Flyttlasset går i juni/juli

Nu är det officiella datumet satt!!

Idag bestämde vi att det blir flytt den 1 juli, alltså flyttar vi in runt den siste juni. Vi kunde ev få börja flytta saker redan vid midsommar. De vi har köpt av ska flytta redan nu i maj!! Det ska bli roligt, ser fram emot flytten. I onsdags var det tre st familjer här och kolla på lägenheten men ingen som har hört av sig till värden ännu. Så det blir väl säkert fler visningar...

Om vi har lite tur så kanske någon tar våran lägenhet till förste juli, har vi otur får vi dubbel hyra :(
Vi har börjat att möblera huset lite gran, i våra diskussioner men det kommer få bli lite tomt i vissa rum till en början. Som Farmor brukar säga Rom byggdes inte på en dag!!

I den här lägenheten har det blivit ett saligt ihop-plock av diverse möbler, och vi har köpt lite "i väntan på" och " så länge" lite mer enkla budget varianter oftast. Jag ( hoppas på vi) tycker att hellre att det är lite tomt, medan man sparar till det man verkligen vill ha i möbel väg. Under den tiden kommer man också komma på vad/om man vill tapetsera om och hur.

Det är mycket roligt som väntas mot sommaren :)

3 nya favoriter

Kato feat. Jon Nørgaard - Turn The Lights Off

Petter feat Veronica Maggio - Längesen


Inna - Hot


I dessa grillnings tider ;)

* Grillning *
Efter fyra långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är i antågande.
Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till…
Eftersom grillning är den enda matlagningen som en riktig man ägnar sig åt.
Detta förmodligen med anledning av att grillningen medför vissa risker (tändvätska, eld osv.).

När en man erbjuder sig att grilla händer vanligen följande:

Rutin:
1. Kvinnan handlar all mat.
2. Kvinnan gör en potatisrätt, en sallad, bakar vitlöksbröd, fixar till en eller ett par såser och förbereder efterrätten.
3. Kvinnan marinerar köttet och lägger det på lämpligt fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut detta till mannen som sitter bredvid grillen - med en iskall öl i handen.

Här kommer det viktiga:

4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN!
Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg, värmeljus, myggspiraler med mera .
6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!
Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.
Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar nu fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och allt annat hon tidigare burit ut till bordet där hon dessutom lagt på en ren duk.
9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar.

Och viktigast av allt:
10. Alla tackar mannen för den utsökta maten ochberömmer honom för hans färdigheter i grillningens ädla konst.
11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag? Då han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han sedan länge misstänkt)..:
"Det går banne mig aldrig att göra en kvinna riktig nöjd…."


Massor Gekås påsar på rymmen!!

Idag tog vi en tur till Ikea, planen var att köpa en ny data stol, samt lite små plock inför min plantering. Glömde så klart min kom ihåglapp

Idag tog vi en tur till Ikea, planen var att köpa en ny data stol, samt lite små plock inför min plantering. Glömde så klart min komihåglista, men jag hade lite koll ändå. (Egentligen är jag säkert en av få som inte kommer hem med allt annat när man varit på Ikea med Kristian, han ger inte riktigt den möjligheten)

Vi hitta en "Verner" som fick följa med hem, datastol. Kostade lagom inte den billigaste men långt i från den dyraste kändes skönt när man satt på den. Vi sitter ju framför datorn väldigt många timmar... Sen hade de plast papperskorgar för 19:- st, jag köpte 4 st men jag ska inte kasta skräp i dem... Jag tänkte plantera i dem!! Det låter säkert väldigt roligt, man skulle egentligen ha plasthinkar eller likande. Å då tänkte jag att detta  borde ju funka minst lika bra?? Om inte har jag ju inte kastat bort så många slantar...

Sen hitta jag ett litet bord som stod på min lista, mindes dock inte att det var så billigt men det gör ju inget. På det lilla borde ska jag ha min jordgubbsampel, såg att de hade en pedistal för 49:- den blir det kanske nästa gång om inte det lilla  bordet fungerar tillräckligt bra.

Ja det var nog det vi köpte mer eller mindre, när vi åker till Ikea så kollar vi inte runt så mycket utan vi köper det vi ska sen åker vi hem igen, så det är roligt att åka med andra ibland som gillar mer att gå runt å kolla.

Finns ju viss likhet mellan påsarna!

