Melissa Horn

Angelica introducerade Melissa Horn för mig för kanske tre veckor sedan, sen dess är jag fast. Mycket feel good musik över det. vackra texter fina melodier. Gillar man Winnerbäck gillar man Melissa. Men grejen är att jag har aldrig tagit till mig Lasse som hans stora fans skara har. Det har varit lite för udda för mig, lite för mycket vispop. Men visst vissa låtar är ju bra. Men jag kan ju inte bar lyssna på sånt en hel dag eller i veckor. Alla är ju olika, men det är fina låtar och texter.

Sök på Melissa Horn på YouTube
Hennes vidoes går ej att lägga upp i bloggen eftersom att de är "kod skyddade". Tryck på låttiteln av de sånger jag valt så kommer du till sidan jag fan texten på. Här är några av mina favorit texter :)



Långa Nätter
Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus
Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara, med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

 Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

Åh långa nätter Långa nätter Långa nätter Åh så långa nätter Långa nätter Långa nätter Åh så långa nätter Långa nätter 


Hanna

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen



New York

Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förut, du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Vi har blivit som dom
Som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två.. mmm

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två.. mmm


Till Hiva

Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där

Vi lever i vår egen värld
Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig

För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig
Och jag går med dig överallt I sommarsol och vinterkallt

När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt
Om hösten hittar hit igen

Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren
Om hösten hittar hit igen

Ja du behöver inte säga nått
När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått

Ja du behöver inte säga nått
Men om du längtar hem nån dag
Och saknar nått precis som jag

Då leder vägen dit den ska
Om du längtar hem nån dag
Nej du behöver inte säga nått

När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått
Du behöver inte säga nått



När man väl börjar kolla på texterna har jag svårt att sluta, för många är så bra.  Många av låtarna är ju lite sorliga och mörka. Men Till Hiva är en av de mer ljusa låtarna. Den texten är klockren, mitt i prick. När jag läser/hör den tänker jag på mig och K, vårat förhållande, min och våran kärlek till varandra. Min kärlek är K

My music

Om man inte har fattat det vid det här laget så har musik en viktig betydelse i mitt liv, har alltid haft kommer alltid att ha. Jag älskar musik och texter. Jag är ju lite djup och filosofisk av mig ibland. Musik får mig att bli motiverad, att ta i lite extra när man tränar. Att drömma sig bort i en bra text, få känna sig beröd av en vacker låt med både bra komponerad musik och text till gör att man får gåshud.


IN FLAMES - Alias


Vad jag gillar är allt från hårdrock till pop, det är rätt blandat även om jag är lite dubbel. Jag menar In Flams och Brittney Spears klingar kanske inte jätte bra i samma mening?? Hådrock vs komerisonell pop ?! Schitzo. Men sån är jag älskar "min" rock/hårdrock/rapcore och samtidigt så älskar jag power ballader, och viss pop musik. En all ätar med vissa av villovägar ibland.




My Baby - Britney Spears

Min lille bror är som ett musikaliskt under emellan åt, min lilla syster har även hon fått dena musikaliska gåva. Vad fick jag? Inget jag är fan tondöv. Efter några års träning har jag äntligen lärt mig ränka i 8:or och 4:or när jag tränar arobic och step. Det är så musikalisk jag kommer på en skalla. Men i våran familj har det alltid varit så att man har haft ett intresse kring musik, både min mamma och pappa är stora musik älskare. Pappa hade till och med ett undergrond band för så där över 30 år. Cool! Haha.

Så det är väl därför jag tycker om att lyssna på musik med. Det tar man till när man är lycklig, deppig, inte vill känna sig ensam. Att bar ha tyst omkring sig är så där, även om det med är skönt. Men att lyssna på något är lite bättre oftst. Man skulle nästan kunna kalla det att det är etta v mina intressen, jag är lite nördig så jag tycker det är kul med Grammis glan, Rockbjörnen och P3 Guld, några olika musik galor som har varit nu i januari.


Lykke Li - I'm Good, I'm Gone blev Årets nykomling på P3 Guld galan

Dock har jag faktiskt inte sätt mer än Magnus Uggla liv, men just då var det förbandet som var bäst Jumper. Annars har det inte direkt blivit så många konserer, har sätt Morträsk med, men det är väl presgiberat vid det här laget. När jag var yngre så var jag och E och kolla på olika artiser som kom till stan. Anledningen tillatt det inte har blivit oftare är nog för att jag blir rätt stressad när det blir trångt och mycket folk.Så någon festivaler är jag ju inte, tror inte jag kommer kunna bli heller. För där har vi ett eller flera saker som gör att jag bangar ur: skitigt, bajamajoroch för mycket fylla. Det är väl inte med det sagt helt omöjligt att jag komemr gå på någon konsert eller festival det känns bara just nu lite avlägset.

Jumper - Tapetklister



Jumper är en framgångsrik svensk popgrupp från Kristinehamn som verkade under senare hälften av 1990-talet. Listframgångar med låtar som
 ”När hela världen står utanför”,
”Tapetklister”,
”Välkommen hit”
och ”Miljonär”.
 Jumper vann 1996 en Rockbjörn i kategorin Årets svenska grupp. Bandet gjorde även en hyllad cover av folkkäre Jakob Hellmans låt ”Hon har ett sätt”, vilket ledde till stora listframgångar och en förstaplats i P3:s Sommartoppen 1997.



Go middag och en trött My

igår kväll var jag på middag hos A, hon lagade en jätte enkel pasta rätt men ack så god. Färskpasta, Vitlöksklyftor och svettchilisås. Riktigt nice, med en enkel och god sallad till. Som efterrätt åt vi pannacotta. Eftersom jag tyvärr skulle upp och jobba idag så gick aag hem tidigt, vid kvart över tio. Hade gärna stannat längre om det inte var för att jag skulle ha jobbat.

