Börjat rensa

Igår rensa vi hur våran klädkammare aka Skräpkamare. Vi fick ihop ca två svarta sopsäckar med skräp. En Ullaredsplastpåse plus en vanlig plastpåse, och en papperspåse som ska gå till Loppis el likande. Så nu kan man gå in där utan risk för ras!! Haha..

I helgen ska vi ta tag i "Datarumet" och städskåpet, Herrn här hemma har lite små panik över att det ska komma folk och kolla på lägenheten nästa vecka. Så nu ska det rensas, först tyckt han vi skulle töma allt som var i klädkammern och kasta det. Men nej det tyckte inte jag, onödigt att slänga sådan som man anväder eller som kommer kunna anvädas. Det ska ju inte behöva vara kliniskt från saker bara för att folk kommer och kollar, det fattar ju folk att man måste ha saker i sitt förråd! Vad är de annars till för?! Det ska ju inte behöva vara tomt när någon kommer och kollar, visst sen vill man väl inte att det ska se för jäkligt ut men det är ju en annan sak.

Får hoppas att det inte snöare i helgen med eftersom fönsterputs står på dagordningen med!! För nu snöare det som bara den, riktigt tråkigt. Men det är ju förvisso fortfarnde APRIL med dess aprilväder. Nej dags att göra sig i ordning för körlektionen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0