Shopping, + shopping m. Jejje

Igår så gick jag till stan på förmiddagen. Så skönt tänkte jag det är nog inte så mycket folk, det var det ju inte heller, men på sina stäleln var det tjockt med folk. Dock inte de affärena jag besökte. Först gick jag till Make up store för i julas fick jag ett present kort där av lilla syster som går ut nu i juni. Så det behövds handals upp så inte pengarna skulle brina inne på det. Jag känner mig ju oftast rätt lost på smink, eftersom jag har inte jätte stort intresse av att sminak mig längre. Har kanske aldrig haft. Så jag har lite noll koil på vad som egntligen är rätt och inne. Så jag fråga expideten om råd vad det gällde ögon skugga, för det tycker jag är roligt.. Så det belv tre olika skuggor i varma färger för att mina ögon skulle bli så blå som möjligt. Det ända jg behövde betala var 90kr, eftersom jag som sagt hade present kort.. Så det var perfekt. Kollade även upp vad en sminkrådgiving skulle kosta, runt 500kr, men det kan det ju vara värt. För att unna sig, och för att få lite mera råd och koll.. Det är något som ajg komer gå på inom loppet av några månader vart fall.

http://www.makeupstore.se/sesv/home.php

Söt väska att förvar allt smink och tillbehör.
image13image17
image18

Efter det besöket gick jag till  BR leksaker, hade fått instruktion av Gerd vad Cornelia önskade sig i 1 års present. Jag kommer ju särkert köpa något mer om jag känner mig själv rätt, frågan är vad man ska köpa till Viktoria, ska kolla med pappa o Gerd vad de ska köpa. Se om man kan hänga på, så det blir ågot rejällt hon fyller ju ändå 25 lixom. Annars har jag ett förslag på lager som kan var "hennes grej".

Sen så gick jag förbi Bodyline för attse vadde hade för utbud på hlaterneck bikni, fanns en hel del att välja på. Om man hade hft mindre tuttar. Fanns förviso lite modeller för mig med, får se hur jag gör, kanske håller mig till den jag köpte. Dock snyggare med halterneck när man solar då får man mindre ränder. Men man får lite ont i nacken... Åter står att se,annars kanske jag bara köper en vanlig över del till. Dock är det ju bara någotjag gör omajg får överskott på pengar. Har en del andra håll att täppa först.

Sen gick jag förbi min optiker, föratt kolla vad de hade för något i solglasögon väg. Känner att jag måste investera i ett par så jag får lite mindre huvudvärk! Problemt är bara tt det billiga varianten är sånna man sätter på, å det är inget vidare snyggt, sen finnsde de man fäller upp inget snygga heller!! Så Krisitna kom med ideén att kanske kolla vad solgasögon med styrka kostar. Hos min optiker så kunde man nog komma billigt undan om man tog en billig båge, men jag gilalr inte de bågarna. Hitta inte direkt någon både som kändes wow, den vill jag ha! Så tog med mig en brochyr och gick vidare.

 Kom att tänka på att kusin,  hade köpt  ett par  schusta på Synsam förra året el året innan. Så titta kan man ju alltid göra tänkte jag. Går in ber att få uppfigter om vad ett par solisar medstyrkakostar. Och får en expidit som hjälper mig, de hade bättre förslag än hos min optiker, för de hade " färdiga" modeller. Som kosta runt 2000kr. När jag kolla hos min optiker var bar bågen på 2000kr lite skillnad. Så efter att ha provat lite olika modeller, fastande jag ganska tidigt för en. Jag tänkte, lika bra att slå till, annars blir det nog inte av. Sagt och gjort, nu har jag beställt ett par solisar som kommer den 13 juni :)

image19

Sen vart sista stoppet Ica Supermarket, sen kännde jag att jag hade shopat tillräkligt. Måste ligga lite lågt tills skattepengarna kommer.  Torsdagsens utgift med Gustav vart lite större än beräknat. Efter shoppnigen gick jag hem. Passade på att sola lite på balkongen när det var så fint väder :) Jätte skönt och avkopplande som alltid. I sommar kommer jag var brun som en pepparkaka, om jag fortsätter sola.. Får väl göra lite kristyr å sätta på mig själv när jag ska var fin.

Jejje ringde på eftermiddgen och fråga om jag ville följa med henne till stan. Jag är ju snäll ibland så jag sa visst, då hade det tjockanat på lite med folk. Jejje leta efter något att ha til lhennes brors student, jag testade lite saker för att var solidarisk. Haha, men inget passa. Men det brukar det inte göra på H&M så jag är inte fundrard. Måste leta efter något att ha till bröllopet, kommer bli svårt!  Som vanligt när vi är på stan så hitta hon inget, fanns mycket fint men inget som var just  "det". Vi gick in till Systemet, för hon skulle ha lite cider. Trodde först att de skulle be mig om leg med, men de gjorde de inte, hade det förviso med mig sig det hade ju gått bra.

Efter det gick vi hem till Jejje, på vägen köpte vi en kebabpizza, som vi dela på. Sen vart det Talang 2008, var ju final!! Roligt och trevligt.. Det var den fredagen typ!


Våra favoisar var bla. image20 image21  Boll mannen och kort mannen. Men vinnaren blev den lilla flickan med den stora rösten

image22
"Lilla Zara"

Smultronstället

Som plåster på såren eftter att ha varit hos vetrinären så åkte vi till Smultronstället i Söderköping, satte oss inne i glassrasturangen. Beställde varis glassfrån menyn, Krisitan tog Svart Synfoni ( en glass bestånde av enbart lakris typ) jag tog en Deja Vu vambanan med chockald sås, och sen glassovan på tre olika kulor, vanilj, peananöt och dumle, persikohlavor och grädde. Mycket god.. Har redan planerat inte minst två besök till :) Haha.. för jag vet vad jag vill testa..
http://www.smultronstallet.se/
image9
image10image11

image12


Glassarna ser ju minst sagt goda ut, och man äter ju både med ögon, mun och näsa!!  Så det är väl värt ett besök. Sist jag vär där var jag jätte jätte liten, så jag tyckte det var trevligt att äta glass där nu igen.

