Det sa bara PANG





































Ett jävla stenskott!

Igår skulle vi åka ute och vattna blommerna i Bränntorp. När vi åker så vi har Jursla på vår vänstar sida och ser avfarten till Åby, säger det PANG. Det smäller till som av bara fan, rent ut sagt. Så kollar vi bakåt och ser detta (första bild till vänster). Inte bra, inte bra alls!! Jag trodde först att av åkte på något, sen började de rasapa i radiosändningen med så då trodde vi verkligen att det var något hel galet.

Vi fick svänga av vid Yxbacken för att se vad som hade hänt, och då ser man ju eländet mer ordentligt. Detta hände någon gång innan fem. När Kristian sen börjar ringa till försäkringsbolaget för att se vad och hur vi ska lösa detta blir han hänvisad att ringa på måndag då han kan få prata med en handläggare!!! Men hallå problemet är nu, han var orolig för hur vida han fick ta bort glaset eller inte så vi kunde åka in till stan igen.  Men efter flera telefonsamtal så löste det sig så pass att vi kunde åka hem i vinddraget. Och fick låna Mormor Astrids garage.

De var dålig tajming, men som alltid när det händer något så är det då allt är stängt. De flesta vi ringde till även Folksams jour nr hänvisade till att åter komma på måndag då allt var stängt. Samt att många inte visste riktigt hur eller om man fick göra si eller så. Så då hänvisade till andra som visste lika mycket som nr 1. Kvällen vart inte alls som vi hade tänkt oss, och många funderingar som gick " tänk om" började ju cirkulera i huvudet med.

Men men fortsättning följer på måndag.
Några blommer blev dock inte vattnade de får vänta tills vi har ett nytt fönster på vänster passagerar sida!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0