Katten väckte mig vid halv fem tiden imorse, och vill ha kel och lek. Alldeles förtigit i min smak, det börjar kännas nu att man vakna till då, så somnade jag nog om när jag nästan skulle gå upp ( gick upp 06:45) så nu börjar det kännas. På jobbet så var det en dag då man inte kunde göra så mycket så det vart mycket stilla sittandes det gör ju medatt man blir hur trött som helst.

Väl hemma blev jag lite sur på K, det är ju inte jätte kul att behöva lagam at det första man gör när man kommer hem. Man kan ju tycka att någon som har varit hemma hela dagen kunde laga mat då men inte. Sen när jag väl börja med maten så skulle han iväg, kul kul. Nej inte direkt, jag surade ihop är nog fotrfarnde lite sur över det även om det har gått över. Vi var hem bjudna till Henka och Jojjo, eftersom J har fyllt år. Men jag kände att det fick vara, eftersom jag ska jobba imorgon. K skulle ju dricka med så det gör ju att han inte är så intresserad av att gå hem vid tio tiden. Lite roligt, han är inte överförtjust i när jag festar med tjejerna ( det blir för visso rätt blött då) men grejen är att han dricker minst dubbelt så ofta som mig om inte mer. ( Tjejen som festar kanske 2-4 ggr per år nu mera, party prinsessan dog för många år sen)

Så det blir hemma kväll med mys i stället, rätt skönt. Ska jag var så här trött kommerajg gå och lägga mig tidigt tidigt, ska kolla lite i katalogerna som jag tog hem med tänkte jag. Markera lite intressanta hotell och så :)

Imorgon ska vi spa:a jag, A och Sara, det ska blir skönt och mysigt. Tyvärr hinner jag nog inte gå på stepen innan så det blir att bara, basta och göra hårinpackning, ansiktsmask. Ha det trevligt med tjejerna, jätte bra ideé tyckte jag vart fall! Nej nu ska jag kolla om det är någon se värd film att se på tv.

Hetsig fredag



Dagen var fullbokad, trots ledig dag

Idag har jag varit ledig, men så här nu på kvällen så känns det som att jag knappt har varit hemma. Klockan ringde 08:00 ingen sovmorgon här inte, åt frukost och allt annat man styr med på morgonen. För att möta upp E vid Konsum 08:30. Då gick vi till badhuset, för att simma lite. Var väldigt lite folk när vi kom, men vid halvtio tiden började det tjockna på även om det inte vart mycket folk. Jag simmade mina 40 längder, så jävla tradigt att simma så många längder . Är ju en 25 meters bassäng så det tar ju rätt många längder för att komma upp till 1000m. Tacka vet jag utomhus bassängen som är på 50m.



Lagunen på badhuset, ditt  brukar vi gå efter simningen


Efter att ha simmat i ca en timme så blev det bubbel och bastu innan vi lämna stället. Rätt skönt att simma på förmiddagen, även om man blir trött och seg efteråt. Jag undrar varför mina vader känns som cementkluppar när jag har simmat några längder??  Annars var det väl pga av gårdagens spinning/core pass som gjorde sitt vem vet. Sen blev det att ta en lunch på stan, vi åt på Pause. E tog Honungsglerade fläskkarré med fetaoströra och potatisgratäng, jag tog pigunusfilé med dillkoktpotatis och kallsås. Allt var väldigt gott.


På vägen hem gick jag förbi Ticket och hämta hem resekataloger. Eftersom att vi ska åka utomlands för andra gången, men dock första gången på egenhand. Så det ska bli roligt, redan planerat vilken vecka det kommer bli :) Så nu blir det att kolla slut destination, vi tror vi vet vart men man kan aldirg var helt hundra förrän man har beställt resan!!!

Sen blev det bara hem och vända typ, eftersom jag hade en tid att passa 13:30. Efter det åkte vi till City Gross för att handla kött och sen till Maxi för att handla. K hade med sig en kompis, så någon hjälp med shoppingen fick man inte. Men å andra sidan så kunde jag gå och handla i lugn och ro, utna någon som klagade. Vet inte vilket jag förre drar, när K hjälper till går det ju lite fortare faktiskt. Den dagen jag har körkort kan jag åka och handla själv! Slipper man verkligen tjatet, bara hjälp med att lasta in från bil till bostad.

Vi åkte även förbi Djurmagazinet för att köpa kattsand. Äntligen blev det EveverClaen, tycker mycket om den kattsnaden med K har tyckt att den är för dyr. Den kostar 199kr, men den är dryg den räker länge. Av det billigare märket vi brukar handla får vi köpa åtminstone två st per månad á 79:90kr så priset blir i grund och botten ungeför densamma. Katterna fick även ett 12-pack råttor. Tyckte de var värda de, så nu springer de omkring med sina råttor :) De fick dock bara varsin att leka med, så man kan spara de lite. Det är ju inte så himla nice efter några dräkningar i vatten skållen lixom.



Jag tyckerdet är muns med pannacotta

Ska iväg till Jejje på middag med, väntar på att hon ska komma hem. Jag har gjort pannacotta, till oss. Vår vän Carin skulle även komma, trevligt trevligt. Var en hel evighet sen jag såg henne sist. Annars blir det lugna puckar, är rätt trött när man känner att man kan varva ner lite. Känns som att min dag har gått mellan 80 - 120 hela tiden. Ska jobba imorgon med, tror jag kommer hinna till stepen på söndag, så då blir det ev den. För jag fick lite ändrad tid nu i helgen, 8-15 i stället för 9-16.

Mmm.. Nu ska jag umgås med min käreste...

Tränat en hel del, + lite skratt

Nu är det snart dax för lättspinng, en spinning på 30min, med lite "upp och stå". Anpassad för överviktiga eftersom det är en remiss klass, men dock öppen för alla andra med. Har varit duktig med min träning så jag har tränat sen i fredags :)
Fredag körde vi egen spinning ( jag, jejje och sara) samt lite överkropp, lördag simmade med E, söndag step, måndag simmade med E blev totalt 1000m.  Så imorgon blir det nog ingen träning, då ska jag ha en vilo dag.

