Solning, utbl, Aloe vera


Idag har jag solat på ballisen, jätte jätte skönt. Tyvärr har jag som eksem i huvudet, vid "luggen". Det ser inte så nice ut, vet inte varför jag har det. Det vill heller inte försvinna. Men jag skulle ju gärna sola lite imorgon med.. Krisitan tyckte det var olämpligt eftersom jag har eksemet, så får se hur ajg gör. Det är ju så himla skönt!!!! Riktigt avkopplande, ska ladda min mobil med annan musik bara. Nu var det techno och trance på hög nivå, men när man ligger o solar vill jag heller ha lite lättsam stilsam musik. Som inte ger värsta energi kicken.


Sen så var jag på "utbildning", kommunen har ju inte råd såde hade slagit sina klocka huuvden ihop och hafsat ihop något. Andvänt sig av folk som hade kunskap i verksamheterna. Ifor rätt smart, men av 3 saker var 1 sak giviande. Det var Hjärt- och lugnräddning, Hot och våld samt Skrattyoga.

Skrattyogan var inte rolig, eller jo det hade den nog varit om man är flamsig av sig. Man skulle göra piggvinskrattet och gräslikpparen, det blev i min smak för mycket. Jag tycket inte det var roligt eller givande att förska skratta utan anledning. Jag är väl för svensk... Så det hade jag klart mig utan.

Hot och Våld, låg sist på schemat så man var rätt trött i huvudet, inte mycket ork för att lyssna på hur aporna lever, eller att vi kommer från dem och påminner mycket om dem i vårat beteende. Min fråga är vad har vårat så kallat ur ursprung för koppling till hot och våld inom Kommunen? Det var det jag trodde de skulle prata om riktlinjer för Hot och våld inom kommunen, men nej han skulle prata om apor.

Hjärt och lugnrädding var det som många inom kummenen skanar ny kunskap inom. Det är för många år sen man har gått det. Min tanke efter är, varför inte skippat de där två sakerna som Hot och våld och skratt yoga, och lagt pengarna på en riktigt instruktör för hjärt lugnräddning ex från Röda kroset... ?? För nu så fick man ändå inget bevis att man har gått det, det var väl det kommunen vill från början ha intyg/bevis på att man hade kunskap inom det? Nuvet de vart fall att man har gått något i stil med det, intensvi kurs i det. Så ska vi ha MiniAnn på enheten två stycknael fler så vi kan träna lite .. Bra ideé men kommer det bli av? Tror inte så..



Min Aloe Vera Anna var förbi med lite produkter som jag hade beställt :) Två läppsyl och en hud lotion, hoppas den är bra, för jag trodde att jag hade beställt en annan sort.. =op Kan ju bli lite tokigt ibland. Är lite intresserad av att börja shota aloe vera, de ska ju vara väldigt bra för hela kroppen.  Om någon skulle va sugen på produkter därifrån rekomndera jag starkt  min kontakt, hon är jätte snäll o snabb. http://www.foreverliving.se/sv/hem

image8

Jag fick till det med bild :) Mina favoriter är Alovera Lips, sen gellyen den är jätte bra mot allt, solsveda eller små sår. Själv är jag jätte sugen på att testa att dicka den som sagt så man får hjälp innefrån.. så vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0