Grillkväll 090808

Helgens bilder
Lördag


I lördags så hade vi grillkväll hos Pappa nere i Lagerlunda,
Kristian fick ett Krocketspel i present som vi även testade underkvällen.
Vi smaskade även på kräftor :)


Vi som var där
:
Jag och Kristian, Kattarina och Mattias, Madde och Angelica
Min lille bror Kim kom förbi en liten stund med

(Klicka på bilderna så blir de större)




Som ni ser så bjöds det på god mat, det hemlagade brödet var kanon rekomnderas starkt!
Mattais var grillmästare, om ni undrar varför han har en "strumpa" på armen är det för att han råkade ut för en olycka på jobbet för över ett år sedan som gjorde att han fick svåra brandskador där. Den nya huden som har transplanteas är skör och måste skyddas.







Vi hade det väldigt trevligt. God mat och trevligt sällskap. Bilden på min lille bror in kommandes är ju hur skön som helst. Bild of the day! Kristian fick den största kräftan eftersom han har varit föddelsedags barnet. Lilla Angelica gillar att knappra på det mesta men papperspåsar är aldrig fel, händer är med gott :)








Efter maten povade vi Kristians Krocket, jag har hittat regler nu. De tycktes ändra sig lite under spelets gång :)
Utan att vi hade tänkt på det så har vi valt klubbor och boll efter klädfärg, Kristian var- Svart, Mattais -Grön, Katarina -Röd och My -Gul lite roligt!! Gräsmattan var äl inte idylisk vad det gäller krocket spelande. Det var högt gräs och bollen försvann lätt i gräset. Så nästa gång får vi hitta en plan med mer välklippt gräs. Typ Kvarsebo gräsmattan...
Den lilla somna, ovh de gick hem under tiden vi spelade krocket. Men Madde var en jätte bra fotograf under tiden :) Kul att själv komma med på bild. Vi hade många olika spelstilar här ovan ser ni ju några.

Efter mer än en timmes Krocketspelande så gick vi hem till pappa igen, där det väntades äpplepaj och te/kaffe. Mums, en super trevlig kväll, det för vi göra om snart igen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0