Men det är skönt när man kommer i in i bra flytt med träningen tycker jag. Jag sover ju tio gånger bättre än vanligt, kroppen behöver motion så är det ju bara. Lön på fredag, känns skönt. Då ska jag och E och simma så ska jag bjuda henne på lunch eftersom hon har fyllt år då. På em så åker jag och K till vårat stamis ställe för att handla, Ica Maxi och även till City Gross tror jag för att köpa kött. ( Vi köper kött på ICa med men cG har lite bättre priser på kött plus att det är butiks styckat så då får de plus i kanten av mig)

Igår gick jag till Jejje ett tag, vi satt och kolla på Best Of Blocket fick oss lite skratt kan man ju säga :)

Veckan som gått

Fredag och äntligen helg för vissa, för oss andra som jobbar på obekväma tider så inner bär det bara två dagar med jobb till. Lördag kväll ska vi äta grekisksallad på jobbet, trevligt när man kan äta lite gott tillsammans blir lite mysigare att jobba en lördag kväll då. På lördagen firar även mitt jobb 5 års jubileum, så det ska vi fira lite med tårta och bilder. Tårta är ju sällan fel om jag får säga vad jag tycker! För inspeartion till tårta klicka här

På måndag börjar jag på mitt nya schema som är på 100%, känns roligt :) Börjar med ledig dag :) Men man är ju sällan för det, finns ju särkert saker som behövs göras, ett å annat ärende på stan med. Hm, här hemma är det sjukstugan igen eftersom K har fått hög feber och typ infulensa, är väl inte dö kul precis. Hoppas dock på att gårdagen var feber toppens dag  så att det blir bättre nu. Stackarn himlade med högonen, svetten ran och var på dåligt humör. Var ju rätt hög feber, 40,8 grader när det var som värst då hör det till saken att K har under temp normalt sätt så han mår lite små risgt bara han får över 37. Jag är frisk änså länge, hoppas jag får var det ett tag med. Har inte tid att var sjuk.

I veckan så har jag även riddit på en stor nord/svenks, det var lite av en skräckblandad förtjusning som jag gjorde det. Det ingår i mina arbetsuppgifter att ridda, inget jag gjorde privat av nöje. Så kul tycker jag inte hästar är, är ingen häst tjej, har stor respekt för hästar tycker nog att de är lite små läskiga. Även om det var lite häftigt att sitta på en så pass stor och rejäll häst. Vi får se vart det bär, kanske blir ett nytt intresse även om jag har såvrt att tänka mig det!

Igår så engaera jag mig i mitt hem, städa köket. Behövdes, så nu ser det riktigt bra ut igen. Men fan va fort det kommer disk, känns som evighetssyssla. Har hunnit av verka två träningspass denna vecka med. Pump och spinning/styrka, eftersom jag inte har tränat på särkert en och halv månad, så fick jag grymt mycket trängisverk av pumpen. Så dagen efter när jag körde spinig/styrka så var det olidligt nästan, det gjorde så ont över allt. Men ändå har jag svårt för att träna med lätta vikter, vart något lättare där träningsverken var som värst djupa bröst muskeln t.ex. Annars var det som vanligt fullt ös.

Tänkte köpa lite nya trängiskläder behöver frecha upp min garderobb lite där, eftersom jag oftast tränar ganska många gåner iveckan så slits ju kläderna jätte fort, och jag investerar inte i dyra plagg så där av blir det oftas sämre fortare. Men å andra sidan så är de billigt så då kvittar det lite.Dax att röra på sig,

Marie Fredriksson - Den bästa dagen

Den här låten har jag hört ett få tal gånger på radion, men aldirg kommit på vad den heter eller vem det är. Nu vet jag!!
Marie Fredriksson med Den bästa dagen. Lyssna och njut, älskar den här låten. Det är helt klart en stark favorit låt, texten är helt underbart bra. Om jag gifter mig så ska jag ha den här på mitt ( vårat) bröllop :) För den är magisk, jag ryser ofta när jag hör den.






Nu är jag på väg igen
letar efter sanningen
 letar efter ro i min själ

 Jag får alltid samma svar
  Så många lögner som finns kvar
  Så mycket oro i min själ
 Ett liv ett sökande liv
  En tid en tvekande tid

Det här ska bli den bästa da'n
i mitt liv
  Den första och den största da'n
  i mitt liv
  Jag ska hålla kvar
  den känsla jag har
 att jag älskar


Vågorna som når min strand
 ger lugn och lycka i mitt land
 Så mycket trygghet i min famn
 En enda solens dag
 En enda månens natt
  Så mycket kärlek i min famn
 Ett liv ett levande liv
 En tid en sanningens tid

 Det här ska bli den bästa da'n...










Vi hade i alla fall tur med vädret - igen



Igår var vi på bio, och såg Vi hade i alla fall tur med vädret igen. K tyckte det var en av de bättre filmerna han sätt på länge, han skratta mycket. Jag skratta och tyckte att den var bra och rolig. Det var nästan inget folk alls på bion, vilket jag tyckte var rätt skönt. Då känns det inte så instängt, för vissa hör det särkert tillatt det är trångt. Men om jag slipper det är jag glad. Det blev en påse med nappar, och Popcorne och läsk som bio snackes.

Pappa hade hittat ett gamalt present kort till bio så det funkade så det handal vi popcorne för, sen hade vi fått biobiljter av dem som skulle gå ut " snart" så de anväde vi upp. Men vi kan fortfarnde gå på många fler bio filmer. Skulle komma en "typisk" tjej film som ajg ska fråga Angelica om hon vill gå och se med mig, för den handla om udda mammor :o)

Vi hade i alla fall med vädret igen, har ju fått rätt dålig kritik. Så här efteråt så kan jag förstå varför. Men det handlar ju en hel del om tyck och smak med, fanns de i salongen som garva från början till slut. SÅ rolig tyckte jag inte den var, men den var se värd rolig film.
Vi hade i alla fall tur med vädret - Biltvätten




Vi hade i alla fall tur med vädret - Systembolaget





Vi hade i alla fall tur med vädret - trailer



Här kan du läsa mer om filmen från en kritikers ögon, samt se en annan trailer

Vi hade i alla fall tur med vädret – igen är en svensk komedi från 2008 av Kjell-Åke Andersson och är uppföljaren till den kultförklarade filmen Vi hade i alla fall tur med vädret. Medverkande skådespelare är bland annat Rolf Skoglund och Claire Wikholm.

Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är nu pensionerade. Gösta och Gun ska den här sommaren åka till sonens bröllop. Gösta har precis köpt en husbil som blir perfekt att åka i, men Gun är tveksam och vill egentligen ta flyget. Till slut går hon dock med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig, utan att resan ska bli lugn och sansad. Men ska han verkligen lyckas med det...?


Fredag och lördags bio

I fredags var första och sista jobb dagen på veckan, efter semster och sjukdom. Kändes sköntatt var tillbaka utvilad, jag har verkligen haft semster från jobbet när jag har varit borta, jätte jätte skönt! Kändes väl dock som att gå från en sjukstuda till en annan, men det är ju förkylingstider så inget konstig alls egntligen. Hade "kort" tur i fredags 06:45- 14, men jag var ju tvugen att gå upp vid 05:30 för att ta en snabb dusch fixa nya frillan och på med lite spakel. Jag sminkar mig ytterst sällan på morgonen det är jag för trött för att orka med, jag bryr mig inte så mycket så där.

Men det känndes kul att komma tillbaka till jobbet med nya frillan i ordning fixad, fick många komplimanger. Äntligen kan jag med få se några år äldte än vad jag gjorde innan, vet att inte alla vill se äldre ut. Men det vill jag!! Eftersom jag är väldigt väldigt kort, (1,5m) så drar det oftast ner min ålder, i och med att jag inte heller sminkar mig jämt gör det med att jag ser ung ut. Så den här frillan blir nog kvar ett tag, jag är fortfarnde hel nöjd med att det är avklippt.

Hade även trängisverk i armarna i fredags, först fatta jag inte varför. För jag hade ju inte gjort något, tills jag kom på... Vi hade ju hjälpt pappa att riva köket bärt en massa skit, det var ju därför det var träningsverk i armarna! Efter jobbet på fredagen åkte jag spårisen hem, för att packa ihop mig lite. Sen skjusa Kristian ut mig till Kimstad där Malin numera bor i ett hus, med sin älskade.

Så det var trevligt att var hos dem, jag och Malin bakade muffins. Vi har en tendens att ofta baka n är vi ses :) Sen laga hon en vädligt god matpaj, med egen salsa sås till. Som vi senare åt. Vi såg filmen Time Machine på sexan, den hade jag sätt tidigare men tycker den är bra så den kan ses en gång till. Eftersom jag inte är så förtjust i Clintan, som de annars hade en film med plus att det gick en på tv. I deras tv-rum är det jätte mysigt eftersom det är upplyst med massor med ljus, ljuslyktor på golvet. de har ingen indragen el till rumet så där av alla ljus. Men det ger ju ett härligt vackert ljus, viss värme. Tur de fanns filt, annars hade jag förfrusit! Jag var mätt och belåten och trött så där av fyrsen.

Efter filmen vart det natti natti, förs hade jag en katt i sängen. Kändes lite som hemma då, men sen fick jag nog, så då fick katten inte ligga brevid mig längre. Ställde klockan så jag inte skulle sova bort hela förmiddagen vilket jag lätt kan göra annars.. Okey om man är hemma, men det är lite mer pinsamt när man sover borta. Eftersom M vaknar typ i ottan, det gör ju inte jag. Malin dukade upp en ordentlig frukost, så jag kalla  det för Hotell frukost, kokt ägg, yoghurt, fil, müsli, russin, två olika bröd, tre olika knäcken. Pålägg, två ostar, rökt kalkon, messmör och kvaiar till ägget. Och så te och honung förstårs. Frukosten är ju absolut bästa måltiden på dygenet enligt mig och när det är uppdukat så där ser det så härligt ut, man äter ju trots allt även med ögat.

Vi 13 gick min buss hem till stan, så innan det så platta M mitt hår. Det tar inte lika långtid längre, konstigt! Det är ju med en fördel, det jag såg då är att nästa gång jag klipper mig vill jag nog har ännu skarpare kanter för det blir lite snyggare när man plattare det. Håret vart rätt långt när man plattar det, vart fint!! Jag borsta M's hår lite, hennes var ju redan rakt, plus det började bli ont med tiden. på bussen lyssna jag på det senste albumet från Linkin Park " Road To Revolution Live at Milton Keynes" Jag skulle lätt vilja se dess live, för deras live låtar detta album är helt underbart bra. Blir ju en annan känsla att höra en live insplening, ibland funkar det ibland inte!

När jag kom hem åkte vi och handla lite, så vi kunde laga till lite Tacos. Vi bokade biobiljter till Vi Hade I Alla Fall Tut Med Vädret Igen, så vi ska snart på bio eftersom den börjar 20:15. Efter maten vart det en power napp, inget vanligt att jag gör men gud så skönt det är när man väl tar sig tid och ro att göra det. Så man orkar se filmen :)
Det var allt!

Sjuk :( & The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Jag klarde mig tre dagar innan jag blev sjuk, så igår var jag helt utslagen. Känns inte som man behöver gå in på detaljer när det gäller vinterkräksjuka, alla vet ju hur det funkar. Räker med att säga usch och blä! Idag känns det bättre, har hittils fått behålla allt så det är nog på rätt väg. Så det blev inget jobb de närmste dagarna, fan så rätt jag gjorde när jag tog komp igår. Min första arbetsdag efter semstern kommer bli på fredag. På jobbet kör vi med att man ska var hemma 72 timmar efter maginflensa/ dylk, för att minimera smittorisken. Annars brukar man väl säga runt 48 h men lika bra att var på säkra sidan. Så imorgon tänkte jag ringa till jobbet och säga att det är bättre nu. K fick sjuk anmäla mig igår, för det fanns ingen ork till att jag skulle fixat det. När jag blir riktigt dålig, så börjar jag oftst att gråta. Och när jag väl börjar gråtta då finns det ingen häjd på det, den kommer gärna lätt tillbaka med. Så det var enklast att K sjukanmälde mig, för jag klarade inte av det helt enkelt.

