Elsas mode


Elsas mode : 1:a boken

av Sofi Fahrman

När Elsa Gustafsson, 21, flyttar från New York packar hon mer än bara sin nya garderob i resväskan. Hon har samlat på sig underbara minnen, hett skvaller och konsten att överleva på 10 dollar om dagen i världens dyraste stad. Tillbaka i Sverige tar det inte lång tid innan Elsa befinner sig mitt i Stockholms pulserande modekarusell. Snart består hennes vardag av bloggande på Elsas mode, festande vid Stureplan och shopping på största allvar. 

Sofi Fahrman är Sveriges mest kända modejournalist som bossar över Sofis mode, Sveriges mest lästa modetidning och modeportal. Detta är hennes debut, och första delen i en tänkt serie.

Provläs den på Bokus eller på Smakprov.se
Jag har läst på Blondinbellas blogg att hon hade läst den boken, så när jag var i Ullared så fick den följa med hem. Mina förväntningar var rätt låga på denna bok, men tänkte att det kan ju var kul att ha något att läsa på bussen.

Nu är jag fast och har snart läst ut den, den var mycket bättre än vad jag hade kunnat tro. Om man har mer koll på mode och designers och likande så har man nog ännu mera glädje av boken. Detta är del ett av 3, när jag har läst kritik kring bok 2 Elsas Värld så är inte den så himla bra men jag får väl skapa mig en egen uppfattning ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0