Så mysigt i Söderköping, väldgit petioreskt. Skulle nog kunna bodär, mendet skulel var rätt tråkigt på hös och vinter, för då finns det inte mycket att göra. Det finns det egentligen inte annars heller. Men Det är fint..
Efter hemkomsten där ifrån blir det lugnt..

Katten Gustav

Idag kl 13:30 ska vi gå med Gustav till vetrinären för en allmän hälsokontroll, tror väl i mitt stilla sinne att det kommer var dax för hon om att somna in och komma till katt himelen. Han är ju trots allt 19 år, känns som katten är rätt förrviradd. Han vet inte vart lådan är lixom, skvetter lite i hörnet. Inte trevligt alls! Så vi får se vad det säger, känns lite så där. Har trots allt fäst mig lite vid honom, även om vi inte kom överens från början. När han jämt skulle riva/bita mig.

Det mest jobbiga är ävl att K's mamma är rätt låg pga av detta. Efterso matt katten har/är hennes, men nu är det våran eller vi tar hand om den åt henne. Eftersom hon inte är kapabel till det längre. Så hon vet lägget o hon kommer må väldigt dåligt en period pga av detta. Men vad gör man? Man kan ju inte ha kvar en katt som är jätte gamal bara för att hon ska må bra.. Tyvärr..

Återkommer med beskedd senare när vi vet lägget mer. Men jag blir ju förvånad om vetrinären skulle säga att katten är kärnfrisk lixom.


 Nu har vi varit hos vetrinären, hon tyckte att han såg vädligt frech ut för att var runt 19 år. Men att han hade lite blås ljud på hjärtat iofr inget han led av ljust nu, vätska el problem med njuren.. Vi valde att han fick somna in, för även om man hade gjort massa testaer för att se om det var mest lämpligt så skona man ju katten från lite stress. Det går inte att ha en katt som inte mår bra. Det blev riktigt jobbigt för Kristian, för mig var det med ledsamt. Men han är lite mera fäst vid katten. Vi valde att ta urnan och askan, så Kerstin k's mamma kan begrava om hon vill. Så det har varit lite jobbigt idag. Känner mig helt utmattad i huvudet efter detta.. Ändå har det gått några timmar..


Solning, utbl, Aloe vera


Idag har jag solat på ballisen, jätte jätte skönt. Tyvärr har jag som eksem i huvudet, vid "luggen". Det ser inte så nice ut, vet inte varför jag har det. Det vill heller inte försvinna. Men jag skulle ju gärna sola lite imorgon med.. Krisitan tyckte det var olämpligt eftersom jag har eksemet, så får se hur ajg gör. Det är ju så himla skönt!!!! Riktigt avkopplande, ska ladda min mobil med annan musik bara. Nu var det techno och trance på hög nivå, men när man ligger o solar vill jag heller ha lite lättsam stilsam musik. Som inte ger värsta energi kicken.


Sen så var jag på "utbildning", kommunen har ju inte råd såde hade slagit sina klocka huuvden ihop och hafsat ihop något. Andvänt sig av folk som hade kunskap i verksamheterna. Ifor rätt smart, men av 3 saker var 1 sak giviande. Det var Hjärt- och lugnräddning, Hot och våld samt Skrattyoga.

Skrattyogan var inte rolig, eller jo det hade den nog varit om man är flamsig av sig. Man skulle göra piggvinskrattet och gräslikpparen, det blev i min smak för mycket. Jag tycket inte det var roligt eller givande att förska skratta utan anledning. Jag är väl för svensk... Så det hade jag klart mig utan.

Hot och Våld, låg sist på schemat så man var rätt trött i huvudet, inte mycket ork för att lyssna på hur aporna lever, eller att vi kommer från dem och påminner mycket om dem i vårat beteende. Min fråga är vad har vårat så kallat ur ursprung för koppling till hot och våld inom Kommunen? Det var det jag trodde de skulle prata om riktlinjer för Hot och våld inom kommunen, men nej han skulle prata om apor.

Hjärt och lugnrädding var det som många inom kummenen skanar ny kunskap inom. Det är för många år sen man har gått det. Min tanke efter är, varför inte skippat de där två sakerna som Hot och våld och skratt yoga, och lagt pengarna på en riktigt instruktör för hjärt lugnräddning ex från Röda kroset... ?? För nu så fick man ändå inget bevis att man har gått det, det var väl det kommunen vill från början ha intyg/bevis på att man hade kunskap inom det? Nuvet de vart fall att man har gått något i stil med det, intensvi kurs i det. Så ska vi ha MiniAnn på enheten två stycknael fler så vi kan träna lite .. Bra ideé men kommer det bli av? Tror inte så..



Min Aloe Vera Anna var förbi med lite produkter som jag hade beställt :) Två läppsyl och en hud lotion, hoppas den är bra, för jag trodde att jag hade beställt en annan sort.. =op Kan ju bli lite tokigt ibland. Är lite intresserad av att börja shota aloe vera, de ska ju vara väldigt bra för hela kroppen.  Om någon skulle va sugen på produkter därifrån rekomndera jag starkt  min kontakt, hon är jätte snäll o snabb. http://www.foreverliving.se/sv/hem

image8

Jag fick till det med bild :) Mina favoriter är Alovera Lips, sen gellyen den är jätte bra mot allt, solsveda eller små sår. Själv är jag jätte sugen på att testa att dicka den som sagt så man får hjälp innefrån.. så vi får se.

Uppdateringar

Blir så trött på den här bloggen när den inte gör som jag vill!!!!!!!! Hade skrivt massor , o sen för att jag skulle försöka lägga in en bidl så försvann allt, Typiskt, för börja med att kopiera allt innan jag gör något drastiskt.

