var det!! En pormenad vid Abboreberg med, snön gick upp över knäna på mig, ser ni att grenen liknar ett hjärta?! Alla hjärtans dag promenad längs Motala Ström, vi var väldigt insnöade på att fota istappar som det fanns gott om. Den 28:e hade vi kalas för mig 19:e mars och lille bror 19:e feb då Pappa och hans fru Gerd skulle åka till Thailand över min födelsedag.


Mars
Månad innebar mycket roliga saker... Vi hade "Te-Tants-Träff" på Våffelmakeriet, där vi planera lite vad vi vill göra på våra träffar. Te- tanterna plus 2 outsiders åkte även till Ullared och shoppade på Gekås. Jag fyllde år då åt vi gott på Texas Longhorn och gick på bio. Mamma ökade på min samling av snöbbollar, då jag fick några nya när jag fyllde år.När jag fyllde år fick jag även ett MACRO objektiv av Kristian så man kan ta väldigt fina närbilder.  Bilder från 2:e 16:e 19:e och den 21:eApril
Verkar som att jag inte varit så aktiv med kameran i april. Bilder från
2:e 11:e. 80-tals fest hos Carin för hennes sambo som fyllde 45 år, mycket trevligt. Synd att jag inte fota mer bara. Sen Var det påsk, Angelicas första påskägg hon smaska på både godis och russin.Maj
Vi hade Raclett kväll hos Svannarna den
1:e, den 9:e åkte vi till Kolmårdens Djurpark med Madde, Kricka Och Angelica. En lyckad dag med uppehåll och lagom kallt ute. Sist men inte minst vi hade blivit hus ägare nu, så på mors dag 30:e maj så tog Kristian med sin mamma ut tilll huset. Jag passade på att fota så klart!

Juni
Vi var i Bränntorp och lade i båten som pappa, Gerd och Faster Lena och Håkan hade köpt.
5:e, Efter nationaldagsfriande 6:e juni, så gängde en cykel ute från balkongen på Trädgårdsgatan. Vi hade sätt filmen "Bakfyllan" i samband med den helgen så då gick tankaran till något sådant tokigt som i den filmen. Vi grillade hos Madde med familj 13:e sen gick jag och Angelica ut och lekte i sandlådan, där vi avslutade med glass :) 19:e juni flyttar vi in i vårat hus ute i Strömsfors <- klicka där så får ni bilderna från "Rundturen i huset"
Sist men inte minst bilder från Midsomar afton den 25:juini, Pappas fru Gerd fyllde 55 år med den dagen.


Tidsfördriv... onödigt vetande

Hitta detta på Sophiehs blogg,

så jag har fördrivit min tid med att fylla i mina svar.Klädsel: Svarta jeans och en svart t-shirt och ett par

Vad använder du just nu för skor: Mina vita/rosa Asics, men behöver en höstsko.
Favoritfärg på kläder: Gillar det mesta men svart, vitt, rosa, och kaki är favoriter.

Senaste person som
Sov i din säng:
Ingen mer än katten fårsova på min sida! Andra sidan är Kristians.
Du pratade med: i Mobilen Kristian, på FB Malin
Du delade en drink med: Ehm oj. Vet inte! Det var väääääääällllldigt länge sedan jag drack en drink.
Du gick på bio med: Kristian, Linda, Johan, Katarina och Mattias vi såg Bröderna Karlsson
Du gick på stan med: Jobbet i går.
Skällde på dig: Kristian?

Senaste
Låt du hörde:
Spotify har rullat hela dagen så de av löper varandra på deras toplista.
Film du såg: Pretty Women igår på 5:an
Mat du åt: Fiskgratängen är i ugnen just nu, annars var det tost till lunch.
Kram: Räknas katten?
Puss: Krisitan


Fest:
Senaste festen.. om kalas räknas så är det när Linda fyllde år. Men fest fest var i april när Carin hade 80-tals fest.
Känslan: Rastlös, uttråkad och hungrig just nu.
Ilska: Blir inte arg så ofta så jag mins inte.
Resa: Lägntar till värmen med sol och bad, nästa år kanske?

