Städning, och resdrömmar



Funderar på att gå igenom vissa skåp idag. Sortera upp lite ,se vad som finns i gömmerna. Dö tråkigt väder ut, så känner inte för att ta en promenad. Ev ska jag gå och träna ikväll, eftersom ajg inte känner av förkylingen längre. Är väl rätt återställd mer eller mindre.

Skåp som borde ses över är framförallt de i hallen, massa skit i vissa. ( Skit är i det här fallet saker som inte anväds, eller likande) Även ett köksskåp borde få sig en genomgång, massa olika bönner och saker som inte används, kolla utgångs datum. Sånt som är rätt tråkigt att göra men när man väl sätter igång brukar det var helt okey.

Satt och spanna lite på resa, ända tråkiga är ju att K har helt bangat på att åka utomlands när jag fyller år. Jäkligt tråkigt eftersom jag indirekt hade bestämt att jag skulle göra det, var ju inte så popis när jag fråga om det var Ok om jag åkte med en kompis i stället. Det var ju lixom det som skulle var grejen att v i åkte tillsammans på semster. Han tycker vi kan vänta till sommaren, det går väl... Men så långt bort, jag vet ju inte om jag kan ta semster när han tar lättare att få semster på vårkanten. Får se om man lyckas övertala honom eller inte tror inte det, han var rätt bestämd. Så jag får väl fortsätta spanna på... de hade ju bra erbjudande nu via medmera kortet. http://www.coopmedmera.se/apollo/





Nu så här när dagen har gått så ja lite blev allt gjort. Städat ur ett skåp, bättre än inget alls!  Hade tänkt bakat idag men det vart inte så orkar helt enkelt inte!! Diskmaskinen har gått varm idag, så nu finns det ingen disk, skönt! (Vi har en bänkdiskmaskin, väldigt onödigt men bekvämt som tusan) Tvättat med, jag hade missat vilket datum det v ar så jag hade visst tvätt tid igår, ups. Men det var ingen som tvätta på eftermiddagen så det var lugnt. K tog fram vinter jackan så den fick tvättas så den är ren börjana vinter säsongen.

Har ju börjat bli noll gradigt samt minus nu på kvällarna, och morgonen. Lite mysigt är det ju allt med höst ändå. Vi bestämde förrut att vi ska äta Raclette i helgen, mumsigt värre. Vi brukar ha olika grönsaker, som inte har allt för mycket vatten i sig, så haramn ost över och så får det smälta ihop, smaskigt. Till det bruakr vi ha pomme/ el hemma gjord klyftpotatis och taziki till.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0