När vi åkte hem så ser jag några gula/blåa plastpåsar och säger till Kristian,

- Nää ser du?? Det ser ut som Ullareds påsar... Tänk om någon har haft sån otur och tappat massa shopping? Jo men det måste vara så för här ligger det ju fler...

När jag sitter och tänker på den stackaren som har tappat massa påsar från Ullared så börjar jag ana att det inte kanske är Gekås påsar trots allt. För det kommer bara mer och mer, plötsligt ser jag även skylten som varnar för "STÄDNING", och lyckas läsa vad det står på påsarna "STÄDA SVERIGE" så när jag kom hem var jag ju tvungen att googla "Städa Sverige" (<- tryck på länken för mer info)  för att se vad det var för något.

Städa Sverige är en miljö insats,

stackars föräldrar som får ett nytt helg intresse. Men det är ju för en god sak.

Städa Sverige är den största miljökampanjen som engagerar idrottsföreningar inom alla sporter och över hela landet från Haparanda i norr till Ystad i söder. Totalt städar våra ungdomar 12 000 kilometer längs våra svenska vägar i det statliga vägnätet. Sedan starten har ungdomar städat 315 000 kilometer och fyllt 1 miljon gula säckar med skräp som bilister och andra slängt längs våra vägar.


Årliga Tattomässan


Börjat rensa

Igår rensa vi hur våran klädkammare aka Skräpkamare. Vi fick ihop ca två svarta sopsäckar med skräp. En Ullaredsplastpåse plus en vanlig plastpåse, och en papperspåse som ska gå till Loppis el likande. Så nu kan man gå in där utan risk för ras!! Haha..

I helgen ska vi ta tag i "Datarumet" och städskåpet, Herrn här hemma har lite små panik över att det ska komma folk och kolla på lägenheten nästa vecka. Så nu ska det rensas, först tyckt han vi skulle töma allt som var i klädkammern och kasta det. Men nej det tyckte inte jag, onödigt att slänga sådan som man anväder eller som kommer kunna anvädas. Det ska ju inte behöva vara kliniskt från saker bara för att folk kommer och kollar, det fattar ju folk att man måste ha saker i sitt förråd! Vad är de annars till för?! Det ska ju inte behöva vara tomt när någon kommer och kollar, visst sen vill man väl inte att det ska se för jäkligt ut men det är ju en annan sak.

Får hoppas att det inte snöare i helgen med eftersom fönsterputs står på dagordningen med!! För nu snöare det som bara den, riktigt tråkigt. Men det är ju förvisso fortfarnde APRIL med dess aprilväder. Nej dags att göra sig i ordning för körlektionen.

Brum brum...

Idag var det dax igen!

Idag var det alltså inbokat med att köra lite bil, med Annika. Vi har lämnat Lindö bakom oss och börjat nosa på stadstrafiken. Mycket backning och parkering, idag blev vi klara med vissa parkeringar och backningar. Det går framåt, så till sommaren kanske :)

Jag tycker det är himla roligt att få köra bil, så jag ser fram emot varje körlektion med glädje. Så skönt att slippa den eländiga snön, som man fick köra i för jämmnan förrut.

Så på torsdag är det dags igen!

 


Vårt Livs största köp!!


Kristian har varit sugen på att flytta i säkert över ett år
, men jag har kännt att det har varit lite avlägset... Jag vill gärna bo utn för stan och då behövs körkort, så vi har sagt att vi ska vänta tills det närmar sig med körkortet. Så för några veckor sedan börja vi prata igen om det här med hus, att det tar lång tid så man kanske skulle börja kolla lite ändå. Det tar ju ändå til med en flytt.

Sagt och gjort jag började kolla lite på hemnet och hitta först ett objekt som verkade intressant så ringde om vising på det huset men då var det redan sålt. Kollade runt lite till och tänkte att jag kanske skulle försöka vara lite mer open mind över vart man ska bo. Jag vill gärna mot Kolmårdes hållet eftersom jag är uppvuxen där när jag var liten så när man åker ditt ut känns det som att komma hem!