 

Glädje: Mina nära och kära, överraskningar och allt som är värt att glädjas förr.

Dröm: Jag drömer massor om nätterna, och dag drömmer ofta på den vakna tiden
Boken du läste: Pågrund av Leon- Jenny Leeb
Personen du träffade: De på jobbet igår.
Personen du pratade i telefon med: Kristian ringde från London för många timmar sedan.

Personen du fick sms av: Kristian. vilket inte hör till vanligheten!

Gången du åt en 7-eleven korv:
Gången du var utomhus: Förut idag
Gången du sov: inatt..
Saken du köpte: Lite små saker på ICA Delfinen


Om dig

Namn: My
Ålder: 26
Längd: 1,52cm
Vikt: 30kg för mycket
Civilstatus: Sambo


Smeknamn: Mysan
Syskon: Lilla syster Li, Lilla bror Kim och Storebröderna Daniel och Patrik
Sysselsättning: Arbetar 100% som Personlig Assistent
Bra egenskaper: Snäll, lugn och omtänksam, bl.a.
Dåliga egenskaper: Konflikt rädd, och oroar mig lite för mycket lite för ofta.


Hårfärg: Ljus brunt
Ögonfärg: b
Skostorlek: 38
Höst läsning

När jag var i Ullared i våras så köpte jag två pocket böcker. Var av den ena var " På grund av Leon" av Jenny Leeb. Jag tyckte till en början att boken var uppdelad på ett konstigt sätt då man följde tre personer till en början vardera i varsitt kapitel. I slutet hade de mer samlats ihop till ett gemensamt kapitel. Men jag var fast, jag passa på att läsa boken var eviga lediga stund. och framför allt när jag åkte buss. Jag tycker om att läsa böcker i vågor, men chick -lit böcker är ofta lätt lästa och så himla tjejiga så man fastanar om man gillar ytterlighet.
Här kommer bokus beskriving av boken:
En gång i tiden var Maja och Angelica bästisar. Leon och Maja var ett par, och de tre vännerna var oskiljaktiga. Men så åker Maja till USA för att gå en språkkurs och det är då allting går sönder. Något händer därhemma, något ingen av dem kan ändra på i efterhand. Något som gör att Maja väljer att stanna kvar i Los Angeles. Sex år senare, när Leon hastigt dör återvänder Maja hem till Stockholm. De två forna vännerna möts på begravningen. Frågan är om vänskapen någonsin kan bli vad den en gång var. De har båda förändrats, Angelica är snart färdig läkare, Maja å andra sidan har inte riktigt följt någon rät linje i livet. Hon har författardrömmar men jobbar som servitris för att få ihop till hyran. Att träffas igen skakar om deras respektive värld. Charmiga Maja och duktiga Angelica - kanske skulle de tjäna på att ge varandra en ny chans? Men det är inte alltid lätt att se vad vänskap kan vara värd när rivalitet och svartsjuka står i vägen.

Nu läser jag Grevatan 22
Den har samma upp lägg som den tidigare boken vad det gäller kapitel upp delning, den handlar om två systrar så man läser om en i taget kan man säga. Men jag är helt fast i den här med, Denise Rudberg har tidigare varit en favorit och Jenny skriver lite på samma sätt eller med samma inriktning om överklassen.
Här är bokus beskrivning av bokens handling:
"Det var kärlek vid första ögonkastet när Josefine såg lägenheten på Grevgatan 22. Hon var övertygad om att de som gick hemåt längs en gata som avslutades med en sådan underbar utsikt över vattnet måste ha ett lyckligare liv än andra. Det var som att promenera mot ett löfte om något fantastiskt."

