Omtumlande fredags fm

Denna fredag kommer man att minnas, den har varit omtumlande. Idag inträffa en stor trafikolycka utan för jobbet, som vi fick bevittna. Och mina modiga kolleger hjälpte till med det de kunde. Vår chef kom omgående och hade kris hantering med oss, med uppföljning nästa vecka. Det är svårt att inte bli berörd och skärrad när något sådant som detta inträffar. Personligen var jag inte på plats och hjälpte till jag höll ställningarna på jobbet ihop med kollega.

Kärlek och omtanke till alla som blev drabbade och berörda, jag är stolt över mina kolleger!

 

Bild + artikel kopierad från NT

Enligt en bulletin från Vrinnevisjukhuset är det sexåriga barnet svårt skadat och tillståndet är allvarligt och barnet har lagts in på intensiven.

För de två kvinnorna, 61 år och 39 år, är tillståndet allvarligt men stabilt. Båda två kvarstannar på ViN för observation.

En man fanns också med i personbilen och han klarade sig oskadd.

 

Det var vid elvatiden på fredagsförmiddagen som en lastbil kolliderade med en personbil i korsningen mellan Fiskebyvägen och Kabelvägen. Enligt de första uppgifterna färdades fyra personer i bilen, två vuxna och två barn men det korrigedrades senare till tre vuxna och ett barn.

 

Lastbilen kom enligt polisen körades från Finspångsvägen ned mot Fiskeby. Föraren i personbilen kom från Himmelstalund och skulle köra rätt igenom korsningen till Pryssgården.

 

Kollisionen blev mycket kraftig. Personbilen blev stående 30-40 meter från korsningen.

NT


Idag var det uppdaterat lite grann, kollegerna som var med och hjälptetill ta åt er av det som står längst ner i artikeln!

 

 

 

Det var vid elvatiden på fredagsförmiddagen som olyckan inträffade i korsningen mellan Fiskebyvägen och Kabelvägen. Passagerarna i personbilen, två kvinnor 61 och 39 år gamla, och ett sexårigt barn fördes till akutmottagningen på Vrinnevisjukhuset. Där konstaterades att barnets skador var väldigt allvarliga, och sexåringen flyttades till intensivvårdsavdelningen. Sent på fredagskvällen var barnets tillstånd oförändrat, enligt en bulletin från sjukhuset.
Lastbilen kom enligt polisen körandes från Finspångsvägen ned mot Fiskeby. Föraren i personbilen kom från Himmelstalund och skulle köra rätt igenom korsningen till Pryssgården.
- Ingen av vägarna i korsningen är huvudled, och enligt vittnesuppgifter har bilens förare missat högerregeln och kört rakt ut. När lastbilen kom från höger sida small det rejält, berättar räddningsledaren Torsten Westöö.
Personbilen slungades iväg ett trettiotal meter i kollisionen, och passagerarsidan, där sexåringen satt fastspänd i en bilbarnstol, blev rejält intryckt.
- När vi kom till platsen hade några förbipasserande personer redan stannat och börjat hjälpa passagerarna. De ska ha en eloge för att de agerade helt rätt, och höll upp de skadades huvuden för att förebygga nackskador, säger Torsten Westöö
Föraren av lastbilen uppges ha varit chockad, men han ska ha klarat sig utan fysiska men.


men på lördagseftermiddagen kom beskedet att hennes läge nu är stabiliserat. Flickan kommer att stanna kvar på sjukhuset ytterligare någon dag för observation, men skadorna bedöms inte längre som livshotande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0