Konsert med jobbet :)

Igår var vi och såg Musical Hits i De Geerhallen, det var Norrköpings kommun som bjöd på kalaset. Det vill ge alla sina anställda en trevlig kväll. Vi hade haft personalmöte innan vi åkte ner till Louis De Geer. Vi hade rätt bra platser på rad 16. Såg lite gamla kolleger från andra enheter. Konserten var ca 1,5 h med 25 minuters pausen, i pausen bjöds det på skaldjurs wrap med svamp, samt ett glas alkohol eller alkohol fritt.

Det var en mycket bra konsert, mina favoriter var bland annat när De lurades med att en kommunanställd skull få komma upp på scenen och spela ett instrument ihop med symfoniorkestern. Då kom det upp en medelålders man, som skulle verka rätt överförfriskad. De satte ögonbindel på honom och rulla in en xylofon, det man tänkte var han skämmer ut sig, pinsamt mm. Sen tog symfoniorkestern ton till Erinnerung an Zirkus Renz och då visar det sig att denne man är en fena på detta instrument, så man fick sig ett bra skratt!! En Lyckad kväll!!

Mina favorit numer var Qeens Love of My Life, Sköntheten och Odjuret, Cicle of life och Du måste finnas

Ännu en gång får vi lyssna till kusinerna från S:t Anna,

Peter Johansson och Matilda Hansson som blivit så populära hos Norrköpingspubliken!

Vi kunde höra dem tillsammans med SON i augusti 2008 då de sjöng för 5000 personer i Vasaparken. Den här gången blir det en resa in i musikalernas underbara värld med Musical Hits från de mest kända och älskade musikalerna till exempel West Side Story, Chess, Kristina från Duvemåla och Mamma Mia.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0