Tänkte uppdatera lite vad som har hänt. Måndags så gick jag till Vc på eftermiddagen, då fick jag svar att mina lymftkörtlar var något störr än vadde bruakr vara. För att jag hade ev ett virus i kroppen. Men anledngien till att det hade blivit så här trodde han berodde på min "fulling" som jag har i pannan, jag såg nog ut som ett frågetecken. Han saatt pga avatt jag har pillat och klämt kan det ha kommit lite bakterier in i det där "såret" som lymftkörlarna jobbar md att få bort, de gör i sin tur att man känner sig lite svullen. Så pilla för fan inte på era finnar!! Vart fall inte de som sitter i pannan vid hårfestet, haha...

Den 16:aug blir det bröllop, i skåne. Ska bli väldigt trevligt och roligt. En hel helg av rolgiheter typ. Eftersom vi kommer sova över. Ewa på jobbet som är assistent från avlösarenheten kunde hjälpa mig med den helgen. Så det kändes bra! Så det som står på lista att göra inför är: Köpa nya kläder, kläning/kjol, skor, gå till frisören och fixa håret, köpa dop present, köpa bröllops present. En del men det är ju oftast var roligt!! Fic kemd mig Krisitan efter mycket om och men med :)

Idag ska Aloe Vera Anna komma förbi med lite alovera saker, läppsyl och hudlotion. Ska fråga vad det kostar att shota aloe vera med. För det skulle jag vilja göra även ge till K så han slipper var förkyld ofta. Han är ju inte mycket för att motinera den mannen.

Hm.. Solen skinner och himmelen är blå. Så jag tänkte gå ut för att fånga lite solstrålar, så man blir brunare och snyggare!! Har rean smörjt med med solskydds faktor:) Katten lär väl sura som fanken när den ser mig där ute, i värsta fall får jag testa kopplet på den se om det går bra... Så nu ska jag taf ram dynorna och lite vatten, och en bok.. Har köpt på mig en del pocket böcker inför ommaren då jag gillar att läsa mest på somamren.

Vårdcentralen + Smådjurskliniken

Idag ringde jag till vårdcentralen imorse, kände att det var lika bra... Har fortfarnde "ont" i körtlarna vid halsen och upp mot öronen. Så de ska ringa tillbaka  vid halv tolv.. Två timmar "vänte tid" för att de ska ringa, annars brukare de ringa rätt omgånde. Men men.. kan inte ha tur jämt.  Ska väl laga mat snart med, så det blir gjort..

Igår åt jag och Angelica på Max det var gott , men det kommer inte ske att jag gör det på ett bra tag igen. Eftersom allt kom upp igen..

Har ringt till Smådjurskliniken med, fick en tid på torsdag. Våran gamel katt Gustav är runt 18 år om inte mer.. Så han ska få genom gå en allmän hälsokontroll, för att se hur han mår. Ev blir det även blodprov för att se njur status. Jag tror ju at han behöver få somna in, att det börja bli dax för det. Men det är så himla svårt när det är K's mammas katt, hon förstår ju inte eller kanske inte vill förstå att han behöver få komma till katt himelen. Så därför måste vi kolla allt innanhan får somna, så man vet att att vetrinären har sagt att det är bäst för katten. Kommer bli en tuff perido efter för hans mamma.. för oss med som ska förska trösta henne, hon komemr väl tycka att vi är värsta martyerna.

Nej förberda maten så det bara är att slå på den sen, vi ska åka o handal idag med, hoppas jag. P-möte 15:00 med, känns helt okey. Lär bli intressant... Vi ska grilla hos Ann-Louise med trevligt trevligt.

Morsdag?!

Idag är det Morsdag, hmm.. jag är inte mycket för att fira saker. Så min mamma blir inte så firad av mig. K tyckte att jag skulle ringa till henne. SÅ får väl förska ringa igen sen o se om hon svarar.. Tror ju inte att han menade ring, och om hon inte svara så försök ej igen.

Däreomt har vi firat hans mamma ltie gran. Hon fik ett par gamal kuddar, av oss men hon vart lika glad för dem som om de våre nya. Hon är väldigt tacksam att ge saker till :o) Sen efter lite fika åkte vi vidare, till Kent ( lilla syster Li's pappa) För att lämna lite saker där ute. När man åker ut ditt så blir det alltid att man är kvar så lång tid. Vi åkte ut så vi var ute kanske vid halv tre.. Vi åkte där ifrån halv fem om det inte hade varit för att K skulle jobba vid sex hade vi särkert åkt mycket senre. Alltid lika trevligt att åka ut ditt, speciellt nu när det inte är jobbigt längre. Förr var det ju rätt mycket ångset för min del med det huset. Nu är det rätt om gjort så de blir inte lika starka minnen, många år sen så det finns mycket distans till allt. Så nu är det bara trevligt, syster var hos hennes käresta så får åka ut igen när hon är hemma.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Hade gärna gått o solat men eftersom mina körtlar är svullna fortfarnde känns det ju itne dö lyckat precis. Så blir väl att diska upp disken, se tv, softa o lata sig.. Dö sugen på Hamburgare, men det kan jag inte äta i min ensamhet där går min gräns. Sådan mat ska man helst äta ihop med någon annan. Hoppas alla andra har haft en bra söndag!

Film istället för ESC

Crazy in Love

Donald är en gladsinnad taxichaufför som har ett intresse för fåglar och en bra känsla för siffror. Han gillar att följa mönster och rutiner liksom många andra som lider av Asbergs syndrom. Men hans liv vänds upp och ner dagen då den vackra Isabel går med i hans stödgrupp. I rollerna Josh Hartnett (Donald Morton) , Radha Mitchell (Isabelle Sorenson) , Gary Cole (Wallace) , Allen Evangelista (Skeets) , Sheila Kelley (Janice) m.fl.