Så jag hitta 5 st objekt som verkade intressanta: Syrénvägen 10, Östra Husby Flugsätter 1 , Gamla Stockholmsvägen 503, Svejdevägen 15, och Gruvmätarvägen 5

Alla husen hade sin charm, Svejdeägen kändes som mycket hus för pengarna då det var 11rum!! Men så stort behöver inte vi, Kristian tyckte även att Östra Husby kändes lite åt "fel håll". Gruvmätar vägen 5 var ett väldigt fint hus, men det låt för långt bort tyckte vi då det låg i Vånga ca 7mil från stan. Men det gällde juatt tänka stort och uta för den fyrkantiga lådan! Så två sålades bort rätt fort. Detta var i prisklassen  1 - 1,8 miljoner i utgångspris. Kvar hade vi Syrérenvägen, Östra Husby och G:a Stockholmsvägen 503. Vi satte upp oss för visingar. ( Detta är alltså för ca 1-2 v sedan)

På Syrénvägen skulle det var vising den 6/4 både jag och K var upptagna så vi maila mäklaren om det fanns någon mer tid, så han skulle återkomma. G:a Stockholmsvägen var det visning den 8/4, jag fundera lite på hur jag skulle göra För K var upptagen av jobb och träning så han kunde inte följa med. Så jag sms:ade Kusin Katarina om hon kunde och var intresserad av att följa med mig. Det var hon! Östra Husby var det vising på lördagen 11/4, så det kändes bra att kolla på ett hus innan så man visste lite hur det skulle fungera.

Torsdagen kom, jag gick ner till Sambyhov för att ta bussen till Strömsfors- Kolmården, kusin skulle hämta upp mig. Jag är ju ALLTID ute i god tid, men jag kom på en förtidig buss än vad som var tänkt så jag kom nästan 45min förtidigt än vad kusin och jag hade kommit fram till. Ingen fara jag satte mig i busskuren och läste Magazin Fitness tills dess att min kusin kom. Dåligt med batteri hade jag med så inte vågade jag gå någonstans, annars var lilla syster hemma som bor i faggorna.
Kusin kom och spänd åkte vi till huset, vi fick åka några varv för vi var ju lite tidiga, sen kändes det lite osäkert för vi såg ingen "Till Salu" skylt. Samt att vi såg inga andra spekulanter. Men sen såg vi mäklaren sticka ut huvudet ur dörren, så vi steg in och kollade runt. Huset hade inte känns så speciellt när man såg det på nätet. Men bilderna där hade inte gjort huset riktigt rättvist. Vi fick en rundvandring med mäklaren Annika från Mäklarhuset, säljaren  var med hemma men höll sig lite skymundan. Ju mer vi gick runt och jag och min kusin börja kolla lite för oss själva kändes det här huset väldigt bra, hemtrevligt, varm känsla. Jag börja små fantisera lite hur man skulle kunna förändra med färg, väg(ar) på olika ställen. Jag kunde föreställa mig "våran" familj där!!

En timme gick väldigt fort, så efteråt var jag helt över speedad och svårt att fokusera. Tror jag messade med min lilla syster hela vägen in till stan. Prata med Kristian om att jag vill att han skulle följa med dagen efter för att se vad han tyckte. För jag gillade det massor!! Så vi bokade in en ny tid till dagen efter med mäklaren ( 9/4).

Vi hade ärenden ner till Kusin så vi var där innan vi skulle kolla på huset, mäklaren blev lite sen så allt drog ut på tiden och Krisitan hade nikotin brist eftersom han självklart hade glömt snuset hemma! Inget bra läge, då han blir sur och vresig!! Men när vi väl var och kolla på huset var det borta, med det dåliga humöret som tur var. Vi fick en ny rund tur av mäklaren, av huset som är 1 1/2 plans hus på 155kvm stort. Två badrum och toaletter, en med badkar en med dusch. Badkar är ett måste för Kristian!! Han gillade de öppna stora ytorna, huset har två stora sovrum och två stora sällskapsrum, men man kan med hjälpa av att sätta in lite vägar igen få ända upp till 7 rum om man så vill.

Kristian gillade huset lika mycket som jag och vi fråga mäklaren lite hur det går till vid budgivning och ev inflyttning. Vad vi kunde gissa oss fram så var det 2-3 familjer till som var intresserade av huset, men vi var de ända som inte hade något att sälja. Säljaren var med och vissa oss runt utomhus, garage och gäststugan. Mycket trevlig man.