Det har blivit mycket film under helgen eftersom jag har suttit i karkatän med K, för att slutligen själv bli dålig. Så vi har sätt på en hel del film. Vi såg på den efterlängtade Narnia, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Varför vi inte såg den på bio vet jag inte riktigt, det blev inte av kom i glömska helt enkelt.  Men det var självklart jätte bra, om man gillar den typen av film vill säga. Jag är inte jätte mycket för fantasy filmer, men har öppnat mig mer och mer för det. Det är ju på barnnivå lixom. Grjen med dessa filmer är att de är väldigt mäktiga på olika sätt, musiken, grafiken effekterna. Är man lite nördig som mig så farscineras man :) Naturen i Narnia är helt fantastisk, bara det gör ju att man gillar att se på filmen.

The Call - Regina Spektor (Prince Caspian film version)
 


Switchfoot -"This is Home" - THE CHRONICLES OF NARNIA



The Official Narnia trailer - Häxn & lejonet


THE CHRONICLES OF NARNIA: PRINCE CASPIAN New Trailer Debut


Krångel krångel

Dessa två koderna vill jag ha in i min blogg men jag får lixom inte till det, jag är inte tillräkligt hightec för sånt här med htlm koder, får jobba vidare på problemet


Då vissas en kalender

<div id="calendar">
<tag:calendar width="150" />
</div>

 Då vissas en klocka

<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj=new Object;obj.clockfile="0001-gray.swf";obj.TimeZone="Sweden_Stockholm";obj.width=200;obj.height=200;obj.Place="";obj.wmode="transparent";showClock(obj);</script>

Onödigt vetande om mig

Fylldes i Lördagen 3/1

1. Hur gammal är du om fem år? 29
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?  Kristian
3. Hur lång är du? 150cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett?  Ali, men vi ser mycket film kommer sällan ihåg alla titlar
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Mamma
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? " Jag var på stan med Linda igår när mannen insjuknade men dom hade inte kännt något då men vi får se. Hälsa krya på sig till din man! Kram Kram"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms:a :) Ringa funkar med men sms: är ännu bättre när man vill ha korta svar
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?Skilda, min mamma är desutom skild 2:ggr
10. När såg du senast din mamma? den 26:e dec 2008
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/Gröna
12. När vaknade du i dag? 09:00
13. Vilken är din favoritjulsång? Triads ” Tänd ett ljus och låt det brinna”, Jul jul Strålande Jul och Julen är här
14. Vilken är din favoritplats? I bastun efter träningen
15. Vilken plats föredrar du minst? Mammas lägenhet, smoggy
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ett hus på landet, med familj. Med likande jobb som nu
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mycket olika saker vid olika tillfällen, jag var rädd att ramla ur sängen ett tag :)
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Tror det var på nyårsafton
19. Hur stor är din säng? 160
20. Har du stationär eller bärbar dator? Inget egentligen, men K har båda två modellerna
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Nakenfis, eller med underklädder
22. Hur många kuddar har du i sängen? Sover med två st, men totalt finns det 5st
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? Kolmården och Norrköping ( men först nämnda är knappst en stad, snare hålla)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota!
26. Är du social? Oftast, pratkvarn
27. Vilken är din favoritglass? Sorbet, Glace Maple WALNUT
28. Vilken är din favoritefterrätt? Min portergryta, mums!
29. Tycker du om kinamat? Japp, bara det inte är förstarkt
30. Tycker du om kaffe? Det går att dricka men jag föredrar annat
31. Vad dricker du till frukost? Jucie ibland men jag äter nästan jämt yoghurt eller gröt
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, på höger
33. Kan du spela poker? Femkorts poker gills det?
34. Tycker du om att mysa/kela? Nja, så där...
35. Är du en beroendemänniska? Ja man har sina skavanker
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? När jag gick i högstadiet hade en klass kompis samma föddelsedag som mig, men numera känner jag ingen (19:e mars)
37. Vill du ha barn? Ja, bebissuget finns
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite Tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej inte vad jag vet, eller jo jag har ju följt med Jejje en gång så Ja
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat!
42. Äger du dyrbara smycken? Jag äger inte speceillt många smycken alls, de få jag har betyder mycket för mig
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? De flesta har säsongs uppehåll, men Grey's anatomy, City Akuten, Uglly Betty DHW mfl
44. Kan du rulla med tungan? Typ
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hmm.. min lille bror kan var rätt rolig, Malins och min humor ihop
46. Sover du med gosedjur? Nej, men jag har kvar min snuttefilt, dock ligger den i garderobben numera, fick tillbaka en förra året det var nostagi
47. Vad har du för ringsignal? I´m Lonley - Scooter
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Lavalampa
50. Flirtar du mycket? Nej
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, jag har inget körkort så jag har ingen anledning att kunna just nu
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, har inget körkort
53. Vilken var den senaste boken du läste? Maria Eriksson - Mias systrar
54. Läser du någon dagstidning? Norrköpings Tidingar - NT, blädrar igenom den dagligen
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja, Fitness Magazinet
56. Dansar du i bilen? Hur gör man då? Diggar till musiken gör man ju ibland :)
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3 Trackslistan
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett mobilnr
59. När var du i kyrkan senast? 16 augusti 2008, Bröllop & dop
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? So läraren, Maria?
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Vi bila ner till Italien en gång med pappa, då tälta vi på vägen ner och hem så totalt kanske en vecka en och halv, var scout som barn så vart myket tält och vindskydd då med.