Det blev den filmen i stället för att lyssna igenom alla bidragen från ESC, hade tänkt kolla på det först men sennär ajg hade första bidraget insåg jag att även denna gång skulle jag inte orka lyssna på alla låtarna. För så kul o så bra tycker inte jag att det är!!!!  Så jagoch Krisitan började kolla när filmen var slut han kolla på filmen ett tag. Så söt och rar film om två personer som har Arsbergers/ autistiska... En väldigt mycket My film.  Sen är ju Josh Hartnett i min mening rätt fin att kolla på med även om han i den här filmen var fullt påklädd.

Sen hoppavi då in och kolla på Eurovison Song Contest, när filmen var slut. Så vi såg några få bidrag, de i sluet, röstningen och att Sverige inte kom så lånt. Min fråga är, när ska Sverige börja bli realistiska?? Tänk vad som slår på Balkan i stället för vad svenskarna gillar. Sverige kom på 18:e plats eller något, det är 25 bidrag. Vill säga vi kom rätt långt ner.. Men om man lyssnade på kommentatorn så var ju många av de blatiska bidragen dåhade de ju deras "stora idoler" el likande. De lyssnar ju särkert på liknade musik, för även om länderna ligger nära varndra o de kompis röstar. Så kan det ej bara bero på det, hoppas jag inte vart fall.

Men Efter alla dessa år så borde man väl inte bli chockad av att vi inte ligger bland toppen??? Har ju lixom inte gjort det på så  många år... Jag är vart fall inte jätte förvånad. Efter att de första länderna lagt sina röster visste man vart det var på väg. Bättre lycka nästa år! Så när omröstnigen var klar, ångrade ajg verkligen inte att jaghade sätt påen bra film istället!! :)

Hjälp mig..

Jag är inte helt hundra på hur bloggen funkar... Idag upptäckte jag kommentare, det jag vill lära mig är att kombinera blogg inlägg med bilder.. Fårgan är bara hur jag får till det..?! Ni som vet förklar väldigt gärna så kommer denna blogg snart se mycket roligare ut med bilder i inläggen!!

Trädgårdsdag + Smultornstället

Idag så var jag och min kusin på Trädgårddag vid/på Frädgagården (sorry om det är lite felstaving på, det ordet och näst kommande) så vi gick förbi Rodrodrendron dalen ( det ordet kan jag bara inte stava till, kan inte ens uttala det rätt) det stod i full blom. Jäte fint, hde med mig kamrea för jag hade tänkt ta kort. Men jag tror jag gör det när det är lite mindre folk som inte tänker precis som jag... :)

Var rätt mycket folk vid Frädgagården, mycket stond. Hitta ett överkast som jag vill ha!!! Överkast är i regel väldigt fula, och jag vill inte köpa något jag tycker är fult bara för att det är praktiskt. Men där var det från Drömgården min kusin är välbekant med den affären och sa att det överkastet kostade mycket pengar. Tipsa omatt det finns liknade på Elos, el att det vart fal lhar funnits, så jag kunde kolla där i värsta fall. För överkastet skulle nog kosta över 1000kr.. mycket pengar, men för min del är de det ett köp man gör en gång. Sen görs det inte förrän det andra är trasigt.  Så när jag ska shopa ska jag kolla vad det kostar exakt!

Kusin köpte, en bloma som kallas för katt fot, de är jätte söta. Jag hade gräna köpt lite blommer men jag vet inte vad jag ska eller ens hur jag ska ha det, för min balkong har inte så mycket utrymme för blomster nu när möblerna kom till. Vi provsmakde honung från Stegeborgs Naturprodukter, det är ju alltid bra att ha hemma. Så vi köpte tre st olika var. Mina smaker jagtog vart Citron, jordgubb och lind tror jag den hette. Sen köpte jag dyra jordgubar men ack så goda. Från Ringstagård 250g 30kr. Dyrt. På konsum kosta samma jordgubbar från samma ställe 26:90 så de la på lite kroner. Sen efter att ha kollat runt och myst, där åkte vi hem. Jag tycker det är väldgit myisgt att gå å kolla så där. Hade gärna köpt mer saker, men jag vet inte vad jag tänkte med för jag glömde att ta ut pengar.

Jag och Kristian skulle åka till Smultornstället så frågade om Kina och Mattias med vill följa med. De var på som alltid, så på eftermidagen åkt vi ditt. Vart inte så dyrt som det kunde ha blviit hade det bara varit K och jag så hade vi tänkt ta de där lite festligare glassarna. Så det blir en annan gång. Sen åkte vi hem var och en till sig. Kristian slocknade jag passade på att blogga lite. Men nu ska jag nog väcka honom. Funderar påatt gå och sola, men känns inte så där jätte smart när körtlarna vid halsen ömar... Kanske blir värre då.. Får se hur jag gör. Imorgon ska vi nog gå o kolla på Göhteborg, skeppet alltså!

Tack o hej leverpastej!

Veckan som var

Veckan som var.. Hm.. Jag har tillfrisknat något mer från min förkylning. Är väl egentligen frisk, vart lite snorig och slemig.. ( inte så frächt att veta kanske.) Så igår började jag känna at jag hade ajaj i körtlarna vid halsen. Idag känns det knappast bättre.. :( Bara det inte blir något skit av det, hoppas det läger sig. Har ju inte tid med att var sjuk, råd vet jag knappast om jag har heller. FÖrvisso har jag ju gått upp i heltid så typ 2000kr mer i lön. Men ändå.. Vill ju inte vara sjuk. Så har det inte gått över till onsdag så fårajg ringa till VC men det borde det göra. Det är ju hur många dagar som helst ditt lixom.

