Blandsallad, ädelost och honungsvinägrett

Blandsallad, ädelost och honungsvinägrett
4 portioner

1 påse blandsallad
100 g ädelost, smulad
3 färska fikon eller eller 200 g blåa druvor
1 dl torkade aprikoser, hackade
1/2 dl valnötter
 solrosskott för garnering

 Honungsvinägrett
 
2 msk honung, flytande
 2 msk vit balsamvinäger
2 msk rapsolja en nypa salt
en nypa KRYDDKVARN Tellicherry Pepper

TILLAGNING
Fördela alla ingredienserna på ett fat,
vispa vinägretten lätt,
smaka av med salt och peppar.
Häll vinägretten över salladen.

Den här salladen tänkte ja göra i veckan, jag gillar ju ädelost. Tänkte ha den till Kyckling filé i ädelostsås med ris. Jag får bjuda på den maten eftersom K inte gillar ädelost...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0