Söndag 4/1

1. När gick du upp idag? Hmm. tror jag vaknade vid kvart i tio.
2. Diamanter eller pärlor? Diamanter glimrar fint, pärlor är vackra, varken eller
3. Senaste filmen du såg på bio? Patrik, 1,5
4. Favorit-TV- program? Greys anatomy, Uggly Betty, DHW, City Akuten, Maimi Ink, med flera
5. Vad åt du till frukost? Skåne yoghurt med chockladi :) smörgås med stark ost på, ett glas jucie, älskar frukost!
6. Vad är ditt andranamn? Jessica
7. Din favoritmat? Hm, allt som pappa och alla andra lagar! Hamburgare, thailnädskt och grekiskt funkar väldigt bra med
8. Vilken mat gillar du inte? Jag är inte så förtjust i kött, köttfärs
9. Favoritchips? Sourcreme & onion, ocg Grillchips
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Det var länge sen man körde på cd, numera är det mp3 och webradio som gäller
11. Vilken bil kör du? Ingen alls, det vore olagligt om jag körde bil
12. Favoritmacka? Utflykts macka, Baugett med grönsaker och någon röra eller Fräcka frökens brie och salami
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? Personer som tror sig var lite mer än vissa andra, gapiga personer är jobbiga i längden
14. Vilka är dina favoritkläder?
Vardag- jenas och linne/top, Jobbet - något man inte är så rädd över, Hemma - Bekvämt mjukisar! Träning - Funktionellt och bekvämt 
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Sydafrika - Kap Verde
16. Favoritklädmärke? Soc när det gäller träningsklädder, annars spelar det inte så stor roll köper det som passar och det jag tycker är snyggt
17. Var vill du dra dig tillbaka? Lägenhet vid havet i något varmt land, så man slipper tråkig höst. Annars i ett hus i skogen kanske?
18. Favorittid på dagen? Eftermiddag efter träning :) Annars förmiddagen
19. Var är du född? I Norrköping på Vrinnevisjukhus
20. Vilken är din favoritsport att se på? Fridrott och simhop, extremsport. Dock ingen sportnisse vid tv:n
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola
22. Fotboll eller ishockey? Fotboll
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Mer morgonmänniska än nattuggla
24. Pedikyr eller manikyr? Manikyr, har dock aldrig betalt för något av det. Men jag önskar mig pedikyr i present mina fötter skulle behöva lite kärlek
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Inget just nu
26. Vad ville du bli när du var liten? Barnboksförfattare, samt illistratör, och konstnär
27. Bästa barndomsminnet? Finns många, en gång hade vi skattjakt på julafton minnes värt :) Har många roliga minen från när jag och min kusin hitta på bus, varför städar man ett hönshus? Mina och E's glana upptåg, åka till småland t.ex. ;)
28. Varit i Afrika ? Nej men hoppas på att få komma ditt någon gång
 29. Nånsin rullat in någon i toapapper? Nej
30. Varit med om en bilolycka? Nej, bara åkt i diket pga av halka
31. Favoritdag i veckan? Fredag eller Lördag
32. Favoritrestaurant? Jag har varit dålig kund, så jag har inte besökt så många. Palace får jag välja för där har jag ätit flest gånger.
33. Favoritblommor? Liljekonvalj och PELARGONER
34. Favorit-snabbmatsrestaurant MAX eller Sibylla
35. Äger du en cykel? Ja, köpte den förra året :)
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Kredit är farlig, har inget sådant kort alls (ännu)
37. Läggdags? När man är trötter, mellan 22-23 på vardagarna oftst
38. Senaste personen du delade en middag med? Katarina, Mattias, Linda och Johan och Krisitan på nyårsafton, annars äter jag ju middag med K jämt, inte riktigt samma sak
39. Vad lyssnar du till just nu? http://www.lugnafavoriter.se
40. Favorit färg?  Metalic färger, allt som glittrar och glimar och rosa förstås!
41. Hur många tatueringar har du? En



Hej hej Vinterkräksjukan!!

Det känns som jag sitter i karaktän, Kristian har fått vinterkräksjukan. Den kom igår eftermiddag/kväll somett brev på posten. Blä blä!! Änså länge så har ajg klarat mig, peppar peppar ta i trä. Vilket känns skönt. Men jag hade en handdesifiktion hemma sen jag var förkyld och jobbade, så jag sprtitar mig som en idiot säger åt K att sprita sig, ibland så är jag frame med flaskan ta!! Nästa åtgärd är attjag har ringt och tagit komp på måndag, för att var särker på att jag inte ska smitta ner någon.

Blir brukarna sjuka så blir de ju rysligt dåliga, och det vill man ju inte!! Så vi tar det säkra för det osäkra, har ju desutom komp att ta ut, så då gör det ju inget. Men det känns som karakträn, eftersom jag kan inte direkt gå ut. Gick till affären imorse bara föratt jag var tvugen, sen fick ajg sätta mamma på att köpa toapapper för det glömmde  jag ju natruligtvis! Sen har man suttit här hemma, sköt diskmaskinen, plockat lite. Inte gjort så mycket. Känns stund viss som jag väntar på att något ska hända, men att det inte händer något. Vilket jag är glad över givetvis.

Men eftersom vinterkräksjukan är väldigt smittsam så känner man inte för att gå ut liksom och smitta ner massor med folk, man kan heller inte träffa någon eftersom man är smittobärare. Surt är det men men, inget att göra något åt precis. Ska sitta i kraktän tills på måndag, har jag inte blivit sjuk tills dess så är det ju lugnt. Har ju planerat in simmning med E i veckan med, så det vill jag gärna genomföra. Igår var jag snäll och gjorde vätskeersättning, det var tydligen inget vidare gott men behövligt.

Idag tog sjuklingen sig ett bad föratt få bort alla basilusker, så passa jag på att bädda rent, så nu tvättas det för fullt nere i källaren. Bort bort alla äkliga bakterier ni är inte välkommna!! Tror bestämt jag har varit bättre p åatt ge K vätska än mig själv, känneratt huvudvärken börajr komma, så dax att proppa sig full med vätska.

