Varit vid huset


Idag var vi ut vid huset, vi skulle gå igenom lite olika saker. Saker vi skulle köpa (gräsklippare), saker vi fick om vi ville ha (lite möbler till gäststugan, utemöbler + dynor, speciall gardiner, sterobänk, data bord, bokhylla mm.) Samt lite papper som skulle fyllas i överlämning av larm, samt gick vi igenom hur det fungerar med vattnet ( det är servitut på vattnet, så vi får räkningen så delar man den med två andra familjer)

Det kändes bra när vi var därute, nu såg man på ett annat sätt hur man kan tänka sig att ha det där "hemma", de vi köper av har otroligt mycket saker, hos oss kommer det bli mer avskallat. Jag gillar inte "plock/kraffs" så värst. Man såg även lite små saker som behöver göras, måla lite panel vart efter, måla poolhänget, ja som sagt lite små saker.

Men man längtar ju ännu mera, det ska blir riktigt roligt, flytten blir ju i juli så det är faktiskt bara 2 månader kvar. Lika bra att börja köpa flyttkartonger, så man kan börja packa lite sagta men säkert. Fortsätta rensa förrådet även om vi "bara" har bott här på Trädgårdsgatan i sex år, så har vi ändå lyckats samla på oss massor med skit!!!!

Nej funderar på om jag skulle plantera lite nu, det är ju dags så jag får lite plantor till sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0