Josefine ska snart fylla trettio och i hennes värld går ingenting upp mot en kul kväll på krogen och en hanterbar flirt. Hon vet hur hon ska sköta både män och jobbet på reklambyrå för att få det hon vill. Men så dyker Jesper upp och livet trasslar till sig rejält. Samtidigt som Josefine kämpar med att få rätsida på kärlekslivet är hennes syster Emelie lyckligt gift och bor med familjen i ett stort hus i den fina förorten. Josefine tror inte en sekund på att man, barn och villa detsamma som lycka, men Emelie verkar vara nöjd. Ända tills den dag hon av misstag läser ett sms som hon definitivt inte borde se. Från den stunden vänds även Emilies tillvaro upp och ner och hon tvingas omvärdera både livet och kärleken.


Hoppas någon känner sig lite inspirerad till lite höst läsning nu!

Lost & found

Midsommarafton 2010, årets andra dop ute i Bränntorp
I fredags träffade jag Emmelie vi var på Medley och simmade. Min träning är ju förtillfället på en väldigt låg nivå, så 30min simamning kändes i min kropp. Både när vi simmade och två dagar efter. Jag simmade bar på så jag räknade inte mina längder men basängen är ju bara på 25m, så för att få ihop 500m krävs ju 20 längder och det dubbla för 1000m. Emmelie som har simmat i sin barndom är mycket snabbare på mig så hon varva mig två gånger :) Som hon brukar göra. Jag har ingen bra teknik när jag simmar, för när andra vilar på simtaget så simmar jag frenetiskt hela tiden. Glider inget vidare med andra ord.
Det var skönt sedan gick vi till äventyrsdelen för att vänta på att bubbel poolen skulle bli ledig, det är rätt konstigt att de endast har 1 bubbel pool, när de renoverade kunde de ju åtminstone ha gjort så det blev 2 st! Avkopplande var det väl till viss del, men när vi simmade hade NKK träning, och i bubbel poolen satt det massa ungar och skvätte vatten.
Jag hade satt på mig linserna för att jag skulle se lite när jag simmade, vilket var riktigt skönt faktiskt. Så jag la mina brillor i skåpets neder kant längst fram. Tänkte för mig själv att detta får jag inte glömma bort eftersom det var ett väldigt bra ställe då man inte såg att de låg där när man kolla in i skåpet.
När vi skulle duscha och basta så rev jag ut mina saker och slängde lite grejer på trädbänken bredvid. För skåpen är så himla trånga så min väska fick egentligen inte plats alls. Efter bastun och duschen så säger Emmelie:
- Titta det är någon som har slängt sina byxor här, hoppas ingen har glömt dem.
Då jag ser byxorna och säger : - Ojdå, det där är visst mina byxor, de glömde jag att lägga in när jag hämtade duschcreamen.
- Ja jag blir inte förvånad säger Emmelie.
Jag är ju Fröken Disträ, och glömsk och tanksprid är mina andra namn. Vi kolla igenom Emmelies skåp innan vi gick för att hon är ett kontroll freak. När jag sedan kanske 1.5h efter badet och har åkt hem med bussen och är på Konsum och handlar så slår det mig. FAN!! Jag har ju linserna på mig, shit!! Fan. Det har precis slagit mig att jag nog inte fick med mig mina glasögon hem... När jag skulle klä på mig hade jag ståt och velat hur vida jag skulle ta linserna hem eller bytta till glasögonen, det var ju att jag inte bytte alls. Glömde helt bort dem så jag ringer i lite panik till Emmelie och förklara att jag har lyckats med en sån där sak som bara jag kan göra.
Det bli kvällens skratt, detta var förvisso första gången jag glömde dem men jag kan göra mycket annat tokigt p.g.a att jag är så tanksprid. Suck, Emmelie säger att ring du och kolla om de ligger kvar. Vilket jag gör men hon hitta dem inte, jag var ju lite stressad så min beskrivning på höger och vänster vart inget bra alls. Ringer till Emmelie och frågar hur hennes måndag ser ut då det ser ut som att jag behöver köpa ett par nya brillor.
Jävla dyrt grattis besök!
Men Emmelie är förståndig och säger ring imorgon bitti direkt när de har öppnat och fråga igen. Vilket jag gjorde på lördag morgonen, och Britt- Marie gjorde min dag!! För visst låg glasögonen kvar i skåpet, jag hade samlat mig lite bättre och min beskrivning var klockren Tack Gud för att jag fick bildminne!
Det är nog bara jag som åstadkommer sådan där tokigheter!

