Söndag, åkt tur till Västervik

Söndag
I dag fick vi ett infall och åkte till Västervik på fm, jätte mysigt. Ligger ju vid havet så det är hög mysfaktor, tycker jag vart fall eftersom jag tycker sånt är fint. Tanken var att ta en glass, men eftersom vi hunnit bli ltie hungriga efter gört frukosten så vart det en burgare på Mc Donalds istället, sitter alltid rätt ( dessvärre för min del). Vi gick runt och kolla lite, gick upp till ett naturreservat. Kollade på en fyr, lite ekor mm.

Sen efter någon timme eller mer så åkte vi hem igen. Vi är lite nördiga så det där är så typiskt oss, åka på en tur. Väl hemma sms jag Jejje. Så vi ska ses, vi sågs... Vi gick till China Resturangen vid Nya Torget för att äta lite. Jag är ju feg som alltid så jag tog friterad kyckling, med sötsur sås. Sen gick vi till konsum och köpte glass, bannan, maränger och chockladsås. Satt och mumsa på det på balkongen. Efter ett tag följde jag Jejje till Rådhuset, där stod vi inte länge för det lukta piss, efter helgens bravader ( Augustifesten) plusatt det stod ett par bajamajor i närheten med.

Så gick man hem till sitt, väl hemma fick jag för mig att rensa underklädds lådan. BEHÖVDES!!!!! Så att köpa nya troser är ett faktum eftersom mer än halva lådan åkte i sopporna. Samt köpa stay ups, knästrumpor, och leggings/ Thights.  Min rensa noja fortsatte så efter det tog jag badrumskåpet, vart mycket bättre efteråt, fick ihop ungefär en soppåse med skräp. Vissa saker behöll ajg men la i en påse, som kallas för " Ge bort till K's Mamma" hon gillar ju parfymer och ploj ( sånt som är skräp och tjafs i mina ögon)

Sen vart det att diska, när allt var kalrt var klockan runt nio eller mer, då vart det lite tv-tittande smat läsa Söndags bilagan.
( Vart väldigt många SEN i detta inlägg)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0