Jag har jobbat i veckan, har gått bra. Bytt lite turer så hade ingen natt, det var rätt skönt. När man inte känner sighelt hundra så känns det inte så vdiare att jobba natt upp på det. Sover ju inget vidare. Jag o Marica var och tog ett tjänstekort, vart väl skapligt. Tyvärr såg man väl hur man faktiskt ser ut, det vet jag inte om jag vill precis.Ibland tror jag att jag tänker att jag ser ut påett annat sätt än vad jag egentligen gör. Tillskillnad från aneroxi reklmen så vet jag ju om att jag är rund, men ajg tänker snare att jag är lite smalare än vad jag faktiskt är. Måste få lite mersjälvinsikt på den där biten, om inte alla dagar så vart fall vissa.

Men nu har vi fixat det där kortet vart fall, jag måste göra om det efter 080831 om jag får fortsatt "vikariat" på jobbet. Så jobbigt att göra om kort, de gick inteatt bar skriva om datumet. Men men, man anväder typ aldrig kortet ändå. Mer till för att bevisa att du är du och jobbar med det du göra.

Träffa Malin i onsdags och fick se giftas ringen. Den var fin, väldigt Malin, maffig ring. Jag är mer åt smalt och mycket bling bling, vi är lite olika på smak så. Trevligt att träffas vi tog en ficka i kupolen. Jag fikar väldigt sällan även om jag tycker det är gott, dock är jag väl lite snål. Tycker inte om att sitta o fika i timmar då gör jag det hellre hos någon kompis el mig själv med en kompis. Men ibland är det trevlgit att gå och fika.. Så onsdagen såg jag inte mycket av Krisitan var några dagar som vi knappt sågs, typ i dörren el när den ena sov. Blir så ibland..

Torsdag så tog jag och Emmlie en promenad i vrinneviskogen, mycket skönt. Trevligt att ses med. Sen så skulle jag och Kristian på anhörigträff på hans mammas boende, Lenoardsberg. Det var intressant. Mer fika än vad de prata.

Fredag = lön!! Alltid trevligt med lön och pengar. Vi gick till banken, för K hade fått bonus så han skulle sätta in lite pengar. Samt de pengarna han en gång var skyldig mig är nu ur världen för de satt vi in på de gemnsama sparkonto ihop med hans insätning. Det växer o växer.. roligt värrre :) Efter Banken gick vi och åt, jag är ju rätt ner röstad när det gäller pizza, hamburgare o likande. K är mer hälsomsam än mig i vissa fall. Vi åt på resturangen vid Hörslalsparken, den ser itne mycket ut för världen varken på insidan el ut sidan. Men deras pasta var helt okey. Riktigt god, och då är jag jäkligt kärsen!! Efter lite mat i magen så begav vi oss ut för att leta skjortor.

Gick till Dressman de kan man lite på, god service och bra kläder. Var inte bara jag som hade blivit lite rundare om magen.. :O) Heller inte bara jag som inte tycker det är toppen roligt att gå upp i strl på klädder :oP K är väldigt strssande att gå på stan med, det ska gå fort fort. Det gör att han sjävl inte hinner reflktera över vadsaker och ting ksotar ibland utan han bar tar lite och betlar. Sen när man sagtar ner empot så hinner hna reflektera och in ser ibland att man gjort ett dåligt köp el att man köpt för mycket för vad man egntligen hade tänkt. Dresman hade Ta 3 betala för 2, det låter ju givietvis bra men det blir ju pengar det med. Så Sjkorterna blev tre och kosta något på 700kr, inte riktigt vad vi hade tänkt. Men men. Samma sak som att han satt in lite för mycket pengar på sparkontot, kanske låter knäppt men han tänkte inte riktigt helt klart. Vi får skylla påatt han hade jobbat natt det rör tilldet i huvudet.

Efter shopping ( My shoppa inget, jag tar min shopping i veckan när alla jobar.. ) så åkte vi och tanka, sjukt mycket kostar bensinen. Inte roligt. Sen till Grizly, för katt mat. Nu får de äta något som skulle va bara för hårrbollarna. Kanske man slipper lite kattspyor för det är så äkligt!!!

Steffe kom förbi en stund med igår ( fredag) han och K skulle ha åkt ner till Viken för att gå på 30- års fest men K hade bara sovit typ 3h. Så det blev inget med det, skönt tyckte jag! För för mycket gamla goda vänner, och beknta ihop med alkohol behöver inte alltid vare n bra kombination. Jag bakade en kladdkaka, gott. På kvällen gick jag till Jejje en stund. Vi tog hem mat från Spicy Hot Takeaway, vädlgit gott. Jag fega förstås så jag tog friterad kyckling med sötsur sås. Men Angelicak tog något lite starkre som var gott. Så kolal vi på det som var kvar av Talang. Sen vid halv elva så cykla jag hem!! Då låg Kristna och sov med kläderna på och massa lampor var tända, tv:n var på datorerna var på. Så det var bara att börja släka ner. In i duschen och sen lägga sig..

Eviga måndag,+ sommarplaner

Den eviga måndag kommer alltid tillbaka... För mig innebär måndagar oftast att jobba, och att man ska till skolan och jobba. Har man tur så jobbar man 09:30 -14 annars börjar man på jobbet och jobbar 06:45 -14 Slutar i princip nästan alltid klockan två. Det är rätt skönt att börja en måndag med kort dag.. :)

När man väl är å jobbar är det ju full rulle, i skolan händer det ju saker typ hela tiden så tiden springer förbi. Jag cyklade, inte cyklat sen jag var "frisk" var lite små tungt ibland efter förkylingen har lite kvar. Men det gick ändå bra. Tog inte jätte lång tid, lite längre än vanligt men inte mycket.. Att cykla till Skarphagsskolan är en väldigt tråkig väg pga av alla uppförsbackar. Annars ser man ju enhel del så det kan ju var roligt.. Roligare att cykla hemdet går fort!