Nytt rekord

Oj oj!!
Bloggen har börjat få lite mer besökare, hela 44st unika. Kanske inte är så mycket i bloggvärlden, men för mig var det det!! Jag brukar ha hälften. Tack alla ni som kickar in lite då och då, ska försöka bli lite bättre på att uppdatera.

Vacker morgon med frost

20101016668 (MMS)

Vacker morgon med frost


Det vart bra glöd vart fall, för det glöde...

Det vart bra glöd vart fall, för det glöder fortfara de ;)


SMS-inlägg

20101013662 (MMS)


Pysslat

Idag har vi varit ute hos kusin Caroline i Brunneby, där vissa hon oss ( min lilla syster. kusin Kina och mig) hur man gör fina kort. Vi började med att äta lite Gulasch soppa, som värmde gott då det har varit lite ruggigt idag. Sedan vissa hon oss hur man stämplar och scrapbookar ihop kort. Hon hade verkligen massor med saker, så det var ju som rena paradiset för en pyssel älskare som mig själv.
Jag körde lite bröllops tema över min kreation, i kombination med höst. Det skulle ju vara jätte kul att skapa egna kort den dagen bröllop står på agendan men det är ju rätt tidskrävande. Mina skapelser som jag har gjort idag tog mig säkert 4h, och då är det inte ens klart och ihop satt. Men för mig är det väldigt avkopplande att pyssla och få ha händerna sysselsatta.
Några länkar jag hitta i inspirations tidningar som hon hade : Stämpelgården & Mangolia INK Magazine

Har pysslat hor kusin idag mycket roligt.

20101013658 (MMS)

Har pysslat hor kusin idag mycket roligt.


SMS-inlägg

20101011655 (MMS)


Rengör med Forevers produkter

Allt du behöver när du rengör med Aloe Vera - Forever living products.
Tvätta dig med tvål som luktar jätte gott
Peeling, tar bort döda hudceller.
Funkar för hela kroppen,
rispar inte huden utan kornen försvinner efter att man masserat in dem ett tag.
Härlig ansiktsmask som gör rent på djupet med hjälp av mineraler från tång och alger. Aloe vera, honung, gurka, rosmarin och vitamin E ser till att huden återfuktas och blir len och smidig När man vill ge det lilla extra.
( Hör och häppna denna har jag faktiskt inte men den ska jag ha vart efter )
Denna produkt hoppar jag alltid över, funkar ändå.
Ansiktes vatten typ,
Lindrande spray när du fått för mycket sol eller har småsår som svider.
Allt i allo produkten.
Om det är en enda produkt du ska ha så är det denna. Då den funkar på det mesta ( tycker jag) , munsår ( herpesblåsor) solsveda, värmeutslag mm. Den kan dock svida lite, t-ex när du bränt dig. Antiinflammatorisk.
”Plantan på tub” innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel. Lugnar, mjukar upp och ger näring. Används på torr hud och för att dämpa ögonsvullnader, svalka solsveda och brännblåsor samt lindra klåda t ex efter insektsbett
Avslutar med denna, altv. Serumet som jag förredrar.
Jag tycker denna känns lite "fet" i förhållande till Serumet.
Lätt fuktighetslotion som återfuktar på djupet.
Utmärkt underlagscreme som även skyddar mot väder och vind.
Innehåller förutom Aloe vera bl a kollagen, elastin, kamomill och jojoba.
Denna produkt är min nya favorit, tillhör även Forevers lite mer lyxiga variant av ansiktsvård.
Lättapplicerat serum som återfuktar torr och fnasig hy och ger den fin lyster igen. Närande antioxidanter ger stadga och mjukhet. Absorberas snabbt och kladdar inte. Kombinera med Aloe Balancing Cream för optimalt resultat. Innehåller bl a Aloe vera, vitamin E, vitt te och mimosaextrakt.
Skulle du nu vara lite sugen på produkterna så tycker jag du ska besöka http://foreverliving.se och/eller
bästa Mariahttp://casa-maria.se/ eller hennes lilla salong Fleminggatan 1 i Norrköping.
Jag gillar när det är enekelt och det tycker jag dessa produkter är!

