Update av V-rum

Nu börjar vardagsrummet ta fart!

Idag kom våran soffa BARA 1,5 veckor försenad, men den som väntar på något väntar sällan för länge? Vi hade valt hemkörning på den så någon gång vid två tiden dök det upp två killar från Mio möbler med våran soffa. När vi var på Mio och beställde soffan fanns det ingen projektor med i planen, så då tänkte vi att det var bättre att ha divanen på andra sidan.

Nu när vi helt plötsligt har en projektor med en 90"s duk, hade det varit bättre med den stora divanen på andra sidan. Men men, det går inte att lösa så vi får få till det ändå. Vi har ingen lampa ännu, så får ta bilder igen när det är ljust ute.

Men så här ser det ut just nu, kan man ju börja var här inne faktiskt, inredning ska köpas med omsorg. Blanda nytt med gammalt, och sedan en foto väg ovanför soffan för att göra det mer personligt.

Sedan är det "lite" små fix till som jag vill göra : Slippa golven och vitlacka/betsa, Byta lister, sätta in pärlspont i takt och vitlasera. Bytta fönster, men så länge svart måla dörr post, fönsterfoder, och dörrarna. Samt sätta in en braskamin i framtiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0