Efter jobbet åkte vi och handla lite på Coop Forum, det är en tråkig affär... Har jag kommit på att jag tycker. Ica Maxi, är mycket ljusare och känns trevligare. Men det har nog för att vi nästan jämt handlar där så då känns det enkalre. Tycker det är rörigt på CoopForum efter som jag inte hittar så jätte bra.

Det börjar dra ihop sig till sommar och semster. Inte alls många veckor kvar.. Jag vet vart fall vad som står på min önskelista at få göra, ävenom det kanske inte blir allt nu i sommar. Man kan ju fakitskt åka iväg någon helg med...

  • Gröna Lund
  • Göra Göteborg med all sevärdigheter, plus Liseberg
  • Öland
  • Skarassommarland
  • Åka till Åre
  • Semstra i Skärgården

För att vider utveckal det hela lite.. Det som lockar mest är att åka till Åre, för att få en upplevelse semster. Testa på saker som man egntligen inte vågar.. Få se massa fin natur och leka skogsmulle. Min tanke är väl att man ska sova bekvämt bo bekvämt, så inget tält. Om man ska cykla på fjäll, vandra, forssränna och zipline så vill jag faktisk sova skönt!! Så det är något jag väldigt gärna skulle göra. http://www.areturistbyra.com/ http://www.skistar.com/are/svenska/sommar/index.app

Öland har jag inte varit på sen jag var ett litet barn, så det vore trevligt med en liten semster där.. Kolla in fjärilsmusset, och sen bar bada o sola. Äta och leva gott några dagar.. Plus att det ärenresa som inte känns allt för omöjlig, den känns väldigt realistisk.www.oland.com www.olandsturist.se

Grönalund, kan bar säga har aldrig varit där. Så det vore kul att uppleva, även om jag numera är lite töntig och inte vågar åka så mycket. Men Berg och dalbaner har de, o de gillar jag. Så länge det inte är en allt för nära döden upplevelse. ( min pappa tyckte att vi skulle åka till Danmarks Tivoli o ch Backen i stället, så där har jag varit desto fler gånger) www.gronalund.com

Göteborg, finnsm assoratt se och göra. Med deras "pass" underlättar det mycket. Åka tåg ner kostar inte alls farligt mycket. Har bara varit i Göteborg en gång, och då var jag inte ens i Götborg direkt mest i Kungälv. Så Liseberg har jag heller aldrig varit på. Känns som att det måste upplevas om inte i sommar så någon gång vart fall!!cityguide.se/goteborg
www.goteborg.com/templates/Page.aspx?id=278
www.liseberg.se

Skara sommarland, där har jag varit. Var rätt sur sist, lite pga av Johanna. Men det var trevligt och roligt. Om vi skulel åka igen emd samma sällskap skulle det vara okey, men jag skulle hänga på killarnaså man fick åka mer vatten grejer. Jojjo är ju soldyrkare så hon tyckte det var roligare. Vi har parata om att ev ta två dagar där så man verkligen hinner med allt. Desutom gillar vi att plaska, man blir som barn på nytt! www.sommarland.se

Skärgården, det vet jag att vi kommer tillbringa tid så fort det blir varmare.. Det är ju som vårat nav. Vi älskar skärgården specielt S:t Annas kust. Så det burkar bli rätt många bad turer ditt. Om kusin får båten på rätt köl, så kanske vi till och med åker ut med båten till någon ö. För att slå ihjäll mygg, grilla, bada och sola. Njuta av utsikt, och det behagliga livet med att inte göra mycket. Himla nice att åka uttill någon ö, och bara vara. Med trevligt sällskap är det ännu bättre! www.ostgotaporten.com

Det är vart fall mina sommar planer, eller drömmar. Ska ju jobba arslet av mig med.. Som så många andra! Undra vad era sommar planer är...

Lördag, jobb + långpromenad

Denna dag har bara sprugigt iväg tycker jag! Jobbade 9-16, senså åkteajg och Emmelie till Vrinneviskogen och tog en långrunda på 5km tror jag. Mitt flås var inget bra. Kändes att man varit/ är lite förkyld. Men mycket trevligt att umgås, blir inte allt för ofta i och med att E pluggar och jag jobbar. Fast vi har desto mer att prata om när vi väl ses... :)

Så jag kom hem vid sjutiden som först.. Gic ktill Konsum och handal lite. De hade smörgåstårta i Hg/prsi har jag aldrig sätt förrut. Men tyvärr är det inget jag rekomnderar, den var inte god. Va fan tänkte de med när man tar mjukost på ett lager?? Brist på fantasi, el så tycker personer som gjorde det att der faktiskt smkar gott. Sen så smakade det andra lite halv skumt med.. Något konstigt i med.. Så köp inte deras smörgåstårter om ni vill ha en kurdinrdisk upplevelse för det får ni ej! ( Min åsikt dock, andra kanske inte tycker som jag i detta fall)

Imorgon är det jobba jobba som gäller med... Blir lite störd på våran diskmaskin.. Vi är lite lata så vi skaffade oss en bänkdiskmaskin. Men den är inte vad den borde var längre. För den hackar uppsig, och står och maller på samma hela tiden.. Så man får lixom hjälap den att flytta fram i programmet. Jag satte på den vid halv åtta, det brukar ta en och halv timme. Klockan är snart 21:30 den är fortfarnde inte klar!!!!! Så måste kolla om jag ska hjälpa till lite igen. Sjukt oekonmiskt när den ska hålla på att gå så lång tid. Jag bruakr faktisk handdiska, ändå.. För det går mycket fortare.. Men ibland är det skönt att få hjälpa av diskmaskinen det blir ju väldigt rent.

Ett tips, om man har diskmaskin.. när ni gör rent spisfläktens filter, kör deti diskmaskinen. Då blir det skinade rent. Vi gör det alltid på jobbet, tog med mig det tipset hem. Har ladirg fått den där jäkeln riktigt ren någon gång. Bara renare.. ( med hjälpa av avfettningsmedel, diskmedle och Ajax) Men när man körde den i diskmaskinen vart den glänsade o fin, som ny!! Så det tänkerjag fortsätta med ett tag.

