Trasig bil efter service?!



Som jag skrev i föregående inlägg så var vi och lämna in bilen i morse på longlife service, vid två tiden skulle bilen vara klar. Så vid ett tiden började i traska till Haga igen där vi hade lämnat in bilen. När vi kommer fram så går K in och betalar jag sätter mig i bilen. Sen kommer han ut, var super tajt parkerad bil så jag fick vara tyst så han kunde koncentrera sig.  När vi kört ur från garaget så stannar vi till vid Tempo (typ utan för) för att K vill kolla igenom protokollet. Han hade även sagt att bilen såg bra ut, det var inga konstigheter.  Sen när v börjar köra igen så lyser varningslampan för motorn och indikerar att något är fel. K parkera på första bästa ställe, (efter Fias smörgåsbod typ). Arg som ett bi blir K, ringer verkstaden och berättar att han precis har hämtat ut sin bil från service och nu lyser varningslampan.
 Säger att vi sa komma upp igen så ska de kicka på det, sagt och gjort så vänder vi och åker upp igen och ner i garaget. Mekanikern tycker att det är lite märkligt, men ser att det är något som inte stämmer. Efter lite plock och koll så kommer han fram till att det är spolen till tändstiftet som har gått sönder, de bytts två och två. ( Varför? Ingen aning men det finns säkert en poäng med det). Till kråksången hör även att de bytte tändstift på bilen. 

Så säger mekanikern att ja sånt här kan hända när som helst, tjop tjop bara! K frågar vad det komme kosta, inte så dyrt 381kr per spolkapsel. Nej det kanske inte är så värst dyrt, en när man lämnat in en fult fungerande bil tror sig ha betalat ca 4000kr för en service. Då är det lite snopet att hämta en bil som låter konstigt som det sedan är fel på!! Snacka om besvikelse. Så hade han ju inga sådana där manicker hemma heller, K var snäll och sa att ha inte behövde bilen så vi får glatt vänta till på måndag för att få tillbaka en hel bil förhoppningsvis Jävligt surt!! Vi anser ju att det typ är mekanikern som haft sönder även om det stärkert inte är så utan det ara blev. De går sönder när som helst som han sa, även om det är ovanligt. Vi blev lite sura men det var ju bara att traska hemmåt igen, mer kunde vi inte göra. Sura lite, då kändes det ju lite bätre vart fall.

-Min vanliga otur som Kristian sa.. Jo vars!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0