Maley & Me



Igår såg i filmen Marley & Me så bra film, och rar. Jag brukar ju oftas somna om man ser film på kvällen men inte om det är något bra. Den var jätte sorlig på slutet så jag stor böla, vilket jag vart lite förvånad över så mellan hulkningarna satt jag och as garva. Gillar man djur eller har haft djur så kan man ju känna igen sig lite i filmen. Den är helt klart se värd! Finns även som bok.






Om filmen
Det nygifta paret John och Jennifer Grogan går i tankarna att skaffa barn men bestämmer sig för att först skaffa en hund. De fastnar för en söt golden retriever-valp som de döper till Marley. Marley visar sig vara ett riktigt yrväder och han vänder till en början helt upp och ned på deras tillvaro. Allt eftersom tiden går blir han dock en älskad del av familjen och den fasta punkten i John och Jennifers tillvaro när de tacklar livets upp- och nedgångar.



Om Boken:
Internationell bestseller! Livet och kärleken med världens värsta hund.

Nu är den här! Boken om Marley, världens mest neurotiska och älskvärda hund. Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund. In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Varken lydnadskurser eller lugnande medel hjälpte. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva.

 Marley och jag har hyllats av både läsare och kritiker, legat 50 veckor på den amerikanska försäljningslistans förstaplats och sålt i otroliga 2,5 miljoner exemplar.




Trailer från Storbirtanien



Lite dålig kvalitet, men roligt  att se på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0