Har fått inbjudan till bröllop i Skåne... Problemet är bra at det är helgen v.33 sjukt mycket på jobbet. Så jag kommer nog inte komma iväg på något bröllop dessvärre. Men jag ska ta tjuren vid hornen på tisdag. För väl klä mig fint och sminka mig lite, ofra mig med att ta lite andra helger :( Men tveksam.. Bröllop är inget verksamheten tar hänsyn till lixom.. Men försöka går ju. Åter kommer med svar i veckan. Behöver få veta ja el nej. För jag maller tanken om och om igen..

Köpte chips, min favo.. men det var inte så gott. Egntligen något posetivt, synd att jag inte ser de så..
Nu skajg återgå tillsoffan, innandet är dax att natti natta.

Förkyld

Usch för att var förkyld.. Började känna imåndags att det var på G. Tisdag så kom det, men jag fick gå å jobba ändå för det fanns ju ingen som kunde jobba. Men onsdagen sjukskrev jag mig då mådde ajginget vidare. Idag är det bättre även om det inte är bra. Kristian har med varit hemma,så det är förmodligen han som har gjort mig sjuk. Igår var det febrigt och eländigt. Idag är det mer häning orkeslös, hostig. Som Krisitan sa det känns som rygraden ska gå snder när man hostar. Inte skönt att hosta, så det försker jag att inte göra så ofta.

Satt o kollade på andra bostadsmöjligheter igår... Bodstadsrätt och radhus en o annan vila. På www.hemnet.se Lite roligt, förrut vill vi bo på landet. Långt på vischan, men nu är vi mer inriktade på att bo i ett radhus som första stop. Så längre fram kanske det blir landet. För att det blir för långt att pendal till jobbet, så kul är det inte med en timmes resväg,  Speciellt inte om man börajar sju på morgonen, eller tidigare. Då får man gå upp i  svin ottan. Så ett radhud är jag mer för än en större bodstadrätt. Tycker man får mer för pengarna i ett radhus. Kan man få lite tomt med :) Sen är vi rätt öppna för vart vi kan bo, det gör det hela mycket enklare med. Visst även om det kanske är vissa stadsdelar som man kanske inte jätte gärna skulle kunna tänka sig så, känns de ändå okey..

Så det roade vi oss lite med igår näre vi var sjuka. Det är väldigt mycket "när vi flyttar till radhus" snacket hemma hos oss. Det ända man väntar på är att få fasta tjänster el att åtminstone en får det. Sen ärdet baraatt gå till baknen för att få mer info om bolån, boende kalkyler, lånelöften och allt annat som är bra att veta. Om allt går vägen så kanske vi bor någon annanstans redan om ett år!!! Vi får se.. fortsättning följer vart fall på den biten.

I och med att våran relation börja ta nya steg, gör det även att man själv mognar på ett annat sätt. Man tänker annorlunda kring vissa saker, vissa saker fick man annan uppfatting om bara så där en dag så var vissa saker mer relivanta än andra. Man vädre sätter vissa saker annorlunda. Har lite annan insikt, och annan syn på tillvaron. Samtidigt som det har varit lite skrämmande har det varit nyttigt. Känslomässig bergodalbana. Man börjar fundera över små saker, som kan förstoras upp till värsta grejerna i andras ögon. Som kanske itne tänker likdant som en själv. Å tvärtom det jag ser som konstigt, egendomligt i vissa personer ögon kanske de tycker inte alls är märkvärdigt eller likande.

Man gör olika saker vid olika tillfällen i livet, vissa saker är menade att andra inte ska känna till. Medan andra något som många eller få bör känna till. Vi har alla sådan saker, inget konstigt egntligen. Ibland kan jag bli lite djup och analyzera sönder saker. Det är inte alla gånger en bra egenskap, det kan bli förrvirrande.

Det får var allt för nu..

Nya utemöbler

Igår börja jag känna att jag hade ont i halsen.. I natt kom det mer.. Blä. Så ingen träning jag som skulle ha kört pump. Så trist, har as ont i halsen. Lite små täpt i nosen. Hoppas jag inte blir sjukare, för då kommer inte jag kunna jobba ihelgen. Jobbar två nätter nu, sen min 9-16 helg. Jobbigt okänna sig helt däven. Krisitan är ju förkyld så det är väl där ifrån det kommer skulle jag tro.

Ifredags så var vi o köpte möbler, till balkongen. Tog en tur till Ikea, vi hade Steffe med oss med. Han skulle särkert kunnat shoppa massor. Men vi skynda på köpte det vi skulle, hade skrivit upp det på en lap. Så det blev ett bord, två positonsstolar ett parassol med tillbehör. Sen två dynor i rött. Fin fint. Man sitter himla skönt i stolarna. Så nu är det bara invänta det fin fina vädret igen och hoppas på mycket sol. så man kan sola sig o bli brun o fin :)

Annars har jag jobbat helg, så det hari nte hänt så mycket. Igår var Jejje o jag ute och gick en lång promenad runt allén, tog 1,5 h. Sknöt o få lite firks luft röra på sig. Vi gick rätt fort så jag hade puls vart fall. Så det ska vi nog göra någon mer dag..

Nej om manskulel säda lite, diska upp monster disken. Sen börja fundera hur man ska äta fisken..


Filmer

Hitta en rolig lista över massor med film som jag var tvugen att kopiera, så nu ska vi se hur många filmer jag får ihop.. Har du sett 80 av de här 200 filmerna har du inget liv..