Banken
Vi hade varit i kontakt med våran bank redan måndagen denna vecka för att få reda på hur man söker lånelöfte och mer info om bolån. De hade hänvisat till deras hemsida, men vi redde inte ut det. Alldeles för krångligt då vi ville låna upp för hela summan mer eller mindre. Så tisdagen ringde vi ovetandes båda två till banken för tid med en riktigt person. båda fick vi till svar att de skulle ringa upp. Tisdag gick och onsdag kom inget hade hänt, så vi ringde igen för att berätta att vi var lite besvikna. De antecknade om att vi vill ha kontakt och skrev in att de skulle ringa oss igen. Torsdag kväll 19:30 hade Kristian haft ett missat nummer från Dolt Nr. Tänkte väl inte så mycket mer på det. Ringde till banken IGEN på Torsdagen för att se varför de aldrig ringer upp oss. Då fick Kristian till svar att en bankman hade ringt honom igår kväll halv åtta! Men att de skulle lägga in ytligare en gång att ta kontakt med oss.

Telefonen ringde inte på fredagen heller, så något missnöjda var vi allt. På måndag (12/4) vid runt 15:30 tiden ringer det en kvinna från våran bank och säger att hon ser att vi vill ha kontakt. Tar uppgifter till lånelöftet, och säger att de ska höra av sig så snart de räknat ut och tagit kreditupplysning på oss. Telefonen är tyst, vi börjar bli lite trötta på det här med att vänta hela tiden. Onsdag förmiddag ringer det en kvinna och säger att hon ska ringa upp innan lunch ang lånelöftet, tydligen hade K redan ringt till henne under fm. Någon gång efter tio hade hon ringt till Kristian och sagt att vi fått lånelöfte på det vi hade begärt vilket var 2 mkr.

Våran mäklare Annika och hennes assistent Marie från Mäklarhuset

Mäklaren
Krisitan ringde till mäklaren och sa att vi hade fått lånelöfte, jag ringde till mäklarn för att fråga hur många som fortfrande var intresserade. Mäklaren Annika skulle ringa till Krisitan på kvällen, sen kväll. Det var ett evigt väntade på det ena än det andra. Vid 21:15 ca ringde Krisitan och sa at mäklaren hade ringt. Jag fråga vad hon sa...

Säljaren vill sälja till oss, för att vi verkade bra/trevliga och inte hade någon egendom att sälja så då skulle det gå lite fortare. Så säljaren hade lagt på ca 55tkr på utgångspriset 1,595mkr. Och om det kändes okey för oss så fick vi köpa huset. Självklart var det okey för oss!!! =) Så man blev ju väldigt chockad och överraskad på kvällen!


Det slutgiltiga!
På fredagden skulle besiktningen och köpet genomföras. Jag kunde först inte vara med så vi fick hem fullmakt på torsdags kvällen som vi fyllde i med Madde och Kricka som vittnen. På fredagsförmiddagen ringde Krisitan och berätta att de hade upptäckt att det kommit in vatten i krypgrunden :( Så att besiktningen gick inte att genomföras mer efter det, suck! Detta var ju inte vad vi hade tänkt oss precis, inte säljaren heller som höll på att för hjärtsnörp. Men Krisitan diskutera med mäklare, säljare och besiktningsman om hur detta skulle lösas... Säljaren skulle omedelbart göra något åt fukten, så han kontakde ett företag. Mäklaren skrev in i kontraktet att säljare skulle åtgärda felet  och installera en avfuktare (där vi betalade 15tkr och säljaren resterande. Avfuktare låg ca på 40tkr den ska ju sitta "livet ut")

Jag tog komp från jobbet från 14 tiden så jag kunde följa med till mäklaren och skriva på kontraktet. Så från halv tre till halv sex satt vi hos mäklaren och gick igenom köpekontraktet, samt lite småsaker runt om. Mäklaren bjöd på bakelser ;) men man kände sig rätt mär i huvudet efter de där tre timmarna. Men det kändes väldigt roligt och spännande att bli husägare. Så på måndag ska vi till banken för att lägga upp bolån. Allt har gått väldigt fort på en vecka han vi kolla på ett hus som vi förälskade oss i, som sedan blev vårt en vecka senare på dagen!!

Augusti månad blir det troligtvis inflytt, säljaren vill ev flytta tidigare. Så vi får se hur det  blir, många inblanadade så de ska funka för alla. Det är vi, säljare, de som säljare har köpt sin nya bostad av, och den familjen som ska flytta samtidigt. De sista ska ha en hyreslägenhet så därför tar ledet slut där.


Jag har sätt en kändis kock!!