För att piffa upp tillvaron har jag lyssnat på gamal 90-tals musik på YouTube ToyBox, Auqa, Arash var ju som bort glömmda vid det här laget!! All andra jobbiga låtar som kom då, 90talsets musik har ju präglat min barndom.



ToyBox- Tarzan & Jane



Aqua - Barbi Gril



Auqa - Trunback Time

Den här låten var en deppar låt som jag hade :)


Eternal- Angel of mine




From This Moment On - Shania Twain Ft. Backstreet Boys

Den här låten hörde jag hos min då bästa killkompis
som jag var hemligt förälskad i sen dess har jag älskat den här låten, den är grymt bra!




Mariah Carey,Shakira,'N Sync,Usher,Celine Dion,Aaron Nick Carter, Christina Agulera, Beyonce mfl

En låt av M. Jacksson, tror de gjorde den för välgörenhet för världens barn





Arash- Arash

Nyår i bilder

Bilder från nyårsafton,
(Klicka på bilderna för att få dem större)





Mattias, (värd även kallad Herr C )och kusin Kattarina  i bloggen.
Kristian och jag, Johan och Linda

Vi fick tre rätters, :)

(Klicka på bilderna så blir de större)





Hundarna var med på festen,  de gjorde som kusin körde på vatten
De mådde bäst dagen efter!





Dagen efter, nyårsafton. Min moster kom på besök för att gratt Mattias, samt kusin Nina som ej har hamnat på bild med familj. Katarina posar á Leila Lindholm pose



Även jag har blivit fångad på bild, vet inte hur jag tycker om det. Fina bilder från prommenaden, vi såg fyra rådjur. Dock blir rådjuren mest som små prickar på bilden.




Nyårsafton, och nyårsdagen

Igår var sista dagen på 2008 och idag är det första dagen på 2009.

31/12
 Jag började dagen med att vakna runt 8, eftersom jag hade vaknat halv elva dagen innan samt gått och lagt mig runt halv elva på kvällen så var jag helt enkelt väldigt ut vilad. Så jag gick upp åt frukost läste NT, gick ner i källaren för att städa av och hämta upp tvätten. ( jag hade tvättat dagen innan men bokat upp mig på fm på nyårsafton, en liten fuling) K sov, så jag plockade lite, satte på diskmaskin. Allt sånt där vanligt man gör emellanåt.

Fixade ordning nyårs inlägget (Gott Nytt År), min blogg är ju min hobby, så det går lite fritid till det :) Hade samtalat med kusin på fm, fick uppdrag att gå till stan för att köpa föddelsedags present till hennes man, samt en liten blomma. Så efter att K hade fixat frillan, vissa har det lätt när de klipper sig :P, så gick vi upp till stan för att köpa present. Ett par tofflor, tack och lov för MMS!!! Jag ringde kusin, och sa att jag tar kort på två olika tofflor,att hitta i strl 38 är svårt eftersom man måste kolla på dam sidan och man vill ju inte ha något för fenemint till en man. Men jag hitta ett par fina Shepherd tofflor :)
Så hade kusin även beställt ett par handskar även de i liten strl hennes man är varken lång eller stor. Men det var svårae att hitta något fint, så de skulle åka in till stan och fixa det någon dag. Så då var det "bara" blommor och Stadium kvar. Jag vill köpa ett par Asics på Stadium eftersom de har 25% på ALLA Skor, suck säger jag bara sen. Är inte speciellt över lycklig i Stadiums service, sen nyårsafton har man ju mindre folk så efter att ha väntat och väntat för att börja känna mig lite små stressad så la vi ner projekt skor. Så vi gick till en blom butik för att köpa en liten fin blomma, vart guldig kruka, med en mörkare orkide lite guldigt änglahår, och sen två stora gröna blad. Jätte fin!

Efter besök på stan så gick jag hem och svidade om, för att gå över till Jejje för att bli sminkad :) Så skönt när någon annan sminkar en, vart jätte nöjd med resultatet. Så efter en timme hos henne var vi klara, då var jag tvungen att rusa hem. Målade naglarna lilla lite snabbt, dock satta jag på mig skor, och jacka innan så jag skulle slippa att riskera fula märken på lacket ifal det inte han torka till ordentligt innan vi skulle åka.


De vackra islyktorna

Sen bar det av mot landet, Kolmårdsskogen... långt in i skogen på vischan. På vägen hämta vi upp ett till par samt deras stora hund Mio. Vi fick plats alla i lilla golfen det trodde jag inte riktigt på innan, men det funka. Sen anlände vi till det lilla röda torpet ute i skogen, de hade gjort fina ljuslyktor. De var gjorda av stora isflak som Herr C hade plockat upp ur ån, sen en marchall i, verkligen jätte fint och orginelt. Vi hälsade lite mer ordentligt på vårat resesällskap Linda och Johan de är också Herr och fru, bara jag och K som var lite outsiders på den fronten.


Mycket levande ljud, fin dukning, allt handlar om detaljer :)

Väl innen i värmen var det många levande ljus som bran, det blir så stämmnings fult då. Luktade god mat, bordet var väldigt fint dukat, kusin gillar ju tulpaner så det fanns med i bordsdekorationen. Värdparet bjöd på tre rätters, Fläskfilé tost med mozzarella, Ost och basilikafylld kyckling på en bädd av tomatsalsa, med rosmarinrostad potatis sist men inte minst Vitchoklad droppe med hallonsås. Allt ihopa var väldigt smarrens, Herr C gjorde "dansen" så gott var det. Han har en liten rörelse i kroppen som kommer när han äter något gott :) Till maten drack herrarna olika öl, och damerna drack cider och alkoholfritt. Det var en lång härlig middag, riktigt perfekt. Herrarna satt på ena sidan och damerna på den andra.