I <3 Aloe Vera

Som ni vet så Älskar jag ju Forevers produkter, så i lördags 11:e sep hade jag äntligen ett Aloe Vera Party för några av mina vänner. Där vi gjorde en ansiktsbehandling med Basic produkterna. Jag tycker om de väldigt mycket för de är enkla att använda, så blir man silkeslen i hela ansiktet.

Jag köpte även Aloe Nourishing Serum jag har tyckt att den har varit lite dyr eftersom den kostar ca 500kr. Men nu så här i efteråt är jag helt såld!! Du behöver endast 1-3 st pump, av ett pumptyrck får du en pytteliten klick serum som kanske är lika stor som en majskärna kanske. Eftersom Serumet är så himla drygt så får man ta lite på finger topparna och massera in i ansiktet. Massor med fukt, och du blir hur en som helst.
Är så himla nöjd med serumet för det kommer räcka i hur många månader som helst. Jag kan tycka att det är lite svårt att komma ihåg att göra ansiktes behandling, eller ordentlig rengöring. Men jag har kommit på ett jätte bra knepp man passar helt enkelt på några gånger i veckan  när man duschar. Smidigt värre!!

Helgen...

Redan söndag, en ledig helg försvinner så snabbt! Igår så tog jag en rejäl sovmorgon då min kropp verkligen behövde det, så sov i 11 timmar.
Sedan körde ajg bil in till stan där vi åkte och kolla på tapet till vardags rummet, vi hitta många fina på Colorama men den vi fastana för fanns på PeGe's på Lindövägen. En vitt tapet som går i andra vita toner, så är det ett mönster av Ekar. Vi fastna för den båda två på en gång, så nu har vi beställ den, och den förväntas finnas i butiken på onsdag. Vårat vardagsrum är 4m x 10m, ganska så stort med andra ord. Men vi ska bara ha tapet på en väg som är 10 m, men eftersom det är två dörr öppningar så blir det inte riktigt 10 m att tapetsera. Så nu återstår det några timmar med slipning,så vägen är klar till nästa helg!
Sedan körde jag ut till Maxi då Kristian skulle kolla efter ett par skor. Sedan körde jag hemåt. Kristian tyckte att det gick jätte bra, fick ett motorstop pga av för lite gas på 1:an. Så nu kör jag tydligen så  bra att jag kan få låna bilen!! Det är ju alltid ett stort +.
Sedan lagade jag fläskpannkaka till en sen lunch, åkte ner till vännen Linda och fick och prata massor. Alltid lika trevligt, det har det väldigt mysigt hemma hos sig eftersom hon har ett stort intresse för inredning. Sen fick jag skjuts hem. Väl hemma vänta Kristian och hans mamma, så då var det tags att laga mat igen. Vi lagade masta med vitlöks klyftor och grillad kyckling i. Mycket gott tycker vi.
Sedan blev det tv mys.
Idag blir det hemma sysslor, promenad och mys i ensamhet då Kristian jobbar yttligare en vecka natt. Man kanske skulle ut i trädgården och fixa lite med...