Alexander Nilsson från Kniven mot strupen

Idag när jag gick hem från stan såg jag Alexander kliva ut från Olai Pupen, för att röka en cancerpinne. Lite roligt, jag tycker han är väldigt duktig som kock. Vi har lärt hos hur man får till det perfekta köttet via hans instruktioner till krögare! Så nu måste jag se på Kniven mot strupen när det börjar igen, det är ifor ett av vårat favorit program.
Men det härstammar från Gordon Ramsay Kitchen nightmares

Maja <3

Maja Gullstrand - Hemligheter

Jag har en sak, här i min hand
den är till dig det har den alltid varit
Ända sedan vår tid var ny
jag viskar i tystnad till dig min vän
Till dig
Till dig min vän

Hemliga heter heter hemligheter,
heta som synden och jag rodnar
fast det är mörkt
i rummet
Jag blundar och ser din önskan
Aah
Lovar evigt
Lovar ärligt


Romantika mitt namn
Erotika mitt namn
Rebella mitt namn

Du lyfte din hatt, tackade ömt
med en kyss på min panna som fick mig att rysa
Du fick mig att rysa i kroppen!

Härliga heter heter härligheter,
sköna som synden och jag rodnar
fast det är mörkt
i rummet
Jag blundar och ser din längtan
Aah
Lovar evigt
Lovar ärligt

Romantika mitt namn
Erotika mitt namn
Rebella mitt namn


Vingarna vita som oskuld,
men jag kan väl vara din egen rebella ändå?

Lova evigt
Lova ärligt
Lova evigt

Romantika mitt namn
Erotika mitt namn
Rebella mitt namn

Romantika mitt namn
Erotika mitt namn
Rebella mitt namn

Palova - Fylld maräng

Denna härliga efterätt åt vi på Skärtorsdagen

Receptet är från ett reklam utskick från CoopKonsum

Palova - Fylld maräng
ca 10 portioner. Tid ca 2,15 h Ugn 100 grader

Du behöver:
1 dl Äggvitor ca 4 st ägg
1krm ättiksprit (12%)
1dl socker
3dl grädde eller
1 1/2 dl cream fraiche och 1 1/2 dl grädde + 1 dl Florsocker
3st passionsfrukter
1/2 - 1 liter hallon
1/2 liter jordgubbar

Gör så här:
Vispa äggvitorna med ättikspriten och 1 dl av sockret till hårt skum. Vänd försiktigt ner resten av sockret. Täck en plåt med bakplåtspapper. Bred ut marängen till en rund botten ca 20cm i diameter, tjockare runt ytterkanterna än i mitten. Gärdda i mitten av ugnen ca 1 timme och 30 min.

Tips!
Har du en passare hemma och vet hur sen ska användas så kör på ett bakplåtspapper och rita upp en cirkel. Annars kan man använda sig av en form med löstagbar botten som är runt 20cm i diamtern.'

Vispa grädde eller cream fraich blandningen. Fördela på den svlana palovan (marängbotten) Dela passionsfrukterna, gröp ur dem och häll dem över palovan. Lägg på hallon och de delade jordgubbarna.

Sedan är det dags att servera och provsmaka!GB´s glassnyheterMed våren kommer glassen. Jag är ett glassmonster så jag älska att äta glass, speciellt på våren/sommaren då det är säsong jag har hunnit testa två av GB's nykomlingar.


Magnum Gold och B&J's Peanut Butter Cookie Dough

Jag gillade inte Magnum Gold så mycket kolasåsen smakade lite för syntetiskt ( man är ju van vid hemma gjord) häftigt dock var den guldklädda chokladen, då den gjorde att det glittra vid munnen och vart man nu fick chokladen. 

Medan Ben & Jerrys senaste har jag hunnit ätit två stycken av redan nu, den gillar jag mycket! Det är en rätt mättande glass, jordnötssmöret smakar mycket jordnöt och lite salt precis som det ska göra. Choklad överdraget är krispigt och fyllig choklad smak. Denna glass har jag ännu inte fått nog av. Men det finns fortfarande många glassar att testa :)

Sill å färskpotatis i stället för påskmat?!

Påskhelgen försvann i ett naffs.  Jag gillar mitt jobb mycket, i helgen var en sådan där lyckoträff när man kunde vara ute på promenad i en och halv timme ;) Så nu är första Himpa varvet gjort, jätte skönt väder var det ju på påskafton med så. Härliga solen tittade ju fram.

Det blev inget påskägg här hemma eller påskmat, för det fanns inget intresse av att stå och laga en massa mat. Så det fick allt va. Blev lite sommar känsla med sill, färskpotatis, gräslök, dill och vitt saltgurka i stället. Den vitta saltgurkan är ett östgösk påfynd från Brinks GurkaSå här ser saltgurkan ut, jätte god om man gillar salt!!