Herrarna och damerna

Efter middagen förflytta vi oss till vardagsrummet för att fortsätta att sociala, och ha trevligt. Äta snackes och dricka vidare. Innan tolvslaget packade vi in oss i en stor volvo ( 6 personer + en hund), jag satt mig på en kant så man inte känner sig så mossad. Åkte ner till "sjön" även kallad Bråviken, vill säga en del av Östersjön. Där de smälldes rakter, det är ju inte som inne i stan men det var lite mer mysfaktor att stå där mitt i mörkret ( på landet har de ju inte så mycket lyktstolpar) se massor med smatter och fyrverkirier, dricka Asti och frysa lite. Man såg även över till andra sidan där de smällde fyrverkirier, på Östra Husby och inne i Norrköping. Efter att ha skållat, sjungit "Ja må du leva " och hurrat för föddelsedags barnet samt det nya året åkte vi till det röda lilla torpet igen. De fina islyktorna hade slockanat för länge sen så det var bra mörkt att försöka hitta till dörren, men vi kom in i värmen och mötes av två glada hundar. ( Totalt var det 3 hundar) Inne fortsatte vi ha det trevligt dricka och äta snacks, se på bilder från midsommar. Längta efter sommaren och värmen, för att in se att det blev en lång och lyckad nyårsafton.

Vi kom i säng vid 03:30 - 04:00, så tidigt eller sent får man välja själv. Hel lyckat var det vart fall, precis så som jag vill fira in mitt nyår!! Trevligt sällskap, god mat, härliga skratt och inga svineri fyllor!



1/1

Jag sov till tio på den sköna soffan, vill säga att jag har varit små seg större delen av dagen. Med andra ord jag kommer gå och lägga mig "snart" ( tid i skrivande stund 20:55). Eftersom det är ett litet torp, så drar det härligt om fötterna när man går upp för att flytta på sig från A till B. Efter en dusch, rena kläder i myspys stil så kände man sig rätt fräch, och hel. Jag vart något berusad en liten stund på nåyrsafton så jag kände av att jag hade druckit dagen innan, men jag var ju inte lika bakfull som herrarna K och C. Bakfull var nog inte rätt ord för hur jag kände mig, snare trött pga av för lite sömn.

Min kusin är en hurtig människa, skulle verkligen vilja var så. Hon är romantisk av sig. Hon bakade bröd på morgonen så man vaknade av doften rån nybakat, härligt. Så snäll är hon till sin man som fyller år på nyårsdagen. Hon berätta att hon hade gjort så 5 års tid :) Efter någon timme åt vi en god brunch/ frukost, brunch tid men frukost. Hennes bröd var ju själv klart jätte gott, hon har talang för att baka den kvinnan. När frukosten var klar så kom min kusins mamma, syster hennes man och deras son, samt min kusins pappa på fika. (Alltså min andra kusin samt min moster och hennes man) Så då smarrade vi på kladdkaka som hon även hade bakat på morgonen. Lille Alvin, (kusin barn) är så bastant för sin ålder 6 månaders baby och jätte stadig, ja en en gång blir man sugen på en sån där liten skit.



Far och Moster med lilla Alvin

Efter fikabesöket tog jag och min kusin samt deras ena hund Dexter, en riktig lång promenad. Genom det lilla samhället, samt skogen. Det är något med att gå i skogen, jag känner ett innre lugn, hämtar kraft, avkopplande helt enkelt. Att gå mitt i skogen är något alldeles speciellt tycker jag, något jag uppskattar. Hunden höll rätt högt tempo, så jag blev väldigt varm och lite små flåsig, inte illa alls. Promenade tog särkert 1,5 timme, men efter den kände man sig lite mer levande. Precis vad som behövdes. Sen tacka vi får oss, och åkte hemmåt. Vi fick lämna av nycklar till de andra paret som hade varit på middagen, för de hade råkat glöma de. Inte kul alls, tur de hade reservnycklar i närheten. Sen vid halv fem kanske var vi hemma hos oss igen. Både K och jag kände oss lite små sega och halv döda. Kvällen har blivit lugn, K har spelat lite på sitt WoW jag har sätt lite TV, sen blev middagen varsin Kebbabrulle :)


Tog fina bilder på promenaden


Hoppas ni med har haft bra på den sista dagen och den första dagen på det nya och gamla året.
Lägger upp bilder imorgon, för nu är jag för trött, tror sängen får bli mitt nästa stop!!

Gott Nytt År!!

 


Nyårsdikt

Så hastigt flydde åter ett år
med dagar som växlats till minnen,

några med klarhet som från igår
har mejslats med fasthet i sinnen.

Dagbok är tecknat blad efter blad
av hand som skrivit vad livet gav,
allt står tecknat på rad efter rad
för att ej dränkas i glömskans hav

Holger Nilsson


Nyårsdikt eller vers

Publicerat av kvinnotankar på wordpress.com 27 december , 2007

När nyårsklockor ringer det gamla året ut
då har jag redan tagit en hel del nya beslut
För jag ska inte stressa, jag ska inte vara lat
utan jag ska motionera och äta mindre mat.

Jag måste ha en hobby, jag måste komma igång jag får nog ta och leta efter någon sorts shi gong.

Jag ska börja dansa och svänga mina ben
Men stopp nu är jag tillbaka i stressen om igen.

Nej när nyårsklockor ringer det nya året in
då gläntar man på dörren med nyfikenhet i sinn

Man ser en ny värld öppnas utan måsten och besvär Man tittar och man lovar fullt på allvar - och man svär

Att jag ska fånga dagen som bara dyker upp
ta vara på det som kommer i stort men även smått den underbara kramen av barnet som jag får

Den underbara sången som som kommer varje vår

Jag ska njuta utav barnen och glädjen som det ger
jag ska också börja dansa och leva lite mer.

Jag ska prova att bara vara och ta emot det som jag får
och jag önskar alla andra ett riktigt Gott Nytt År!                                                                                             

Copyright Syster Yster

http://kvinnotankar.wordpress.com/2007/12/27/nyarsdikt-eller-vers/#comment-5667





RSS 2.0