Förkyld

Usch för att var förkyld.. Började känna imåndags att det var på G. Tisdag så kom det, men jag fick gå å jobba ändå för det fanns ju ingen som kunde jobba. Men onsdagen sjukskrev jag mig då mådde ajginget vidare. Idag är det bättre även om det inte är bra. Kristian har med varit hemma,så det är förmodligen han som har gjort mig sjuk. Igår var det febrigt och eländigt. Idag är det mer häning orkeslös, hostig. Som Krisitan sa det känns som rygraden ska gå snder när man hostar. Inte skönt att hosta, så det försker jag att inte göra så ofta.

Satt o kollade på andra bostadsmöjligheter igår... Bodstadsrätt och radhus en o annan vila. På www.hemnet.se Lite roligt, förrut vill vi bo på landet. Långt på vischan, men nu är vi mer inriktade på att bo i ett radhus som första stop. Så längre fram kanske det blir landet. För att det blir för långt att pendal till jobbet, så kul är det inte med en timmes resväg,  Speciellt inte om man börajar sju på morgonen, eller tidigare. Då får man gå upp i  svin ottan. Så ett radhud är jag mer för än en större bodstadrätt. Tycker man får mer för pengarna i ett radhus. Kan man få lite tomt med :) Sen är vi rätt öppna för vart vi kan bo, det gör det hela mycket enklare med. Visst även om det kanske är vissa stadsdelar som man kanske inte jätte gärna skulle kunna tänka sig så, känns de ändå okey..

Så det roade vi oss lite med igår näre vi var sjuka. Det är väldigt mycket "när vi flyttar till radhus" snacket hemma hos oss. Det ända man väntar på är att få fasta tjänster el att åtminstone en får det. Sen ärdet baraatt gå till baknen för att få mer info om bolån, boende kalkyler, lånelöften och allt annat som är bra att veta. Om allt går vägen så kanske vi bor någon annanstans redan om ett år!!! Vi får se.. fortsättning följer vart fall på den biten.

I och med att våran relation börja ta nya steg, gör det även att man själv mognar på ett annat sätt. Man tänker annorlunda kring vissa saker, vissa saker fick man annan uppfatting om bara så där en dag så var vissa saker mer relivanta än andra. Man vädre sätter vissa saker annorlunda. Har lite annan insikt, och annan syn på tillvaron. Samtidigt som det har varit lite skrämmande har det varit nyttigt. Känslomässig bergodalbana. Man börjar fundera över små saker, som kan förstoras upp till värsta grejerna i andras ögon. Som kanske itne tänker likdant som en själv. Å tvärtom det jag ser som konstigt, egendomligt i vissa personer ögon kanske de tycker inte alls är märkvärdigt eller likande.

Man gör olika saker vid olika tillfällen i livet, vissa saker är menade att andra inte ska känna till. Medan andra något som många eller få bör känna till. Vi har alla sådan saker, inget konstigt egntligen. Ibland kan jag bli lite djup och analyzera sönder saker. Det är inte alla gånger en bra egenskap, det kan bli förrvirrande.

Det får var allt för nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0