Lindahls glass



Bild från http://www.lindahls.com/

Igår så var vi på Maxi, där vi testa Lindahls Konditoris egen tillverkade glass. Den måste man testa om man gillar glass!!
Mmm.. så himla god, och fräch. Jag tog Citronsorbet ( älskar sorbe glass :)), Lakris och Caramel Krisitan tog Cocos, Äpple och Lakris. Tre kulor kostade 28 kr, men man fick rejällt med glass. Den är desutom utan färgämnen och egnen tillverkad som gör att den fick extra plus i kanten.



Går att läsa från deras hemsida:

70-års jubileum firade vi 2008 med att introducera en ny godsak: Egentillverkad glass i italiensk stil.

Färsk, god och naturlig glass
Lindahls glass är inte bara god. Den är fantastiskt god. Det beror på att vi enbart arbetar med färska ingredienser och naturliga smaker. Precis som i allt annat vi gör. Därför smakar jordgubbsglassen som de söta solmogna bären som påminner om barndomens sommar: Därför smakar choklad som choklad ska och därför vågar vi påstå att Lindahls egen glass är en naturligt god och fräsch smakupplevelse som du inte finner var som helst.

 Smak efter säsong och dina önskemål
 Lindahls egen glass finns att få i flera olika smaker och det bästa av allt; eftersom vi står för tillverkningen är glassen alltid färsk och tillverkad av svensk mjölk och grädde. Vårt sortiment speglar ofta säsongen. Du kan köpa kulglass över disk eller varför inte ta med dig glass hem och överraska dina vänner! Skulle du ha svårt för att bestämma dig så hjälper vi gärna till med förslag och idéer.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0