Uppdatering bättre sent än aldrig...

Det har blivit lite dåligt med uppdateringar här i bloggen, jag har gjort mitt bästa med att sms blogga lite, så ni inte känner er bort glömda.Uppdatering: Vi har flyttat!! Och bott i vårat nya hem redan i två veckor. För oss blev det inte så mycket kungligt bröllop eftersom vi hade fullt upp med att flytta. Vi fick en grill i inflyttnings present av vännerna som hjälpte till att vara våra slavar den dagen. Tacksamma är vi för den, då vi grillar nästan varje dag.
Lägenheten på Trädgårdsgatan är städad och klar, imorgon väntas besiktning. Samt att de nya som ska flytta in där kommer och får sina nycklar. Vi hoppas på en jämking när det gäller juli hyran som vi har betalt. De nya hyresgästerna vill måla och och fixa lite innan de flyttar in, men inte på våran bekostnad tack!
Har provat "våran" badplats, en liten badplats med brygga. Det var riktigt härligt i vattnet igår, ljummet och skönt. Ser fram emot semestern då man kan ta en och annan lat dag vid sjön eller bara hemma i solstolen. Mellan allt jobb. Kristian är en rastlös själ så för honom är det är med hus en bra grej det finns alltid något att göra!! Rensa ogräs, fixa och trixa.
Jag hade tänkt göra ett foto inlägg men det tog på tog för lång tid att ladda upp bilderna så får göra ett nytt försök en annan dag i värsta fall blir det när vårat Internet kommit i gång, dock kommer det nog inte igång förrän om 5-8 veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0