 [ ] Rocky Horror Picture Show
 [x] Grease
 [x] Pirates of the Caribbean
 [ ] Boondock Saints
 [x] The Mexican
[x] Fight Club

 [x] Starsky and Hutch
 [x] Den oändliga historien
[ ] Blazing Saddles
[x] Snakes on a plane

 [x] En prinsessas dagbok
 [ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
 [x] Labyrinth
[ ] Saw
[ ] Saw II
 [ ] Saw III

 [ ] White Noise
[x] Mean Girls
[x] Anger Management
[x] 50 First Dates
[x] Scream
[x] Scream 2
 [x] Scream 3

 [x] Scary Movie
 [x] Scary Movie 2
 [x] Scary Movie 3
 [ ] Scary Movie 4
 [x] American Pie
 [x] American Pie 2
 [x] American Wedding
 [x] American Pie Band Camp
 [ ] American Pie The Naked Mile

 [x] Harry Potter
 [x] Harry Potter 2
 [x] Harry Potter 3
 [ ] Harry Potter 4
 [x] Resident Evil
 [ ] Resident Evil 2

 [ ] The Wedding Crashers
 [x] Eurotrip
 [x] The Village
 [ ] Lilo & Stitch
 [ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
[x] Finding Nemo
 [x] Finding Neverland
 [x] Signs
 [x] The Grinch
 [x] Road Trip
 [x] White Chicks
[x] 40 year old virgin
 
[x] I Robot
[ ] John Tucker Must Die
 [x] Dodgeball
 [ ] Universal Soldier
 [ ] A Series Of Unfortunate Events
 [x] Along Came Polly

[x] Deep Impact
 [x] KingPin
 [x] Never Been Kissed
 [x] Släkten Är Värst
[ ] Familjen Är Värre
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt

 [x] A Cinderella Story
 [x] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
 [ ] Passport to Paris
[x] Dum och Dummare
[x] You, Me and Dupree
 
[ ] Final Destination
 [ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
 [x] The Ring
[x] The Ring 2

[ ]South Park The Movie
 [x] Simpsons The Movie
[ ] The Spongebob Squarepants Movie
 [ ] Family Guy The Movie
 [ x] Spirited Away
 [ ] Nalle Puh och Heffaklumpen
 [ ] Torkel I Knipa
[x] Happy Feet
[x] På Andra Sidan Häcken
 [ ] Vilddjuren
 
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Seed of Chucky
 [ ] Bride of Chucky
 [x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[x] Gothika
 [x] Nightmare on Elm Street
 [ ] Sixteen Candles
 [x] Remember the Titans
 [ ] Coach Carter
 [x] Bad Boys
[x] Bad Boys 2

[x] Runaway Bride
 [x] Seven
[x] Ocean's Eleven
[x] Ocean's Twelve
 [x] Skicka Vidare
 [ ] Lone Star
[ ] Bedazzled

[x] Predator I
[ ] Predator II
[x] Alien V.S Predator
 [x] Independence Day
[ ] Cujo [ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
 [ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn

 [x] My Boss' Daughter
 [ ] Maid in Manhattan
 [ ] Frailty
[ ] Best Bet
 [x] How to Lose a Guy in 10 Days
 [x] She's All That
 [x] Calendar Girls
 [ ] Sideways
[ ] Mars Attacks
 [ ] Event Horizon
 [x] Ever After

 [x] Forrest Gump
[x] Big Trouble in Little China
 [x] X-Men
[x] X-Men 2
 [x] Spider-Man
 [x] Spider-Man 2
 
[ ] Sky High
 [x] Jeepers Creepers
 [ ] Jeepers Creepers 2
 [ ] Catch Me If You Can
[x] The Others
 [x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
 [ ] Cruel Intentions
 [ ] Cruel Intentions 2
 [x] The Hot Chick
 [ ] Swimfan
[ ] Miracle

[ ] Old School
 [x] The Notebook
 [x] K-Pax
 [x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
 [x] Lord of the Rings: The Two Towers
 [x] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
 [x] Boogeyman

[x] Hitch
 [x] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
 [ ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
 [ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
 [ ] Star Wars Episode IV A New Hope
 [x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
 [x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi

 [x] Natt På Muséet
 [ ] Dangerous Water
 [x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
 [ ] Transporter 2
 [ ] People Under the Stairs
 [ ] Blue Velvet

[x] Sound of Music
[x] Ice Age
 [x] Ice Age2 the meltdown
[x] The Terminator
 [ x] Terminator-2
[ ] T-3
 [ ] Empire Records
 [ ] SLC Punk

 [x] Meet Joe Black
 [x] Nightmare Before Christmas
[ ] När Lammen Tystnar
 [ ] Date Movie
 [ ] The Epic Movie
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out

 [x] Tretton
 [ ] Manic
[x] American History X
 [x] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
 [ ] Borat the Movie
 [ ] How High
[ ] The Jacket
 [x] My little pony
[ ] Road to perdition
 [ ] Jesus Christ Superstar
 [ ] Rent

[x] Mulan
[ ] Mulan 2
 [x] Lion king
[x] Lion King 2
 [x] Lion King 3
 [x] Legally blonde
 [x] Legally blonde 2
[x] Pink Panther

 Om jag har räknat rätt så fick jag ihop 117st, vi ser mycket film och uppskattar det. Så då blir det en hel del :)
Kan till och med var så att jag missat någon.

Min nya blogg..

Nu har jag skaffat mig en riktigt blogg i stället för den på lunar.. Får se om jag lyckas anpassa mig hitt i stället.. Ska göra ett försök vart fall. Har även skaffat mig ett konto på http://my24.bilddagboken.se/

Li tyckte att det skulle var något för mig, så vi får se vilket jag kommer anväda mest om det blir båda två el bara det ena. Sådant som märks..

Jag gillar att skriva om allt och inget, så att blogga funkar väldigt bra. Att skriva old fashion dagbok, känns lite b i dagens samhälle. Den nyttjas enbart vid vädlgit privata samman träffanden. Men skriver mest på i blogg fromat.Nu ska jag pilla vidare och se om jag kan få till det..

RSS 2.0