En runda i spåret

Igår blev den en runda i elljus-spåret 2,7km
Klantig som jag är så hitta jag inte mina lurar till mobilen, så jag fick gå och lyssna på skogen och fågelsång i stället, inte så illa det heller då jag finner det rätt avkopplande. Som ni ser på bilderna ovanför så är det skapligt kuperat, med en massa uppförsbackar och ned förs backar.
Än så länge nöjer jag mig med att gå ett varv, målet är att klara av att jogga hela varvet. För att sedan avancera mig till 5km, och till slut om ett år lyckas genomföra milen. Det var peppande att gå ut igår, jag tänkte lite peppande på hur jag måste ta tag i mina laster och göra en mål plan så det blir tydligt.
Ska kolla efter ett par längdskidor då jag gärna vill börja åka skidor igen på vintrarna det gjorde jag som barn i detta spår, något jag längtar att få göra igen det är så himla härligt att var ett med naturen, och får motion och avkoppling på samma gång.
(När man tänder elljuspåret så räcker lyset i en timme, så därför vill jag inte våga mig på någon annan sträcka på kvällen, skiter ju på mig och jag ska gå runt i skogen i beck mörkret vem vet vad för troll som lurar omkring.)

Uppdrag upp fräching har på börjats...

Innan, måningen
Första vägen av 3 som fått en grå nyans.
Målning och om tapetsering i vardagsrummet har påbörjats.
Vi har köpt en färg på Rusta som hette Reflekt - "Tundra", hoppas den blir bra. Den känndes lite "blå" till en början men jag får väl kolla lite igen. Kristian var jätte nöjd med färgen, de bruna detaljerna ska bli vita, precis som lister och dörr fodret.
Tror slut resultatet kommer bli jätte bra :)

Testat på VattenGymnastik

Idag följde jag med Fruarna C och S på vattenympa ( medel pass) på Hälsoteamet i Navestad. Vi åkte hem ifrån efter 7, för passet började 07:45. Litet missöde var att när vi skulle hoppa i badet insåg jag att jag behövde en tampong, väl förbered som man brukar vara och ha allt och lite till i väskan så hittar jag ingen jävla tampong!! Lite stress infann sig kan man ju säga. Fråga fruarna om de hade någon, men icke. Så fick skamset gå ut till receptionen och fråga. Men de sålde inga men hon var snäll och gav mig en så jag kunde hoppa i pluret.
Sådant där händer bara mig känns det som, förvisso första gången men alltid är det något nästan :)
Väl i bassängen så var det ju skönt att komma ner i det 32 gradiga vattnet, mina förväntningar var ganska låga då jag har ansätt att vattengymnastik mest är till för gravida och tanter, samt överviktiga personer. Det har inte varit "träning" i mina ögon, tyvärr. Men efter passet så tar jag tillbaka allt vad jag kan ha sagt!!
Jag vart rätt såld på VattenGymnastik, jag har alltid tyckt att det är jobbigt och ofta gör ont att göra situps, ett ont måste. Men nu i vattnet gjorde det inte alls ont, och man kände sig inte lika otymplig. Man kände verkligen att magen fick sig en rejäl genomkörare. Jag var ordentligt mör i kroppen efter de 45 min passet tog.
Så blir ev att köpa ett tio kort så man kan gå och träna det där "tantiga" lite oftare ;) Man börjar ju undra varför man ska ha sina fördomar då jag borde ha förstått att det skulle vara något jag gillade. Jag ÄLSKAR ju att bada ( läs leka i badet).
Tack, te tanterna för en lyckad dag i bassängen!!

Grym kille!

11 år och ett musik geni?!
Han var grymt bra, inte bara det att han verkar kunna spela piano som en gud,
så har han gjort en egen tolkning av låten med!

Söndags humor

Gamla jobbar kompisen Emma hade detta på sin status på FB,
som jag bara var tvugen att kopierar mer humor till folket!!

Några små funderingar.....
*En impotent fikus, kallas han krokus?
* Musmatta? Heter det inte trosskydd?
* Om man gör illa snoppen på jobbet, får man skade-stånd då?
* Ett annat ord för gladporr, blir det ler-gök?
* Motsatsen till stridspitt, är det civilstånd?
* Om en bonde kunde så Viagra på åkern, skulle det då växa jordfräsar?
* Om man ger Viagra till en krukväxt, blir det en Jucka-palm då?;-)


RSS 2.0