Nu ska här sås....


En på jobbets barn håller på att samla in pengar till en klassresa genom att sälja diverse saker. För ett tag sedan hade hon med sig en katalog från Emils Trädgård . Då jag beställde lite olika fröer, bl.a. Körsbärstomater som lämpar sig för balkongen, liten rolig gurka, jordgubbar för amplar till balkongen samt lite kryddväxter och en och annan blomma.

Så nu behöver jag köpa hem jord, och såna där som man sår fröer i... små tråg eller vad det heter. Tänkte att jag ska ge pappa och Gerd lite plantor till landet sen, plus att jag ska ha en hel del på balkongen med så klart! Aprå på balkongen så har ute möblerna blivit tvättade och fått två omgångar teakolja så de ser fräschar ute. Nu behövs det bara skrubbas "golv" där ute för det är så skitigt! Men det får man ju göra i svinottan eller något så man inte skvätter ner massor med folk och grannens balkong allt för mycket.

Tänkte införskaffa mig lite vårblommor med så det ser fint där ute, brukar alltid satsa på sommar blommer men nu har jag ju mina frön till sommaren. Så då kan det ju vara lite trevligt med lite vårblomster. Fick ju presentkort förra året på Billbäcks som jag fortfarande har kvar lite pengar på, sen fick jag ett nytt på Blomsterlandet när jag fyllde år :)

Skickar ut en fråga: Kan man för så i äggkartonger?

Ni som brukar plantera och vet svara genom att kommentera, tacksam för svarMina förer som jag har beställt och fått hem

Glad Påsk

 


Önskar Er en Glad Påsk!
Med allt vad det innebär, god mat trevligt sällskap, jobb?
Mys med nära och kära

Ha en bra långledighet till Er som inte jobbar,
annars grattis för extra klir i kassan!

Dags för linser igen

 

Igår var jag på sydundersökning hos Specsavers optik, jag har varit kund där sen jag kan minnas. Tror jag har varit kunde där nästa hela mitt liv. Mina favorit glasögon gick ju sönder för cirka en vecka sen och när jag lämna in dem för lagning så visar det sig att de inte kan laga dem eftersom bågen har utgått från deras sortiment.

Så då tänkte jag att jag nog ska ha linser igen ett tag. Så där av sydundersökningen höger öga hade blivit lite försämrat men det kom inte som någon chock eftersom jag har märkt att jag ser lite sämre. De hade börjat med Lensmail vill säga att linserna kommer komma direkt i brevlådan. Samt tog man Lensmail så in gick sydundersökningen, valde man att ta linser just nu med fick man dessutom ett par solglasögon på köpet. Allt för att sälja så klart.

Eftersom de även har en provmånad på deras linser så tecknade jag dock inget igår eftersom de linser jag skulle ha inte fanns hemma. Kommer bli skönt när man tränar,  kommer bli skönt i allmänhet att ha linser igen. Så man bli lite vår fin :)


Våren är här...

Är det så här påsk kärringen ser ut egentligen??

Kanske för vissa ;)

Det är redan påsk, det går himla fort. Jag känner att jag knappt hinner stanna upp och njuta, allt rullar bara på snabbt i ekorrhjulet. Man börjar se många vårtecken nu så som fåglar som kommer tillbaka och kvittrar, vårblommor, sopad gata. Mycket solsken :) Man slipper den där eländiga vinter jackan. Härligt är det, vart fall. 

Själv ska jag jobba hela påsken, börjar imorgon och avslutar på torsdag (den lediga dagen vart det p-möte på) men det blir ju en bra extra slant i plånboken sen när lönen kommer eftersom det är storhelgs tillägg, ca 100kr extra i timmen. Inte fel, jag behöver alla extra slantar jag kan hitta till körkortet. Fick en bra lön denna månad så nu är halkan betald till dess att det är dags för den. Idag blir det påskmys hos Madde o co, Lilla Angelica ska få ett stort påskägg fyllt med diverse grejer som solglasögon, rusin, smoothie, kläder, såpbubblor mm. Bortskämd? Nej inte värst ;)

Istället för påskmat kommer det bjudas på Varm smörgåstårta, och till efterrätt Pavlova med bär och grädde. För den som inte vill ha det blir det hemma gjord kolasås och glass. Något för alla smaker helt enkelt! Madde står för maten jag för efterrätten. Mysigt och gott ska det bli..RSS 2.0