Watchmen

Det kommer väl stå att vi går på bio för jämnan i denna blogg, men det är så att vi har fått många företagsbiljter samt present kort vid jul på bio. Så där av kan vi gå ofta utan att det kostar oss skjortan. Vi uppskattar att se film, så biobiljter är alltid uppskattat.


Kvällens bio är Watchmen, den börjar nio. Vi har köpt biljter på nätet, så det gör att man slipper komma tidigt.

Om filmen:

Rorschach är en maskerad äventyrare som tidigare ingått i ”The Watchmen”, en legion av brottsbekämpande superhjältar. En dag hittar han en av sina f.d. kollegor brutalt mördad. Han anar att saker och ting inte står rätt till och upptäcker att någon försöker utplåna alla superhjältar.I ett försök att ställa allt till rätta kontaktar han sina gamla kollegor, som visar sig vara en luggsliten grupp föredettingar, av vilka bara en har superkrafter alls. Tillsammans upptäcker de en konspiration som kan få ödesdigra konsekvenser för hela mänskligheten, samtidigt som de inser att deras gemensamma förflutna i hög grad kommer att påverka framtiden. Deras uppdrag har alltid varit hålla ett vakande öga över mänskligheten…men vem bevakar ”The Watchmen”?

Kan va en bra film, lite "vår" typ av film.



Official Trailer av Watchmen



Jag tyckte filmen var bra, men inte super. Den var nästan tre timmar lång, så man fick ont i rumpan. Jag upplevde filmen som lite långtråkig stundviss, det hände för lite. Men helt klart se värd, men så här i efter hand skulle jag kunna se den hemma. Men K vill se den framför allt så då blev det så, jag fick ju välja förra veckan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0